oglądałem właśnie relację na Euro naprawdę jestem zadowolony jej znakomitymi zdjęciami jak i całą realizacją. ale ta skoda w akcji wygląda niesamowicie.
a co do rajdu:
Focusy są niesamowicie szybkie i równie awaryjne. Marko i Duval to przyszłość rajdów. Piekny Roman jedzie idealnie. Szkoda Schwarza, że auto niedomaga. ale przedewszystkim szkoda Auriola. fakt, że można się było awari spodziewać. oby Toni pojeździł więcej. Czesi muszą jeszcze popracować nad szybkością. Janusz pokazał się na super oesie 2 czas. ale na oesach średnio. nie wiem czy to wina tego, że ta 6 nie jest tak szybka, czy też taktyki. czy też może Kulig nie ma dnia. Sołowow jechał przyzwoicie, ale coś się wydarzyło. chwała, że nie odpadł i podzielił losów Hołka.
zapowiada się naprawdę fajny rajdzik na jutrzejszym etapie.
os11
no i po Gardemeisterze strata 10 min. fantastycznie Kresta 2 czas na 34 km !!!!!!!!!!!! ale się podziało niepotrzebnie tak długo spałem.
no i bo bym zapomniał, w momencie kiedy Marko przełączył na lewarek od hamulca skrzynię i zobaczył że ma tylko 4 biegi położył jak taksówkarz lewą rękę na drzwiach, chwycił się za głowę i na odciętym 4 pomykał dalej. no coment.
Ostatnio edytowano sobota, 26 lip 2003, 13:55 przez
Wilu, łącznie edytowano 1 raz