Poszukiwany, poszukiwana

Jak sama nazwa wskazuje, dyskusje na ogólne tematy.

Moderator: SebaSTI

Postprzez TYPE-R » niedziela, 2 mar 2008, 13:16

KMart napisał(a):http://www.design.fomen.pl

dziekuje bardzo :) :D a czy ma ktos jakas stronke z kaskami z Mistrzostw Swiata najbardziej mi chodzi o kask Daniela Eleny..
TYPE-R
N1

Postprzez Ohlins » niedziela, 2 mar 2008, 17:20

Potrzebuje jakiś kontakt do Pawła Kosmowskiego który posiada Peugeota 106 Rallye.

Pozdrawiam
Ohlins
A6

Postprzez ŁukaszWRC » niedziela, 2 mar 2008, 20:02

Ohlins napisał(a):Potrzebuje jakiś kontakt do Pawła Kosmowskiego który posiada Peugeota 106 Rallye.

Pozdrawiam

Próbuj przez salon http://www.kosmowski.com.pl/dane.htm
ŁukaszWRC
A5

Postprzez kaczornysa » niedziela, 2 mar 2008, 22:14

poszukuje ladnego ujecia samochodu a konkretnie wnetrza z klatka kublami itp. zeby moc to pozniej przelac na papier i ladny obrazek zrobic !!
kaczornysa
N3

Postprzez nahram1 » poniedziałek, 3 mar 2008, 15:53

RallyMAN napisał(a):Poszukuję filmiku, gdzie będzie dobrze widoczne hamowanie lewą nogą (czasami są takie filmy gdzie widać kamere z maski lub tym podobną i w mniejszym okienku widać stopy kierowcy).

Hamowanie lewa stopą w wykonaniu mistrza.
http://pl.youtube.com/watch?v=BMEqOGejlrw
nahram1
N3

Postprzez k_karmel » poniedziałek, 3 mar 2008, 21:48

Mialem zapodac :wink: fotke Kuliga z Elmotu, niestety nie znalazlem jej ale... :P jest ona w jednym z nr WRC(ktory nr? :roll: ), jak pamietam to artykul byl o fotografowaniu z Kalamusem w roli glownej :wink:
Nie wiem kiedy powstal Hip Hop ale bylem tam :D
k_karmel
N2

Postprzez rallyfan2 » poniedziałek, 3 mar 2008, 21:59

Szukam onbordów z odcinków krakowskiego tzw. pętli beskidzkiej nie pisze jakie oesy bo leciały w różnych konfiguracjach. Chodzi mi o te które jechały przez Łekawice,słynne Zagórze z hopką, Łekawica,Stryszów.
rallyfan2
A6

Postprzez @luki rally@ » środa, 5 mar 2008, 11:08

Poszukuje wyniki RSMP z lat 1990-2000.
@luki rally@
N3

Postprzez martenzyt » środa, 5 mar 2008, 11:54

Jeżeli ktoś zna linki do stron z klipami/relacjami z rajdów z Irlandii i/lub Anglii i żeby można było za darmo ściągnąć to poprosiłbym o linki.
martenzyt
N3

Postprzez Booster_1992 » sobota, 8 mar 2008, 22:47

Poszukuje zdjęć Chevroleta Lacetti WTCC, Marii De Villota.
Booster_1992
N2

Postprzez MSG Racing » sobota, 8 mar 2008, 23:23

martenzyt napisał(a):Jeżeli ktoś zna linki do stron z klipami/relacjami z rajdów z Irlandii i/lub Anglii i żeby można było za darmo ściągnąć to poprosiłbym o linki.

Oj będzie ciężko. Jak już to z youtuba ale jakość będzie kiepska. Anglicy nie mają (przynajmniej nie spotkałem sie jak dotąd lub nie kojarzę w tej chwili ) takich stron. Tu możesz kupić relacje na płytach, kasetach czy w TV obejrzeć nawet z rajdu w 4 lidze.
"Rally is not a crime" Polska - FB

"Żyję po to, by być najlepszym. Właśnie dlatego zrezygnowałem z prywatnego, osobistego życia" - Ayrton Senna czerwiec 1986

http://www.ganczarczykrally.com

Antyradio -"Liczą się nieliczni"
MSG Racing
S2000

Postprzez Anonymous » sobota, 8 mar 2008, 23:32

Booster_1992 napisał(a):Poszukuje zdjęć Chevroleta Lacetti WTCC, Marii De Villota.

To jest z google ale moge poszukac wiecej gdybys chcial
Obrazek Obrazek Obrazek
Anonymous

Postprzez martenzyt » sobota, 8 mar 2008, 23:32

MSG Racing napisał(a):
martenzyt napisał(a):Jeżeli ktoś zna linki do stron z klipami/relacjami z rajdów z Irlandii i/lub Anglii i żeby można było za darmo ściągnąć to poprosiłbym o linki.

Oj będzie ciężko. Jak już to z youtuba ale jakość będzie kiepska. Anglicy nie mają (przynajmniej nie spotkałem sie jak dotąd lub nie kojarzę w tej chwili ) takich stron. Tu możesz kupić relacje na płytach, kasetach czy w TV obejrzeć nawet z rajdu w 4 lidze.

No właśnie tego się obawiałem, że pozostaje tylko youtube. Mam jedną stronkę ale ostatnie filmiki to 2006 rok a i tak to tylko zapowiedzi a naturalnie pełne wersje do kupienia.
martenzyt
N3

Postprzez Booster_1992 » niedziela, 9 mar 2008, 00:21

wrc_krakow napisał(a):
Booster_1992 napisał(a):Poszukuje zdjęć Chevroleta Lacetti WTCC, Marii De Villota.

To jest z google ale moge poszukac wiecej gdybys chcial
Obrazek Obrazek Obrazek

Jak by Ci się chciało to możesz poszukać ;) To pierwsze jest dobre, co do drugiego nie jestem pewień, a trzeci to Chevy Roberta Huffa :)
Booster_1992
N2

Postprzez MSG Racing » niedziela, 9 mar 2008, 01:26

martenzyt napisał(a):
MSG Racing napisał(a):

No właśnie tego się obawiałem, że pozostaje tylko youtube. Mam jedną stronkę ale ostatnie filmiki to 2006 rok a i tak to tylko zapowiedzi a naturalnie pełne wersje do kupienia.

Anglicy :? Trochę leniwi. Dziwni ludzie.
"Rally is not a crime" Polska - FB

"Żyję po to, by być najlepszym. Właśnie dlatego zrezygnowałem z prywatnego, osobistego życia" - Ayrton Senna czerwiec 1986

http://www.ganczarczykrally.com

Antyradio -"Liczą się nieliczni"
MSG Racing
S2000

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Forum ogólne