CO mi robisz zdjecia ??? A tak pozatym to szkielko odparowało

Moderator: SebaSTI
Banan napisał(a):. Oni wzieli lampe, a ja zderzak![]()
Tomek K napisał(a):Banan napisał(a):. Oni wzieli lampe, a ja zderzak![]()
Powod do dumy...A jakby ktos biegł droga, poslizgnał sie, wywrocił i zgubił portfel tez bys podpieprzył? Sa pewne granice...zwłaszcza ze jak nie omieszkałes pochwalic sie, zderzak był cały, wiec podejrzewam ze tylko "spinki" poszły. Druga sprawa to ciekawe co by było jakby sie okazało ze zamiast naklejki Mały miał normalne blachy...
I ostatnia sprawa - fakt na biednego moze nie padło, ale podejrzewam ze kazdej innej załogi zderzak tez bys wział. A sadze ze wiekszosc Pucharowej stawki nie stac na przywozenie na kazda eliminacje po kilka kompletow "ozderzakowania"
Banan napisał(a):PS. Ma ktos jakis kontakt do Malyszczyckiego? Bo troche mi glupio, praktycznie nowy zderzak
Tomek K napisał(a):Z drugiej strony to ciezko mi uwierzyc ze jakos tak nagle jego samego sumienie ruszyło.
Banan napisał(a):Tomek K napisał(a):Z drugiej strony to ciezko mi uwierzyc ze jakos tak nagle jego samego sumienie ruszyło.
A na co zalodze (nawet tej z minimalnym budzetem) potluczona lampa, kawalek polamanego zderzaka, stluczone lusterko, pognieciony blotnik, poszarpana opona itd.?
Banan napisał(a):Tomek K napisał(a):Z drugiej strony to ciezko mi uwierzyc ze jakos tak nagle jego samego sumienie ruszyło.
A na co zalodze (nawet tej z minimalnym budzetem) potluczona lampa, kawalek polamanego zderzaka, stluczone lusterko, pognieciony blotnik, poszarpana opona itd.?
Nie było Mnie w kraju podczas rajdu , jak teraz to wszystko czytam to
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości