Odcinek Specjalny w Radiu LUZ

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez kowar1 » sobota, 25 sie 2007, 15:57

Zgrywał ktoś wczorajszą audycję? Jeśli tak to bardzo proszę o wrzucenie gdzieś i linka na PW. Zależy mi na rozmowie z dyrektorem Nikona
"Jeździł koncertowo!" - Sobiesław Zasada o Januszu Kuligu

Życie bez rajdów powoduje raka i choroby serca
kowar1
N3

Postprzez Kafe » niedziela, 26 sie 2007, 19:48

kowar1 napisał(a):Zgrywał ktoś wczorajszą audycję? Jeśli tak to bardzo proszę o wrzucenie gdzieś i linka na PW. Zależy mi na rozmowie z dyrektorem Nikona

Wiem, ze warto być na starcie w Dzierżoniowie. Po koncercie rozrzucą nad rynkiem balony w ktorych będą losy, a w losach do wygrania aparaty:) to jedna z ciekawszych wypowiedzi w piątkowym programie - jesli ktoś nie mógł słuchać.

pozdrawiam

Karol
Kafe
A5

Postprzez Kafe » piątek, 31 sie 2007, 15:40

Zapraszam na dzisiejszy program tradycyjnie;) dzisiaj także ciekawostki i to mocno... wyścigowe:)

do usłyszenia

Karol
Kafe
A5

Postprzez Anonymous » piątek, 7 wrz 2007, 19:08

Kto dziś nagrał i udostępni :?: :D

Pozdrawiam
Anonymous

Postprzez Kafe » czwartek, 13 wrz 2007, 17:15

W najbliższym programie Odcinek Specjalny przedstawię Wam materiały zebrane podczas przedostatniej eliminacji Rajdowych Samochodowych Mistrzostw Polski Rajdu Nikon.
Kilkanaście wywiadów nagranych w scenerii pracujących rajdowych silników tworzy niepowtarzalny klimat, a informacje uzyskane od zawodników często są bardzo zaskakujące i dotyczą także przyszłego sezonu.

Nie zapomnieliśmy także o wielbicielach typowo rajdowych odgłosów. Na odcinkach Specjalnych Rajdu Nikon nagraliśmy ich bardzo wiele. Zaprezentujemy Wam najlepszej jakości dźwięki ze startu takich samochodów jak: Subaru Impreza n12, Fiat Punto Super 2000, Mitsubishi Lancer Evo IX i Honda Vivic Type R. Emocje są gwarantowane.

Polecam słuchanie stacji w winampie, a także na 91.3 FM na terenie Wrocławia
(aby słuchać, kliknij na poniższy link)
http://www.radioluz.pwr.wroc.pl/listen.pls

Liczę na Waszą obecność i czynny udział w programie.
Zachęcam do pisania maili:
rajd@radioluz.pwr.wroc.pl

Zapraszam również do pisania na radiowe GG 8704567 i do telefonicznej
dyskusji (071) 320 44 55

Do usłyszenia
Kafe
A5

Postprzez Anonymous » piątek, 21 wrz 2007, 17:49

Szefie a co na dzis przygotowałes :)?
Anonymous

Postprzez Kafe » piątek, 5 paź 2007, 16:38

Zapraszam dzisiaj na program w którym będę gościł Pawła Dytkę. Opowie on o minionym sezonie, planach na 2008 rok i... być może zdradzi także nazwiska kandydatów do Team 08.

Połączymy sie także z Maciejem Mielniczynem, który jest na trasie Rajdu Katalonii i dowiemy się jak w jego opinii przebiega rywalizacja podczas kolejnej eliminacji RSMŚ.

pozdrawiam i do usłyszenia już o 18.00

Karol Ferenc
Kafe
A5

Postprzez Kafe » piątek, 19 paź 2007, 14:13

W najbliższym Odcinku Specjalnym będziemy gościć Marcina Bełtowskiego.
Zawodnik startujący w Rajdowych Samochodowych Mistrzostwach Polski z
Pawłem Drahanem właśnie szykuje się do startu w Rajdzie Śnieżki. Będziemy mieli okazję do podsumowania tegorocznego sezonu i zapytania o plany zespołu na przyszły rok.

Serdecznie zapraszam do słuchania programu w piątek (19 października) o godzinie 18.00.

Nasz numer GG: 8704567

Liczę na Waszą obecność.
Zachęcam do pisania maili i zadawania pytań na adres:

Do usłyszenia

Karol Ferenc
Kafe
A5

Postprzez Air Black » piątek, 2 lis 2007, 13:23

Czy dzisiaj będzie Odcinek Specjalny :?: bo w tamtym tygodniu nie było :(
Air Black
N3

Postprzez Kafe » piątek, 2 lis 2007, 18:21

Hej hop,

Dzisiaj Dzień Zaduszny, więc postanowiłem, że programu w normalnej formie nie będzie. W przyszłym tygodniu już jednak wracamy do normalnego OS-owania.

Przepraszam za zeszły tydzień - wystapił techniczny problem nagranego wcześniej materiału, a mnie nie było w studiu...

pozdrawiam i do usłyszenia

Karol
Kafe
A5

Postprzez Kafe » czwartek, 8 lis 2007, 17:42

Zapraszam do słuchania jutrzejszego programu. Niebawem roześle informację prasową, ale już teraz mogę Wam powiedzieć, że moim gościem będzie m.in. Kajetan Kajetanowicz.

Pozdrawiam

Karol
Kafe
A5

Postprzez Kafe » piątek, 9 lis 2007, 17:48

W najbliższym programie Odcinek Specjalny moim gośmi będą: Kajetan Kajetanowicz i Tomasz Trembicki.

Serdecznie zapraszam do słuchania programu w piątek (9 listopada) o godzinie 18.00

Liczymy na Waszą obecność i czynny udział w programie.

Zachęcam do pisania maili i zadawania pytań Kajetanowi i Tomkowi pod adresem: rajd@radioluz.pwr.wroc.pl

Zapraszam również do pisania na radiowe GG 8704567 i do telefonicznej dyskusji (071) 320 44 55

Do usłyszenia

Karol Ferenc
Kafe
A5

Postprzez piguła » niedziela, 11 lis 2007, 19:04

słuchał ktoś audycji?ja niestety nie mogłem a jestem ciekaw co chłopacy mówili...
piguła
N3

Postprzez kowar1 » poniedziałek, 12 lis 2007, 19:55

Ano słuchał ktoś 8)
Tomek Trembicki ujawnił plany startów w przyszłym sezonie Lancerem Evo VIII, drugim takim samochodem będzie jeździł Marcin Abramowski. Pierwszy start powinien być już na Magurskim :D Poza tym Tomek podsumował swój dość nieudany obecny sezon.
Kajto z kolei nie pojedzie Cieszynskiej Barbórki, chociaż - jak mówił - miał takie plany i chęci. Ma natomiast pojechać w Warszawie. Co do przyszłego sezonu, według jego wypowiedzi jeszcze nic nie jest pewne, trwają rozmowy... Ale optymistycznym akcentem jest fakt, że sponsorzy są zadowoleni z minionego sezonu. Kajto zapowiedział też, że nie pozwoli swojej żonie pilotować byle jakiego zawodnika, hehe :twisted:
"Jeździł koncertowo!" - Sobiesław Zasada o Januszu Kuligu

Życie bez rajdów powoduje raka i choroby serca
kowar1
N3

Postprzez Kafe » czwartek, 15 lis 2007, 17:11

W najbliższym Odcinku Specjalnym moimi goścmi będą zawodnicy: Mariusz Małyszczycki i Karol Piątkowski, a także Krystyna Iwanowska prezes Automobilklubu Dolny Śląsk.

Z zaproszonymi kierowcami porozmawiam o minionym sezonie, a także o planach i wyzwaniach na 2008 rok.

Wspólnie z Panią prezes zaprosimy na zawody, które już w najbliższą sobotę odbędą się na Niskich Łąkach. Atrakcją tej imprezy będzie rywalizacja Grzegorza Grzyba z Virnikiem.

Serdecznie zachęcam do słuchania programu w piątek (16 listopada) o godzinie 18.00.

(aby słuchać, kliknij na poniższy link)

Liczę na Waszą obecność i czynny udział w programie.
Zachęcam do pisania maili i zadawania pytań moim gościom pod adresem:

Zapraszam również do pisania na radiowe GG 8704567 i do telefonicznej dyskusji (071) 320 44 55

Do usłyszenia

Karol Ferenc
Kafe
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP