(RSMP) No i Adamusa wycyckali...

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez Wilu » czwartek, 7 sie 2003, 22:44

"dajecie czadu" żarcik. ten temat o zawieszeniach o czysta polemika. równie dobrze każda z wersji się podpina. Twoja mnie nie przekonuje. przeciez takie auta "raczej" nie oddaje się do tunnera he he bo to żaden ineres. sprzedaje się komuś innemu i tak kręci się biznes. ( raczej) wniosek: zawieszenia dobry zakup, a jeśli chodzi o koszty to owszem, w każdej pozostałej kategori to słuszny zakup.
Wilu
N4

Postprzez żółtodziób » czwartek, 7 sie 2003, 23:02

panowie, zostawcie Juniora w spokoju, dyskutujemy o EFL i o Adamsusie, Junior nie ma nic do rzeczy. Według mnie LIPciu gościa przecenia, mega talentem to on nie jest, ale chłopak ma jeszcz czas... Jeśli będzie sumiennie i cieżko pracował to osiągnie wiele, na pewno szybko nie trafi do fabryki jak by to sobie życzył jego tato (chyba że ma tyle kasy że mu fabrykę wysponsoruje) ale na pewno sporo osiągnie. Tacy kierowcy jak Burns pokazują że można zajśc wysoko nie będąc artystą, a jedynie dobrym rzemieślnikiem, mniejszy takent można nadrobić intensywniejszym treningiem, tyle że do tego trzeba kasy. To że nie wygrywa to sam jestem nieco rozczarowany, oczywiście nie liczyłem na to że pogoni za Adamusem i Grzybem, ale myślałem że z 20% słabszą i lata świetlne starszą Felką Bełtowskiego to raczej sobie poradzi, a okazuje się że przegrywa z Beltowskim sporo OSów... Niemniej jednak trzeba mieć na uwadze że to jego pierwszy sezon, konkurenc znają wszystkie trasy na pamięć, Młody mimo iż trenuje nielegalnie to na pewno nie zna ich tak dobrze jak gostkowie którzy tłuką te trasy od kilk lat. Taka jest niestety specyfika naszych rajdówm nikt nie wygrywa od razu... Fakt że nikt nie dostaje od razu S1600tki, ale złota zasada mówi że ten określa zasady kto ma złoto...
żółtodziób
A8

Postprzez LIPciu » czwartek, 7 sie 2003, 23:19

+RAFAŁ+ napisał(a):No właśnie LIPciu, za co są te puchary? Kilka razy padło już to pytanie a Ty na nie nie odpowiadasz. Czyżby Twoja znajomość z Juniorem okazała się tylko wytworem wyobraźni?

widze że nie rozumiesz ironi osoby która zadawała to pytanie...
z tego co pamiętam michał zajął wtedy trzecie miejsce w generalce przegrywając tylko z kuzajem i fryczem :)
podro żółtodziób
LIPciu
A5

Postprzez !ADI! » czwartek, 7 sie 2003, 23:41

LIPciu, to nie była ironia
bo ja nie wiem za co mogły być te puchary!
to on był 3 na prologu?
!ADI!
S1600

Postprzez LIPciu » piątek, 8 sie 2003, 01:41

patrz:
w autoklubie oraz w większośći portali można takie coś można przeczytać na temat prologu kormorana:

http://www.autoklub.pl/news/shownews.php?id=4961

tymczasem na tylko (przynajmiej ja tam znalazłem) stronie michała jest news :

http://www.kosciuszko-racing.pl/michal/index.php

dlaczego wiekszość portali nie napisała że michał był trzeci?? nie lubią naczelnika czy co???
adi! dlatego michał z tomkiem dostali te pucharki
LIPciu
A5

Postprzez Gustaw » piątek, 8 sie 2003, 10:30

A skończyło sie to tak że juz na pierwszym odcinku Michał Kościuszko odpada z powodu awari silnika a Piotrek sobie dalej ciśnie pucharówką jak to powiedział po punkcika :D , ale w tym wypadku chyba po ładnych kilka
Colin, simply the best
Gustaw
A5

Postprzez qbus » czwartek, 21 sie 2003, 15:28

W najnowszym WRC jest wzmianka o tym że Michał " Junior" Kościuszko ma w przyszłym sezonie startować w pełnym cyklu JWRC za kierownicą Opla Crsy 1600 i to ma być trening właściwy przed sezonem 2005 gdzie już ma walczyć w tych mistrzostwach za kierownicą innego samochodu.
Co z tego wyniknie, znająć polskie realia pewnie nic. :(
Chociaż życzę mu jak najlepiej chciałbym oglądać polskiego zawodnika w czołówce światowej.
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez żółtodziób » czwartek, 21 sie 2003, 15:39

fajnie by było, ale ta Corsa na tle Renówek Pugów itp. to śmietnik, nawet jak będzie dobrze jeździł to wynik i tak będzie mierny...
żółtodziób
A8

Postprzez qbus » czwartek, 21 sie 2003, 16:27

No tam w sumie pisze że pierszy sezon to ma być tylko po to żeby poznać specyfike tych rajdów itp. A w przyszłym sezonie przesiadka do konkurencyjnego auta, fabryka itd. 8)
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez Kubus » czwartek, 21 sie 2003, 18:20

Zastanawiam sie czy to nie jest przypadkiem tak ze Junior bedzie pomykał w MS kosztem Adamusa... Wiadomo koszty startów w MS sa ogromne wiec gdzies trzeba było szukac oszczednosci...
www.facebook.pl/rajdomaniacy/
Kubus
A5

Postprzez żółtodziób » czwartek, 21 sie 2003, 18:50

A w przyszłym sezonie przesiadka do konkurencyjnego auta, fabryka itd.

skwituję to słowami LIPcia który jest gorącym zwolennikiem i bliskim przyjacielem Michała: "a świstak siedzi..." Do fabryki trzeba się wkupić, nawet jak Naczelnik sprzeda wszystkie swoje restauracje to jeszcze będzie mało... Oczywiście bardzo bym chciał żeby ktś z naszych wsiadł do fabryki, ale wszyscy maja jednakowo marne szanse...
żółtodziób
A8

Postprzez !ADI! » czwartek, 21 sie 2003, 19:04

Pamiętaci ejak niby miał cały sezon Imprezą WRC przejechać. No i mam takie dziwne przeczucie że za rok będziemy pytać "A pamiętacie jak niby całe JWRC miał w tym roku przejechać?"
Jak dobrze pójdzie to przejeździ cykl ME Corsą. No i pomijam fakt czyim kosztem.

PS Jeśli chcecie wspomóc Michasia, to jedzcie w sieci restauracji "Chłopskie Jadło" :)
!ADI!
S1600

Postprzez Kris_WRC » czwartek, 21 sie 2003, 19:32

Ja jadam w Chłopskim Jedle dość często :) ale nie o tym chciałem rozmawiać.. Chodzi mi o dzisiejszy news g gazecie WRC.. Kościuch mówi, ze poszło o kasę, za to Piotrek tylko się uśmiecha i mówi, ze nie chce komentować tej sytuacji.. Więc ja po raz kolejny pytam o co tu chodzi?? A odnośnie Juniora to mam takie dziwen przeczucie, ze plany odnośnie junior wrc zakończą się jak plany dotyczace Subaru w tym sezonie...
Kris_WRC
A6

Postprzez qbus » czwartek, 21 sie 2003, 21:01

żółtodziób napisał(a):
A w przyszłym sezonie przesiadka do konkurencyjnego auta, fabryka itd.

skwituję to słowami LIPcia który jest gorącym zwolennikiem i bliskim przyjacielem Michała: "a świstak siedzi..." Do fabryki trzeba się wkupić, nawet jak Naczelnik sprzeda wszystkie swoje restauracje to jeszcze będzie mało... Oczywiście bardzo bym chciał żeby ktś z naszych wsiadł do fabryki, ale wszyscy maja jednakowo marne szanse...

Z tą fabryką to z mojej strony ironia, co prawda plany co są ciekawe ale wszyscy pamiętają zapowiedzi jakoby Michał miał w tym roku jeździć Subaru :(
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez LIPciu » sobota, 23 sie 2003, 07:11

to było głośnie myślenie.
to jest normalnie że w tym kraju mamy obiecank a już na pierwszej eliminacji widać że sprawdza się 40%
LIPciu
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum