Moderator: SebaSTI
AndreWRC napisał(a):No ale mogli chociaż numerki z listy zgłoszeń podać
Bujaka Jamajka napisał(a):ja mam Pytanie...
Kto Jechał tą Skodą Favoritką ??
i Dlaczego się Tak Wieźliście?!
Panowie i Panie Trochę Fantazji...
(Do Pilota Favoritki) Pilot Jest od Dyktowania Trasy...
To tak na przyszłośćPozdrawiam
_Mateo_ napisał(a):Rozmawiałem przed startem z chłopakami, to był ich pierwszy start. Poczekamy aż sam będziesz jeździł po takim lodzie to pośmiejemy sie z ciebie. Zawsze mnie to wkurza jak na oglądarce są same kozaki...
_Mateo_ napisał(a):Rozmawiałem przed startem z chłopakami, to był ich pierwszy start. Poczekamy aż sam będziesz jeździł po takim lodzie to pośmiejemy sie z ciebie. Zawsze mnie to wkurza jak na oglądarce są same kozaki...
PS. Fotki i filmiki srebrnego CC z numerem 37 mile widziane
qbus napisał(a):fotki i filmiki bialego 106 z numerem 16 rowniez mile widziane. (honde z numere 17 tez bardzo bym prosil jesli ktos cos ma) kubaw@myslenice.net.pl
fydi -> heh... jakos cudem sie obronilem przed Toba... dzieki za walke i do zobaczenia na kjsach w przyszlym roku.
proby za wyjatkiem 2 eurostaru (czyli 3 proby kjsu) bardzo mi sie podobaly, zwlaszcza baustal na 2 i 3 petli, mozna bylo isc bomba i polatac fajnymi bokami.
Bujaka Jamajka napisał(a):Tym srebrnym CC Też Dużo nie Pokazałeśale mniejsza o To poczekamy 4 lata to zobaczymy jak bedzie wyglądał mój pierwszy start
Pozdrawiam
mortonrally napisał(a):Bujaka Jamajka napisał(a):Tym srebrnym CC Też Dużo nie Pokazałeśale mniejsza o To poczekamy 4 lata to zobaczymy jak bedzie wyglądał mój pierwszy start
Pozdrawiam
stary nie kozacz tak bo ci tyłu zabraknie, a od Mateusza sie odwal. Z przyjemnością wpadniemy za te 4 lata i się pośmiejemy
Bujaka Jamajka napisał(a):Tym srebrnym CC Też Dużo nie Pokazałeśale mniejsza o To poczekamy 4 lata to zobaczymy jak bedzie wyglądał mój pierwszy start
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość