no właśnie mnie też Sedesa brakuje.... Nie wiecie dlaczego zrezygnował?? MG to zdecydowanie za mało jak na klasę s2000. fakt, jeszcze na świecie niewielu na nią stawia, ale przecież spokojnie mogłoby być 5-6 rajdówek tego typu.... A gdzie one są??;/
Uwielbiam irlandzkie rajdy, a teraz jeszcze eliminacja MŚ. No ciekawe, czy miejscowi zamieszają. Dziwi mnie trochę, że Donnelly przesiadł się z Imprezy do Fabii. Chociaż ciął wszystkich w Corolli to i skodzianą da radę.
Wątpię żeby lokalni matadorzy dali rade czołówce Mś. Ostatnia eliminacja ITRC pokazała to dobitnie. Do Loeba nie miał nikt podejścia a najlepszy z Irlandczyków stracił blisko 5min. Tu są wyniki poszczególnych rund i rezultaty kierowców z Mś.
http://www.irishtarmac.com/
Mam nadzięję, że Leszek w Irlandii będzie bardzo konkurencyjny. Wydaje mi się, że właśnie w tej rundzie ma największe szanse na (conajmniej) podium - w końcu nawierzchnia to asflat, a w RSMP pełno rajdów asfaltowych.
To mój pierwszy post tutaj. Witam wszystkich serdecznie !
A mi sie wydaje ze aby zobaczyc Leszka bede musial wziasc wolne w pracy i pojechac w czwartek na prolog bo tam rajd dla niego moze sie skonczyc:D Na rajd wybieram sie dopiero w sobote i zycze mu aby przeszedl kolo mnie pelna baba oby meta byla:D OD dawna juz mu nie kibicuje no ale teraz moge:-)
Ale prawdopodobne ze ogladalnosc rajdu wsrod Polakow bedzie powyzej sredniej Nie wiem jak os przypominaja te z ostatnich filmow ale bedzie tam piekna rzeznia dla aut.Wasko i szybko.
Mam nadzieje ze Loeb z Groszkiem beda sie cieli równo, mimo iz to asfalt licze również na to ze jakis tubylec tez bedzie mocno cisnął
_________________ CHAT - Rally Ireland