Moderator: SebaSTI
Ziggy napisał(a):Czy trzeba mieć obowiązkowo Ubezpieczenie Kibica (czyt. WRC), jeśli tak, to gdzie można go nabyć oprócz biura rajdu w ?
thydisease napisał(a):Ziggy napisał(a):Czy trzeba mieć obowiązkowo Ubezpieczenie Kibica (czyt. WRC), jeśli tak, to gdzie można go nabyć oprócz biura rajdu w ?
http://rajdelmot.pl/2008/index.php?level=page&id=79
niestety watpie, ze gdziekolwiek indziej... chyba, ze zrobia tak jak dawno, dawno temu, przed os'ami. nie wiem
Gucio napisał(a):Kolego to jest spadanie do centrum Walimia od patelni zaraz.
Philippe napisał(a):Hej,
Czy przy wejściu na OS można kupić karnet?
Wybieramy się na drugi dzień, pewnie z Krakowa będziemy musieli się wybrać około 3 rano, mam nadzieje, że będzie warto, bo to mój pierwszy Elmot.
WojtassWRC napisał(a):Philippe napisał(a):Hej,
Czy przy wejściu na OS można kupić karnet?
Wybieramy się na drugi dzień, pewnie z Krakowa będziemy musieli się wybrać około 3 rano, mam nadzieje, że będzie warto, bo to mój pierwszy Elmot.
Jeszcze nie miałem tak na Elmocie żebym nie mógł dostać karnetu przy wejściu na OES także myślę że nie będzie problemu.
Gucio napisał(a):Maciek idziesz od sklepu w Zagórzu w góre(za sklep) i tam na wzniesieniu masz mostek i to tam tak podbija. jak spadają też podbija, ale mniej widać, bo auto w dół leci.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości