Moderator: SebaSTI
grzesiek napisał(a):Tzn wywala do pulpitu? Najczesciej pomaga przeinstalowanie gry. Pewnie coś namieszałeś, a Rysiu ma takie odpały że nawet po miesiacy przestanie działać
tomi_kl napisał(a):hej mam pytanie. Chce w RBR zainstalowac nowe autka = np. subaru 2006. Jak sie za to zabrac. nie robiłem tego wczesniej , a za bardzo mi to nie wychodzi. Wymieniam pliki w cars.ini ale co dalej ? czy jak robie nowe autko to tworze nowy folder w cars czy zamieniam auto za auto ?
Moze ktos mi napisac dokładnie krok po kroku jak to robic. Prosze na priv lub GG 704516 dzieki
driver.pl napisał(a):tomi_kl napisał(a):hej mam pytanie. Chce w RBR zainstalowac nowe autka = np. subaru 2006. Jak sie za to zabrac. nie robiłem tego wczesniej , a za bardzo mi to nie wychodzi. Wymieniam pliki w cars.ini ale co dalej ? czy jak robie nowe autko to tworze nowy folder w cars czy zamieniam auto za auto ?
Moze ktos mi napisac dokładnie krok po kroku jak to robic. Prosze na priv lub GG 704516 dzieki
Daje tutaj żeby inni też skorzystali: http://www.dojazdowka.pl/forum/viewtopic.php?t=38
Plus : w Richard Burns Rally ini w [RBRTMSettings] wpisujesz to FixGasketBug = true i nie masz problemu z uszczelka.
tomi_kl napisał(a):driver.pl napisał(a):tomi_kl napisał(a):hej mam pytanie. Chce w RBR zainstalowac nowe autka = np. subaru 2006. Jak sie za to zabrac. nie robiłem tego wczesniej , a za bardzo mi to nie wychodzi. Wymieniam pliki w cars.ini ale co dalej ? czy jak robie nowe autko to tworze nowy folder w cars czy zamieniam auto za auto ?
Daje tutaj żeby inni też skorzystali: http://www.dojazdowka.pl/forum/viewtopic.php?t=38
Plus : w Richard Burns Rally ini w [RBRTMSettings] wpisujesz to FixGasketBug = true i nie masz problemu z uszczelka.
Dzięki , tekstury i nowe fury juz umiem instlować:) jeszcze pytanie o setupy. Jak to instaluje - rozumiem ze sciagam plik z setami i pliki lsp wrzucam tutaj SCi Games\Richard Burns Rally\SavedGames , a one powinny pojawic sie w grze - tak ?
i jeszcze jedno : gdzie to jest ? nie moge znalezc tego pliku:
dzięki !
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości