Moderator: SebaSTI
driver.pl napisał(a):Kuazj fakt jest ale chyba w Corolli a nie w 206 WRC.
Według mnie danie tego przejazdu Przybylskiego było błędem, dokładnie chodzi mi o jego długość. Już piszę dlaczego, nic tam prawie nie widać. Pół kadru kierowca + kierownica, kolejna część jebitne lusterko a pomiędzy tym droga którą widać na lewych łukach. Przybylski i Celica nie ma nic przeciwko tylko jak nic nie widać to można dać krótki oes i popatrzeć jak Chudy macha kierą i targa rękaw ale 15 minut albo więcej to przesada. Dalej Kościuszko drugi raz z rzędu w programie i znowu szuter, chetniej bym zobaczył enkę na szutrze, 1600 na asfalcie, choć umieszczenie kamery bardzo dobre.
Materiałów mają od groma, więc się pytam czemu nie dają S2000, WRC z Kormorana itd
Pomysł na program rewelacja, dobór przejazdów tu jest trochę gorzej, może nie ma kto tego przeglądać i dają to co leży na wierzchu.
Konrad napisał(a):Osobiście odpowiadam za powstawanie tego programu. Wydawało mi się, że fani docenią to, że w ubiegłej epoce też bywały onboardy. Nie są oczywiście tak dobre jak dziś, ale chyba warto...
Konrad napisał(a):Osobiście odpowiadam za powstawanie tego programu. Wydawało mi się, że fani docenią to, że w ubiegłej epoce też bywały onboardy. Nie są oczywiście tak dobre jak dziś, ale chyba warto...
rallyfan2 napisał(a):Konrad napisał(a):Osobiście odpowiadam za powstawanie tego programu. Wydawało mi się, że fani docenią to, że w ubiegłej epoce też bywały onboardy. Nie są oczywiście tak dobre jak dziś, ale chyba warto...
Nie obraziłbym się jakby kiedyś pojawił się jakiś onboard z dawnych rajdów krakowskich z tak zwanej pętli beskidzkiej.Mile widziany odcinek w Zagórzu z niezapomnianą hopą, który niestety pomału nie przypomina starych dobrych czasów rajdowych.Pzdr
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość