23 Rajd Karkonoski

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Anonymous » piątek, 22 sie 2008, 22:00

Witam! Nie uda się nam niestety jechać na Karkonoski czego bardzo żałujemy:( Zostawając w domu na miare możliwości mógłbym podsyłać wyniki/różne zdarzenia sms-ami. Jednak jedno ale: udałoby się tylko wysyłać do 2 sieci: Era/Heyah. Są chętni? ;)

Pozdrawiam!
Anonymous

Postprzez tomi_kl » sobota, 23 sie 2008, 10:17

hej
prośba do kogoś życzliwego o przesyłąnie wyników pierwszej 10tki sms na i po osie, mój nr 0515216766

serdeczne dzięki !
tomi_kl
A6

Postprzez dwrc » poniedziałek, 25 sie 2008, 13:02

Szukam jednego wolnego miejsca na rajd. Mogą być 2 etapy z noclegiem moze byc juz od testowego a moze byc tylko jeden etap, bez żadnej róznicy.
Prosze o kontakt 515 432 756 lub gg 3910904 z okolic Kłodzka, Nowej Rudy itd :)
dwrc
A5

Postprzez RajducH » poniedziałek, 25 sie 2008, 13:07

a ja w podobnej sprawie:) bede z dziewczyna w Karpaczu i jesli ktos z Was tez bedzie tam stacjonowal i mialby dwa wolne miejsca na sobote i niedziele zeby przemieszczac sie po oesach to prosze o sygnal:) oczywiscie dorzuce sie do paliwa:)
Zawsze Jest Nadzieja :D KUZI OGNIA !!!
RajducH
A6

Postprzez Banan » poniedziałek, 25 sie 2008, 16:44

dwrc napisał(a):Szukam jednego wolnego miejsca na rajd.

Ja tez, ja tez...
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez thydisease » poniedziałek, 25 sie 2008, 21:14

widze ze nikt nie czyta mam/szukam wolne miejsca... tak wiec mam 3 wolne miejsca w samochodzie... tylko do karpacza i noclego we wlasym zakresie. nie wiem jak bedzie z odcinkami w pierwszy dzien ale w drugi chcemy zaliczyc podgorzyn 2 petle a pozniej do domu. jak cos to dzwonic prosze 663373054. oczywiscie skladka na bajurke 40zl w obie strony 20 w jedna :wink:

ps: jedziemy w czwartek!
http://tomaszscibior.blogspot.com/ - nie tylko rajdy
thydisease
N3

Postprzez dwrc » wtorek, 26 sie 2008, 15:22

dwrc napisał(a):Szukam jednego wolnego miejsca na rajd. Mogą być 2 etapy z noclegiem moze byc juz od testowego a moze byc tylko jeden etap, bez żadnej róznicy.
Prosze o kontakt 515 432 756 lub gg 3910904 z okolic Kłodzka, Nowej Rudy itd :)

Ok już mam :)
dwrc
A5

Postprzez ŁukaszŁuniewski » wtorek, 26 sie 2008, 15:51

Organizacja tego rajdu mnie powala. Organizatorzy podali rozmieszczenie fotoradarów w Jeleniej Górze!! to w połączeniu z szybkimi mapami oesów oraz on-boardów to naprawdę super jak na polskie warunki.
P.S Czy posiada, ktoś jeszcze wolne miejsce, gdyż samochód, którym miałem jechać stoi aktualnie w warsztacie :/
ŁukaszŁuniewski
A5

Postprzez MatiWrc » wtorek, 26 sie 2008, 18:36

MatiWrc
A5

Postprzez thydisease » wtorek, 26 sie 2008, 19:35

MatiWrc napisał(a):no i Leszek nie wystartuje: http://www.sportowefakty.pl/moto/2008/0 ... rkonoskim/

jakos mnie to nie smuci... bardziej szkoda, ze nie bedzie Grzyba albo Kosciuszki. niestety Leszek juz dawno sie skonczyl, w sumie nawet nie wiem czy kiedykolwiek sie zaczal...
thydisease
N3

Postprzez martenzyt » wtorek, 26 sie 2008, 19:59

thydisease napisał(a):
MatiWrc napisał(a):no i Leszek nie wystartuje: http://www.sportowefakty.pl/moto/2008/0 ... rkonoskim/

jakos mnie to nie smuci... bardziej szkoda, ze nie bedzie Grzyba albo Kosciuszki. niestety Leszek juz dawno sie skonczyl, w sumie nawet nie wiem czy kiedykolwiek sie zaczal...

Hehe nie należę do fanklubu Kuzaja ale pisanie, że "nie wiem czy kiedykolwiek się zaczął" jest skrają ignorancją albo nie wiem, może zazdrością. No chyba, że w swoim CV masz zapisane chyba 4 tytuły Mistrza Polski w generalce i udział w tworzeniu jednego z większych team'ów w RSMP (jak Subaru Polska). Bo faktem jese, że Kuzaj ma te tytuły (i zgodzimy się, że nie przypadkiem) i nikt mu tego nie zabierze a jak oglądam go na zywo na oesach to musze przyznać, że np. na mnie robi wrażenie (nie ujmując Kościuszce ani Grzybowi).
martenzyt
N3

Postprzez RajducH » wtorek, 26 sie 2008, 20:06

thydisease napisał(a):

teksty na poziomie 15latka - zostawie to bez komentarza:/
Zawsze Jest Nadzieja :D KUZI OGNIA !!!
RajducH
A6

Postprzez Krzysiek_WrC » wtorek, 26 sie 2008, 20:15

to już chybga jest po sezonie dla Kuzaja.Tak patrząc obiektywnie to nie ma po co już startowac jesli chce się walczyc nawet o drugiego V-ce mistrza Polski... :?
Też nie jestem fanem Kuziego ale pisanie takich kometarzy jak kolega wyżej weług mnie jest troche nie na miejscu i wielkim naduzyciem.Najsensownieszym wyjsciem było by dac sobie w tym sezonie już spokój i przygotowac się gruntownie do sezonu 2009.I to pod względem sportowym samego kierowcy jak i zaplecza bo chyba rozłaka z subaru jako kierowcy będzie po tym sezonie raczej pewna.bo jeśli nie to Kuzajowi nie pozostani nic innego jak tylko walczyc z autem i dojeżdzac na pozycji 5-8.A chyba nie o to mu chodzi.Chyba że będzie jakis wielki kork milowy dotyczący sprawowania się N14.
Jednym słowem - wielka szkoda.
Krzysiek_WrC
A6

Postprzez thydisease » wtorek, 26 sie 2008, 20:50

heh zazdrosc? no nie sadze. jestem kibicem a nie kierowca rajdowym. z tym, ze Leszek sie nie zaczal troche przecholowalem, prawdopodobnie jest to spowodowane "wycyznami" tego sezonu, gdzie Kuzaj nie popisuje sie niczym innym jak tylko dzwonami, kontuzjami i niszczeniem samochodu. poza tym nie mam 15 lat i uwazam, ze dyskusje na temat w/w kierowcy nalezy przeniesc w stosowne do tego miejsce na tym forum
thydisease
N3

Postprzez kowar1 » wtorek, 26 sie 2008, 23:13

thydisease napisał(a):jakos mnie to nie smuci... bardziej szkoda, ze nie bedzie Grzyba albo Kosciuszki. niestety Leszek juz dawno sie skonczyl, w sumie nawet nie wiem czy kiedykolwiek sie zaczal...

Ludzie, co wy piszecie?? (w liczbie mnogiej, bo nie jesteś sam). Nie rozumiem, skąd się bierze takie podejście :shock:
Zabraknie czołowego zawodnika, który zwykle nie odpuszcza i tanio skóry nie sprzedaje. Mało kto jeździ u nas w PL tak jak Leszek. Owszem, Lechu dzwoni, i taki już jego urok.
Nie powiem, sam nie raz byłem mocno zawiedziony, kiedy odpadał, albo gdy wypadał na samym początku rajdu. Ale o wiele więcej razy przejazd Leszka dostarczył mi konkretnych emocji, nie raz stało sie na oesie w szoku, gdy Lechu przejeżdżał z takim impetem, że trzeba było pochylić się, żeby podniesc szczenę, bo upadła na ziemię. I za to go cenię.
I jednak brak Kuzaja to brak drivera, który liczyłby się w walce.
Szkoda, bo widowisko na tym straci
"Jeździł koncertowo!" - Sobiesław Zasada o Januszu Kuligu

Życie bez rajdów powoduje raka i choroby serca
kowar1
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP