Rajd Śnieżki

Puchar Polskiego Związku Motorowego

Moderator: SebaSTI

Postprzez niechwia » niedziela, 21 paź 2007, 20:46

ObrazekObrazek
RSMP? Nikłe szanse!

CO mi robisz zdjecia ??? A tak pozatym to szkielko odparowało :P
Ostatnio edytowano poniedziałek, 22 paź 2007, 18:02 przez niechwia, łącznie edytowano 3 razy
niechwia
N3

Postprzez SuN » niedziela, 21 paź 2007, 21:48

:roll:
Wałbrzyska Grupa Rajdowa!
GG: 2459573
E-mail: ma4c1n@go2.pl
Moja fotografia - https://www.facebook.com/mjagiellicz
SuN
A6

Postprzez Tomek K » poniedziałek, 22 paź 2007, 18:06

Banan napisał(a):. Oni wzieli lampe, a ja zderzak :D

Powod do dumy...A jakby ktos biegł droga, poslizgnał sie, wywrocił i zgubił portfel tez bys podpieprzył? Sa pewne granice...zwłaszcza ze jak nie omieszkałes pochwalic sie, zderzak był cały, wiec podejrzewam ze tylko "spinki" poszły. Druga sprawa to ciekawe co by było jakby sie okazało ze zamiast naklejki Mały miał normalne blachy...
I ostatnia sprawa - fakt na biednego moze nie padło, ale podejrzewam ze kazdej innej załogi zderzak tez bys wział. A sadze ze wiekszosc Pucharowej stawki nie stac na przywozenie na kazda eliminacje po kilka kompletow "ozderzakowania"
www.RallyMedia.pl
Tomek K
A5

Postprzez Zajcev » poniedziałek, 22 paź 2007, 18:42

Tomek K napisał(a):
Banan napisał(a):. Oni wzieli lampe, a ja zderzak :D

Powod do dumy...A jakby ktos biegł droga, poslizgnał sie, wywrocił i zgubił portfel tez bys podpieprzył? Sa pewne granice...zwłaszcza ze jak nie omieszkałes pochwalic sie, zderzak był cały, wiec podejrzewam ze tylko "spinki" poszły. Druga sprawa to ciekawe co by było jakby sie okazało ze zamiast naklejki Mały miał normalne blachy...
I ostatnia sprawa - fakt na biednego moze nie padło, ale podejrzewam ze kazdej innej załogi zderzak tez bys wział. A sadze ze wiekszosc Pucharowej stawki nie stac na przywozenie na kazda eliminacje po kilka kompletow "ozderzakowania"

Tomek K, wrzuc troche na luz, jakbys sledzil watki na forum to Banan pisal, ze poszukuje kontaktu z Mariuszem... w jakim celu zapewne mozna sie domyslic, gdyz zderzak jest prawie caly, nie mogl jechac na serwis wiec nie zostawil go na serwisie... wiec raczej nie widze sensu atakowania jego osoby...

Banan napisał(a):PS. Ma ktos jakis kontakt do Malyszczyckiego? Bo troche mi glupio, praktycznie nowy zderzak :roll:
Zajcev
N4

Postprzez Tomek K » poniedziałek, 22 paź 2007, 19:15

Przejrzalem cały ten temat. Ciezko zebym przegladał wszystkie (a i tak przegladam sporo). Ale skoro jest jak piszesz to nie było sprawy. Z drugiej strony to ciezko mi uwierzyc ze jakos tak nagle jego samego sumienie ruszyło. Niemniej lepiej pozno niz wcale.
www.RallyMedia.pl
Tomek K
A5

Postprzez Banan » poniedziałek, 22 paź 2007, 19:39

Tomek K napisał(a):Z drugiej strony to ciezko mi uwierzyc ze jakos tak nagle jego samego sumienie ruszyło.

A na co zalodze (nawet tej z minimalnym budzetem) potluczona lampa, kawalek polamanego zderzaka, stluczone lusterko, pognieciony blotnik, poszarpana opona itd.?
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez Ziggy » poniedziałek, 22 paź 2007, 20:12

Banan napisał(a):
Tomek K napisał(a):Z drugiej strony to ciezko mi uwierzyc ze jakos tak nagle jego samego sumienie ruszyło.

A na co zalodze (nawet tej z minimalnym budzetem) potluczona lampa, kawalek polamanego zderzaka, stluczone lusterko, pognieciony blotnik, poszarpana opona itd.?

może dla ubezpieczyciela? :roll: :wink:
Ziggy
A5

Postprzez jarekvfts » poniedziałek, 22 paź 2007, 20:23

Dejcie juz spokoj bananowi, kazdy ma swoja pasje, jedni maluja obrazy, inni zbieraja czesci od rajdowek, dostal juz kontakt do Mariusza wiec po temacie, ma dobre serce bo oddaje 8)
jarekvfts
N1

Postprzez Anonymous » poniedziałek, 22 paź 2007, 20:26

I powiedział to sam Krzysiek Jarzyna :wink:

Nie było Mnie w kraju podczas rajdu , jak teraz to wszystko czytam to :o
Anonymous

Postprzez Tomek K » poniedziałek, 22 paź 2007, 20:29

Banan napisał(a):

Ja o jednym ty o drugim. Ale zaraz nas opiernicza za OT. Wiec dobrze ze ktos ci to wytłumaczyl albo samo cie ruszyło skoro masz zamiar oddac.
www.RallyMedia.pl
Tomek K
A5

Postprzez jarekvfts » poniedziałek, 22 paź 2007, 20:51

Nie było Mnie w kraju podczas rajdu , jak teraz to wszystko czytam to :o

Wiem co masz na mysli, poprostu zalujesz ze Cie nie bylo bo tez bys cos zarabal z rajdowki, na allegro, zeby na tyton do sziszy bylo, koniec OT, banan zderzak oddaje, a jak bedzie zbyt polamany to zostawia na pamiatke i tyle, jego szczescie, co niektorzy poprostu mu tego zazdroszcza
jarekvfts
N1

Postprzez ŁukaszWRC » poniedziałek, 22 paź 2007, 20:59

Tomek K napisał(a): Ale zaraz nas opiernicza za OT.

Otóż to Panie Tomku. Chyba nie muszę przypominać, o czym w tym temacie rozmwiamy :?:
ŁukaszWRC
A5

Postprzez michal_ag » wtorek, 23 paź 2007, 12:13

Witam! Poszukuje materialow z Rajdu, szczegolnie z 3-ciego odcinka (fotki i ewentualnie jakies filmy) bialej astry z niebieskim pasem, numerek 16... :) Na 3-cim odcinku zwiedzalismy row i zaliczylismy drzewo tuz przed metą :) Prosze o kontakt na mkasina@o2.pl

PS. Przy okazji jakby ktos mial fotki tej samej astry z Dolnoslaskiego, numerek 18 to bylbym wdzieczny :)
michal_ag

Postprzez padre-mk3 » wtorek, 23 paź 2007, 19:16

proponuje pisac w poszukiwany/poszukiwana.pozdro
www.racebook.pl/polishmotorclub
padre-mk3
A5

Postprzez mortonrally » środa, 24 paź 2007, 07:55

POGANUS ; WALDEK ; ADAŚ -- GOOO !!!!!!!!!!!!
Obrazek
mortonrally
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Puchar PZM