Aaa to innych podobnie oklejonych Sejów i Saxo nie widziałem a bazowałem jedynie trochę na oklejeniu Dudy. Co do Seja Mikołajczyka to... ja byłem pierwszy i to chyba on nawiązał to tego oklejenia.
Pozdrawiam
watersplash- najefektowniejsza forma mycia rajdówki
to wez jeszcze pod uwage robiac oklejenie nowe przepisy, w rd-3l, ppzm i rsmp juz tylko nazwisko kierowcy na szybach, nazwisko kierowcy i pilota na blotnikach, waski numer startowy i reklama dodatkowa obok numeru startowego tak jak dotad wiecej w zalaczniku numer 4 regulaminu ramowego rsmp, dostepnego na pzm.pl
Witam!!!
Czy obkleji mi ktos z forumowiczów Nissana Sunny??? stalem sie posiadaczem takiego auta ale nie mam obklejenia. Ktoś pomoże??
Kapitan Optyk
Pszów
ul.Traugutta 52
Zapraszam Forumowiczów po okularki i na badanie ostrości wzroku na sprzęcie 21 wieku z Japonii. 10% zniżki dla Forumowiczów na oprawki.
Witam:) Wrzucam moj ostatni projekt który powstał po 2 w nocy (z czwartku na piatek) . Czas wykonania to ok. 2h, załoga musiala jeszcze zdarzyc okleic samochod:D wiec nie mialem za duzo czasu na dopracowanie. Pozdrawiam
Projekt
Juz na trasie
fot. Robert Kik
Kolejny projekty juz wkrotce...
Ostatnio edytowano sobota, 17 paź 2009, 11:55 przez abstraxi, łącznie edytowano 1 raz
Bardzo ladne oklejenie maluszka. Jeszcze ciekawiej wyglada na zywo. Radzil bym drajwerowi zamiast inwestowac w ruskie felgi, zainwestowac w zawias! Jak zobaczylem jak nim zamiata na dosc wolnej szykanie to zdebialem!