Z przepisów tak wynika... Cofamy się w rozwoju w polskich rajdach - robimy jeden krok naprzód (uruchomienie taniej, 3 ligi), a dwa kroki w tył (po co wprowadzać nowe licencje, itp?).
Wydłuża się o rok czas dojścia do licencji międzynarodowej. No i do tego trzeba mieć pół raza więcej kasy. Jak tak dalej pójdzie to nasi najbardziej "obiecujący" zawodnicy będą mieli po 40 lat jak dana im będzie szansa występu w mistrzostwach świata i walki z młodymi zawodnikami z innych państw. Na pewno wygramy

A jak nie wygramy, to będzie na pewno wina sprzętu i nieznajomości tras. Można nawet się pokusić że będzie to wina tego że inni mieli szybsze buty, albo jeszcze jakoś inaczej nas oszukali.
Mi się już generalnie w ogóle odechciało startować w tym kraju nad Wisłą, a jak czytam niektóre informacje, to się nóż w kieszeni otwiera - przykład: ostatnio słyszałem że to pan Górski wprowadził trzecią ligę - moim zdaniem pisanie takich bzdur nie ma sensu, nie wiem co PZM chce przez to osiągnąć. Ja natomiast napiszę inaczej: "Dziękujemy Panu Szkucie za starania i pomysł wprowadzenia trzeciej ligi, natomiast dziękujemy pozostałym działaczom za spieprzenie tego fajnego pomysłu."