Moderator: SebaSTI
nick555 napisał(a):mam swoje zdanie na temat Kajetanowicza i go nie zmienię. Nie muszę pisać do Andreucciego bo i po co? Żeby się dowiedzieć że wygrał? I co z tego? Pisze w temacie o Elmocie i o ten rajd mi chodzi...
rallyspeed napisał(a):Banan gdybym ja tam mieszkał to bym znał wszytkie oesy na pamięć a w WRC poprawial błędy. A kiedyś śmiałeś się z kogoś że i tak nie zrobi dobrego zdjęcia bo będzie miał słabą miejscówkę. W Krakowie też Ci nie poszło. Ale nie śmieję się tylko tak mi sie przypomniało. No ale gdyby były 2 samochody WRC to byś miał na pewno ciekawiej.
Pirelli napisał(a): DWA- kto dwa lata temu na rajdzie subaru wynajął od sołka renault S1600 aby dla juniora zrobić klase. Może juz nie pamietasz że tym autem pojechał Kuc, któremu to super bryka w dziwny sposób odmówiła wspópracy,
herrkam napisał(a):Pirelli napisał(a): DWA- kto dwa lata temu na rajdzie subaru wynajął od sołka renault S1600 aby dla juniora zrobić klase. Może juz nie pamietasz że tym autem pojechał Kuc, któremu to super bryka w dziwny sposób odmówiła wspópracy,
To nie Darek jechał tym CLIO proszę nie mieszać do tego naszego kierownika
Miko napisał(a):Bardzo podobaja mi sie wypowiedzi Juniora:
Dokładnie nie wiem, gdzie złapałem tego kapcia - powiedział Autoklubowi Michał Kościuszko.
Złapał go w tym miejscu--> http://youtube.com/watch?v=aP6BomHJ1qs
uderzajac w kraweznik, po czym zaczal sie obracac (niewiem ile razy). Dobrze ze nikogo nie potracil, a i sam jest caly bo predkosc podobna jak na filmie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości