Wgląd do plików bez znaków wodnych i w pełnej rozdzielczości mam tylko ja i sama osoba zainteresowana.... cóż lepszy rydz niż nic.
PS. wszystkie zdjęcia to moja wizja tak więc czy tak i czy w ogóle Subaru Leszka Kuzaja będzie do tego projektu podobne to już nie ja o tym zadecyduje.
Ja powiem tak: Dominik Kalamus to niech się zajmie robieniem zdjęć, bo to wychodzi mu najlepiej, a oklejeniem samochodów niech zajmą się inni, Ci co naprawdę potrafią.
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...
na pierwszy rzut oka...podoba sie po dluzszym wpatrywaniu doszedlem do wniosku, ze zmienil bym polozenie, ksztalt i kat wygiecia niektorych "klinow" i "zebow"
najprosciej bedzie jesli spojrzysz na oklejenie "duda rally team", ktore jest w podobnej konwencji a nastepnie na swoje...po poprawniu tych drobnych niuansow powstanie najladniejsze oklejenie saxo w polsce
Ten projekt nie wnosi nic nowego, wystarczy pooglądać nieco galerii z rajdów i innych imprez co drugie seicento ma takie linie, łuki, i gdzieś już jakieś białe saxo miało podobne wzorki, ja bym pomyślał na zupełnie czym nowym