Moderator: SebaSTI
Gustaw napisał(a):A co ma takiego Pelikan czego nie ma Frycz ? Nie masz żadnych podstaw aby sądzić kto ma większy temat, chociaż Frycz bardziej nam to udowodnił 3 razy zwyciężając w klasach w ktorych debiutowałA Pelikan jeździ dopiero drugi sezon w tej samej klasie więc miał mniej okazji do tego aby nam udowodnic jaki ma telent co wcale nie znaczy że nie jest lepszy od Frycza, mimo że teraz deklasuje rywali. Umówmy sie do tego co ja rozumiem pod pojęciem talent (mówimy o rajdach), według mnie jest szybkość adoptowanie sie do nowych warunków (nowe trasy,auto itp) i dorównywania zawodnikom startującym dłużej np. na tych trasach/ w danym aucie, na hłopski rozum to że Frycz potrafił w pierwszym sezonie startów w N4 oraz 1600 wygrać te klasy. Pelikan nie jest nam już w stanie więcej udowodnić startując pucharowym pugiem ponieważ bardzo dobrzy zawodnicy znający trasy (czyli Grzyb i Adamus) odeszli do wyższych klas, i bardzo szkoda że Pelikan nie mógł(nie chciał?) dołączyć do rywalizacji z nimi.
kuzaj startuje najlepszym samochodem w każdym rajdzie a ty mowisz że ma śmiesznych sponsorów??? każdy by takich chciał mieć!!!
dlaczego naczelnik dopłaca do juniora?? bo w tym kraju nie opłaca się (albo nie mogą) sponsorom pakować kase w rsmp. tu nie chodzi o jakieś 20tys na rajd tylko o znacznie więcej. takie są polskie realnia
Gustaw napisał(a):co chciales mi przez to powiedziec ? domyslam sie ze mialem wywnioskowac ze Pelikan jest dobrym i utalentowanym kierowca ? Wiesz na to to ja już wpadłem w roku 2001, ameryki nie odkryłeś....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości