No patrząc na dzisiejszy dzień to może okazać się że ta współpraca jednak zaczyna się układać i oby było lepiej.
Za 2 tygodnie Bahrain , zobaczymy co będzie się działo.
Rok temu nie było chyba najgorzej RK był 6ty nick 4ty.
Ale jeśli tam będzie jeszcze goręcej niż w Malezji to robert tam się rozpłynie w tym bolidzie. Sam z resztą mówił, że musiał w ciągu sześciu tygodni zgubić siedem kilogramów. Dodając jeszcze to co zgubił podczas wyścigu to aż strach pomyśleć jak będzie wyglądał po Bahrajnie (to taki żarcik oczywiście)
Ale widać, że trener i tak dał rade i odpowiednio Roberta do takich upałów przygotowuje.
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II http://www.image-sport.net moja stronka Leszek!!
Myślę, że szczęściem jest to, że Robert trafił do BMW. To świetny i mocny zespół, który się ciągle rozwija i jest coraz lepszy. Moim zdaniem BMW to najbardziej odpowiedni team dla Roberta w tym momencie, jednak mam nadzieję, że w przyszłości zasili szeregi "Czerwonych", bo ani w McLarenie, ani w słabym Renault go nie widzę (patrząc na dzisiejszą sytuację tych zespołów).
Fantastyczna wiadomosc, tym bardziej na torze gdzie kazdy sie spodziewal ze Massa i Raikkonen beda dominowac. Patrzac na to z tej strony, wyczyn Roberta jest tym bardziej fantastyczny. To moglo byc juz drugie pole position Roberta, bo przeciez w Australi niewiele brakowalo.