32 Rajd Kormoran

Puchar Polskiego Związku Motorowego

Moderator: SebaSTI

Postprzez Felix BMW » sobota, 9 sie 2008, 20:34

Kurde ja z wywczasów wracam 03 września i mogą byc problemy ale na 98 % jedziemy . Dziś pogadam z załogą i mechanikami ale myślę wszyscy są na TAK :wink: Mam nadzieje że będzie nas więcej .
www.rajdowy.net
Felix BMW

Postprzez Beret » niedziela, 10 sie 2008, 02:51

a ja ju gloszenie nawet wyslalem :)
nindża nie moze byc mientka

MIEJSCE NA TWOJA REKLAME

www.bwyszkowski.pl
www.codrivers.fora.pl

Obrazek
Beret
A6

Postprzez złomek » niedziela, 10 sie 2008, 16:55

Felix BMW napisał(a):Kurde ja z wywczasów wracam 03 września i mogą byc problemy ale na 98 % jedziemy . Dziś pogadam z załogą i mechanikami ale myślę wszyscy są na TAK :wink: Mam nadzieje że będzie nas więcej .

Kurcze ja nie dam rady poskladać się na czas po Kaszubach :(
Pozostaje mi tylko szykować się na Lausitz!
złomek
N1

Postprzez Felix BMW » poniedziałek, 11 sie 2008, 18:44

hmmm ja sam nie wiem czy pojadę za dużo się narobiło u mnie pracy i jak pojade na wczasy to jak wrócę zastanę w firmie sodome i gomore wiec chyba tez se odpuszczam. Moze Barbórkę śmignąć :wink:
www.rajdowy.net
Felix BMW

Postprzez Konrad » poniedziałek, 11 sie 2008, 23:08

Panowie nie załamujcie mnie. Moja kupa złomu nawet nie dotknięta od Lotosu, stoi sobie bez miski, ale mam nadzieję, że uda się ją jakkolwiek poskładać na Kormorana. To naprawdę kozacki rajd i byłoby miło zobaczyć Was na starcie.
Konrad
N2

Postprzez złomek » poniedziałek, 11 sie 2008, 23:22

Konrad napisał(a):Panowie nie załamujcie mnie. Moja kupa złomu nawet nie dotknięta od Lotosu, stoi sobie bez miski, ale mam nadzieję, że uda się ją jakkolwiek poskładać na Kormorana. To naprawdę kozacki rajd i byłoby miło zobaczyć Was na starcie.

Czy ja mam zacząc wymieniać?
- silnik w połowie rozebrany, czeka na części
- tylnia belka już prawie wyjęta
- blacharki nie licze, to pryszcz :)
Jak dojdą graty do silnika i wkońcu go odpalę to będę wiedzial na czym stoję, ale jest raczej pewne że na Kormorana nie dam rady.
złomek
N1

Postprzez Biluch » środa, 13 sie 2008, 14:34

Niestety po strasznie nieudanym Lotosie na którym zrobiliśmy tylko opis i pogadaliśmy z Chłopakami a w Piątek już sie pakowaliśmy i jechaliśmy do domu (auto do tej pory nieodpalone) raczej 1% szans na to że pojedziemy miałem jechać ale po Lotosie wszystko sie diametralnie zmieniło szkoda :cry:
www.rwdidiots.pl
Biluch

Postprzez CIENKI VFTS » środa, 13 sie 2008, 22:29

Załoga Lady VFTS melduje się na Rajdzie Kormoran! Zgłoszenie już wysłane!
Koledzy z RWD to są szutry i trzeba tam być!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LADA VFTS
CIENKI VFTS

Postprzez Konrad » wtorek, 19 sie 2008, 03:03

RWD i SZUTRY!

Ja jadę. Auto mam już niemal pełną B-grupę. Koników jakoś nie możemy za dużo osiągnąć - tylko 220, ale za to moment wygląda coraz lepiej! Właśnie przyszła skrzynka i most z działu sportu BMW i do pełni szczęścia brakuje mi już tylko testów w tunelu aerodynamicznym...

A później obudziłem się zlany zimnym potem. Bo po cholerę mi takie auto, jak i tak jeździć nie umiem

Dobrze by tylko było, jakby mi "Misiek" szybko miskę dosłał, bo później nie będzie jak auta poskładać.

A co do Kormorana - nawet na rowerze trzeba jechać. Rajd różnorodny i niezbyt łatwy, ale przecież o to chodzi!
Konrad
N2

Postprzez Świder » środa, 27 sie 2008, 14:57

Ktoś wybiera się na KOrmoran i ma jedno miejsce wolne? Najlepiej by było, gdyby odjazd był z Olsztyna. Ja niestety nie mam transportu. Pomóżcie :)
Świder
N3

Postprzez RallyStar.pl » czwartek, 28 sie 2008, 18:44

Lada dzień wybieramy się na OS... chcemy zrobić przewodnik jak po OS Agapitu... Mamy też plan aby nagrać on boardy ale wszytko zależy od czasu chodź ostatnio krucho z nim u mnie.
RallyStar.pl
N2

Postprzez RallyStar.pl » poniedziałek, 1 wrz 2008, 12:35

Witam ;)

Jak by ktoś z was poszukiwał... noclegów na Kormoran to proszę o kontakt adrian@rallystar.pl... w pierwszej kolejności dla zawodników pomogę coś znaleźć.

P.S.: Byłem wczoraj na OSach... nie wiem czy uda zrobić się przewodnik po OSach... ponieważ trochę... zamotała się sprawa z OSami - nie ma jeszcze mapek... a czasu coraz mniej...

OS 1 -> początek to raczej sama prosta z zakrętami 5 i 6, od 4 -> 5 km zaczyna się dość techniczna partia... kozackie przejście przez mostek... w rezerwacie przyrody.

OS 2 -> OS z tamtego roku pod prąd minimalnie zmieniona końcówka...
Fajne techniczne partie.

OS 3 -> OS z tamtego roku pod prąd identyczna trasa jak rok temu... tylko droga jest pod mniejszym kątem /\, kto był rok temu ten wie o czym mowa ;) Na tym OS dość ciekawa partia zaczyna się 1 km po starcie (sama prosta i szykana), OS wjeżdża do żwirowni stajemy na skarpach, nasypach i widzimy zacną część OSu.
RallyStar.pl
N2

Postprzez wiktor_7 » poniedziałek, 1 wrz 2008, 16:36

RallyStar.pl a wiesz moze kiedy bedzie harmonogram i mapki? Bo chcialbym pojechac ale bez tego to troche sie nieda.
Obrazek
wiktor_7
N2

Postprzez RallyStar.pl » poniedziałek, 1 wrz 2008, 17:10

Tutaj masz harmonogram http://rajdkormoran.pl/index.php?Zawodnicy

A co do mapek to sam pauzuję z przewodnikiem bo ich nie ma...

Jutro, pojutrze już powinny być.
RallyStar.pl
N2

Postprzez Stig » wtorek, 2 wrz 2008, 22:32

Mam dziwne wrażenie, że z mapkami może być krucho... Więc zadam pytanie połączone z prośbą: czy ma ktoś z Was może w zakamarkach swojego dysku twardego mapy z zeszłorocznej edycji "Kormorana" i mógłby się nimi podzielić? Trasa w tym roku jest zbliżona, więc na pewno takie mapki byłyby pomocne.
"Bo po to jest warto na polu tym stać | I moknąć w deszczu, i w słońcu się grzać, | Włazić w pokrzywy i przez błoto brnąć, | By ujrzeć na szutrze bok"
Stig
N2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Puchar PZM