Moderator: SebaSTI
SZUMI napisał(a):Ja słyszałem, że kjsy będą miały więcej prób między pachołkami, hamowanie, cofanie itp.
qbus napisał(a):Czy aby nie przesadzacie? Mam nadzieje ze nie... przeciez nie ma nic w regulaminie nt. kjsow aby cos takiego bylo zalecane. Jak tak bedzie to szkoda czasu i pieniedzy. Idiotyczny pomysł.
SuN napisał(a):Albert - zgadzam sie. Ale jak jezdzisz na kjsy w roznych rejonach kraju to sie ze mna zgodzisz ze kazdy organizator inaczej traktuje przepisy. Chodzi mi tutaj o np. Walbrzych - zawsze pacholkownia, zero jakis mini oesow a przykladowo elimnacja z 2007 PPAIK w Boleslawcu miala odcinek na ktorej Lancer i subaryny spokojnie jechaly okolo 150 km/h i srednia na pewno bylo nieco wieksza niz w przepisachnie mowie, ze to zle tylko chce zaznaczyc ze interpretacja przepisow i tak w wiekszej lub mniejszej czesci bedzie nalezala do organizatora danej imprezy
qbus napisał(a):Jak dla mnie 3 liga powstaje wlasnie po to aby w imprezach typu tychy nie startowaly auta bez klatek... wiec troche zrozumiala decyzja imo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości