(RSMP) No i Adamusa wycyckali...

Archiwum

Moderator: SebaSTI

(RSMP) No i Adamusa wycyckali...

Postprzez żółtodziób » wtorek, 5 sie 2003, 17:37

tak się Naczelnik tłumaczył, że niby Adamus miał zakontaktowane wszystkie rajdy oprócz Kormorana i dlatego w Kormoranie jechał 206stką, teraz okazuje się że także w następnych rundach pojedzie starą padaką... Dyrekcja zespołu pewnie znowu wymyśli jakiś kit, ale ja i tak wiem swoje... EFL udowodnił że nie zasługuje na miano profesjonalnego zespołu rajdowego, a jedynie elitarnej (czyt. drogiej jak jasna cholera) szkółki dla nieodkrytych talentów...
żółtodziób
A8

Postprzez kakao » wtorek, 5 sie 2003, 17:49

i mimo że lista już jest i wszyscy zainteresowani już wiedzą że adamusa zrobili w ciula to WIELKI ZESPÓŁ z WIELKIM DYREKTOREM nawet nie kwapią się do wydania komunikatu (czyt. wymyślenia jakiejś ściemy)
kakao
N3

Postprzez rav » wtorek, 5 sie 2003, 17:58

Nie gadajcie tak bo junior bedzie jechal pod presja i rozwali samochod w drobny mak. Wtedy do konca sezonu bedzie jezdzic tylko jedna Corsa.
rav
A6

Postprzez mr.white » wtorek, 5 sie 2003, 18:35

Jak można doprowadzic do sytuacji w którj lepszy kierowca nie dostaje auta na które zasługuje.... najlepsze są chyba w tym momencie słowa piosenki "bo tutaj jest jak jest..."
mr.white

Postprzez !ADI! » wtorek, 5 sie 2003, 19:16

To nei jest tak. Może jest to szkółka dla niedorytych talentów ale chyba nie rozumiecie. Poprostu Polska zaczyna wydostawać się z pod wpływu PRL i tam innych takich głupich przypadłości. Zaczynamy dbać o zdrowie. A "Chłopskie jadło" to nie jest "zdrowe jadło". Poprostu tatusiek dżuniorka traci klientele. Bo zaczynamy "żyć zdrowiej".
A chyba głównym klientem jest sam właściciel. Z resztą po nim widać, że pół Lancera zapełnia jak jedzie.
!ADI!
S1600

Postprzez sumo » wtorek, 5 sie 2003, 21:47

Totalna głupota !!!!! Cale ten team leci w ciula, nie bylo takich kłopotow jak Gorski byl kierownikiem. Synalek teraz musi jezdzic bo kto to on nie jest..... :/ ble ble ble zawiodlem sie juz wczesniej na nich .. nie chce mi sie pisaci jestem oburzony :evil: :evil: kurna mać
sumo
N4

Postprzez !ADI! » wtorek, 5 sie 2003, 21:59

Ale ciekawe czy taki dżunior czyta to forum.
A więc jeśli to czytasz dżuniorq Kościuszko:
-Jeździj dalej tym mikserem ale skoro ten drugi stoi to poproś tatę, żeby coś z nim pożytecznego zrobił.

Uważam także, że krojenie dżuniora tu nic nie da. Bo tu chodzi o jego tatę. Ten facet leci w qlki. Choć z drugiej strony dżunior to jego syn więc trzeba go zrozumieć.

A co do tego jak Górski stał na czele EFL Corsa, to raczej było chyba tak samo. Przecie Doskocz wyleciał a Pineles został. Zgadzam się, że to dobrze, że za kółkiem znalazł się Sebastian Frycz. Ale team powinien był wyglądać Frycz/Doskocz a nie Frycz/Pineles.
Czyżby de-ża-wi?
!ADI!
S1600

Postprzez +RAFAŁ+ » wtorek, 5 sie 2003, 22:25

Już wolałem dyrektorowanie Górskiego. Wywalił dobrego kierowcę ale za to wsadził drógiego dobrego.A Kościuszko? Na jego miejscu do 206-tki wsadziłbym Juniora, a do Corsy Adamusa. On chce wypyścić Michała na RSMŚ. Nie wiem tylko za co. Jak narazie to Kościuch niczym nie zabłysnął, a więc trudno będzie o sponsorów, bo za pieniądze zarobione w Chłopskim Jadle to chyba nie da rady.
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez pwrc » wtorek, 5 sie 2003, 22:27

zółtodziób: gratulacje za ten post, temat jest bomba! :D

moim zdaniem na uwage od poczatku zasługiwała 1/2 tego teamu
albo Frycz, albo Adamus
dobrze, ze wywalili Doskocza i Pinelesa
co do Juniora - nie mam zdania
stosunki w teamie EFL sa tak samo chore, jak chore sa nasze rajdy
pwrc
A5

Postprzez qbus » wtorek, 5 sie 2003, 22:32

Bo to polska właśnie... :(

A mi to najbardziej szkoda właśnie Juniora, czy on jest winny że jego ojciec ma wygórowane ambicje, a pomoc Adamusa w zespole mogła by mu naprawdę wiele dać :(

Chociaż nie znamy sytuacji to co możemy powiedzieć??
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez Gustaw » wtorek, 5 sie 2003, 22:50

może to będzie dziwne co powiem, ale ja już sie PRZYZWYCZAIŁEM że u nas w Polsce takie to wszystko jest pojebane, i raczej w polskich rajdach nic mnie już nie zdziwi, skoro największe talenty mają non stop podcinane skrzydła to jak my się możemy dobijać to światowej czołówki (czytaj teamu fabrycznego)
Colin, simply the best
Gustaw
A5

Postprzez Truskawa » wtorek, 5 sie 2003, 22:56

Pan Kościuszko podjął się prowadzenie tego teamu, tylko dlatego, żeby jego syn tam mógł jeździć (tak mi się tylko wydaje). Przy okazji miał jeździć także Piotrek Adamus, co dałoby większe możliwości rozwoju jego synowi (synowi Kościuszki). Pierwszy punkt tego planu został spełniony, Michał pojawia się na każdej eliminacji, drugi jest spełniony w połowie - Michał nauczyłby sie o wiele więcej gdyby Piotrek też jeździł.
Jedno mnie tylko zastanawia ? Piotr Adamus, na pewno nie poźegnał się na stałe ze swoimi sponsorami - to byłaby głupota... więc czy nie może wźiąść kasy od sponsorów i wynająć tą Corsę - może cena jest za wysoko jak na piotrka budżet ? - na starty Peugeotem znajduje trochę kasy...
Jedno jest pewne "Naczelnik" powinien szczerze się wytłumaczyć z sytuacji która zaistniała w zespole, bo jestem pewny, że jak tego nie zrobie jego team, oraz jego syn daleko nie zajdą...
.:: Do zobaczenia na oesach ::.
Truskawa
N2

Postprzez !ADI! » wtorek, 5 sie 2003, 23:02

tak se nad tym myślem. I natchnęła mnie Finlandia.

Paczcie na Marcusa. Ma podopiecznego Jusso i jeszcze kilku innych kierowców. Co by szkodziło Kościuszce, gdyby "przygarnął" jeszcze Adamusa. Przecie on by też wniósł datki od swoich sponsorów.
Wycyckanie Adamusa to dla mnie przejaw akcji "Nie ratujmy polskich rajdów"
Czy ta klucha nie pamięta, że on też kiedyś zaczynał karierę?? Hę

cieszy mnie jedno, przynajmniej Janusz Kulig się stara i stworzył Kulig Promotion. Oby więcej takich odruchów inteligentnych ludzi. Przecie jak tak pujdzie, to dzięki starym wyjadaczom, nie będzie miał kto jeździć, bo sport będzie załatwony na cacy. I dużo czasu zajmie jego odbudowa.
!ADI!
S1600

Postprzez altonen » wtorek, 5 sie 2003, 23:19

[quote="+RAFAŁ+"]Już wolałem dyrektorowanie Górskiego. Wywalił dobrego kierowcę ale za to wsadził drógiego dobrego.A Kościuszko? Na jego miejscu do 206-tki wsadziłbym Juniora, a do Corsy Adamusa. On chce wypyścić Michała na RSMŚ. Nie wiem tylko za co. Jak narazie to Kościuch niczym nie zabłysnął, a więc trudno będzie o sponsorów, bo za pieniądze zarobione w Chłopskim Jadle to chyba nie da rady.

drugi pisze się przez u a nie "ó". tego uczą w podstawówce.
Piotrek nie ma kasy na corsę to jedzie pugiem. Michał ma kasę więc jedzie tym, na co go (ojca) stać. I gdzie tu afera
Altonen
altonen

Postprzez !ADI! » wtorek, 5 sie 2003, 23:31

altonen masz rację.
wszstko jest ok
sorry,
żółtodziób zwijaj topica!!
już no nie czekaj
!ADI!
S1600

Następna strona

Powrót do Archiwum