Moderator: SebaSTI
wrc_krakow napisał(a):TVP info= TVP3 ? Nie znam się na tych programach bo ich nie oglądamw tamtym roku była relacja na TVP3 Kraków i mam nadzieję że w tym roku tez będzie bo się nie uda jechać na Barbórke...
wiktor_7 napisał(a):Mam prozbe do ludzi z Warszawy albo znajacych ja. Chodzi mi o to czy jest ktos w stanie na mapie Warszawy zaznaczyc miejsca OSow i drogi dojazdowe miedzy odcinkami? Mysle ze wielu osoba by to pomoglo.
Z gory dziekuje
wiktor_7 napisał(a):Bardzo dziekuje Tadeuszu napewno mi to pomoze. Bede pierwszy raz na Barborce a warszawa to wielkie miasto i moglbym sie zgubic
tom k-b napisał(a):65>Lech Koraszewski-Tomasz Tokarski>Audi Sport Quattro S1 EVOI
mamy B-grupę !
Z przykrością muszę poinformować, że nie wystartujemy S1 (pewnie ku samozadowoleniu innych - A nie mówiłem!). Nie udało się dopiąć budżetu, głownie, z powodu rezygnacji strategicznego sponsora, który trzymał nas w niepewności do ostatniej chwili, mimo “100%-owych” obietnic, składanych jeszcze w połowie roku. Próby uzupełnienia budżetu z pozostałych dostepnych źródeł zakończyły sie niepowodzeniem. Kontynuujemy rozmowy i od ich wyniku zależy jak szybko S1 zostamie poskładany a nie czy w ogóle.Do chwili obecnej wszystkie prace wykonane zostały własnymi środkami firmy Koraszewski Auto Sport. Czasu na montaż “gratów” na “ostrym sprężaniu” wystarczyłby tydzień, wszystko jednak rozbija sie o kasę.
Jest jeszcze minimalna szansa, że wystartujemy Lancerem (treningówka Evo IX stoi w firmie)
Pozdrawiam wszystkich Tomek RS Tokarski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości