Rajd Wisły

Puchar Polskiego Związku Motorowego

Moderator: SebaSTI

Postprzez mortonrally » wtorek, 18 wrz 2007, 21:14

np126p napisał(a):
Bartek Cieszyn napisał(a):Na prośbę załogi materiał z wypadku został usunięty .

moze ma ktos filmik i udostepni na youtube

wypadałoby troche kultury i jeżeli załoga nie życzy sobie pokazywania tego publicznie w sieci to chyba trzeba uszanować ich decyzje
POGANUS ; WALDEK ; ADAŚ -- GOOO !!!!!!!!!!!!
Obrazek
mortonrally
N3

Postprzez Anonymous » wtorek, 18 wrz 2007, 21:18

Uszanujmy zdanie załogi , nie udostępnię oglądałem raz przeczytałem na rajdy.org.pl co tam się działo i nie chce tego ponownie widzieć .

Pozdrawiam
Anonymous

Postprzez MSG Racing » wtorek, 18 wrz 2007, 21:28

Asia nie chce aby ten film i inne materiały z wypadku zostały opublikowane.
"Rally is not a crime" Polska - FB

"Żyję po to, by być najlepszym. Właśnie dlatego zrezygnowałem z prywatnego, osobistego życia" - Ayrton Senna czerwiec 1986

http://www.ganczarczykrally.com

Antyradio -"Liczą się nieliczni"
MSG Racing
S2000

Postprzez chodek » wtorek, 18 wrz 2007, 21:40

Co z nią, jak się czuje?
C20XE
chodek
A6

Postprzez MSG Racing » wtorek, 18 wrz 2007, 21:49

Już lepiej, odzyskała przytomność.
"Rally is not a crime" Polska - FB

"Żyję po to, by być najlepszym. Właśnie dlatego zrezygnowałem z prywatnego, osobistego życia" - Ayrton Senna czerwiec 1986

http://www.ganczarczykrally.com

Antyradio -"Liczą się nieliczni"
MSG Racing
S2000

Postprzez Beret » środa, 19 wrz 2007, 03:29

czy ktos wie co sie stalo z zaloga Znyk/Grzelka?? wczesniej jakos nie namierzylem
nindża nie moze byc mientka

MIEJSCE NA TWOJA REKLAME

www.bwyszkowski.pl
www.codrivers.fora.pl

Obrazek
Beret
A6

Postprzez mortonrally » środa, 19 wrz 2007, 07:49

Beret napisał(a):czy ktos wie co sie stalo z zaloga Znyk/Grzelka?? wczesniej jakos nie namierzylem

widziałem chłopaków zaraz po rajdzie jechali do domu, wywnioskowałem ze awaria bo auto było całe
POGANUS ; WALDEK ; ADAŚ -- GOOO !!!!!!!!!!!!
Obrazek
mortonrally
N3

Postprzez bociek » środa, 19 wrz 2007, 13:14

oto kilka moich fotek z rajdu:)
http://www.autoklub.pl/1190189674,,galeria.html
bociek
N2

Postprzez !ADI! » środa, 19 wrz 2007, 14:11

Cześć
Chciałbym w tym poście wyjaśnic kilka rzeczy. Po pierwsze z Asią jest juz lepiej, nie bede pisał o jej obrażeniach ale napisze tak: mózg jest cały podobnie kr?gos?up i wszystkie wn?trzno?ci, ci?gle jest na silnych lekach ale juz lepiej sie czuje. Szymon jest juz w domu nie ma jakich? powa?nych obra?e? jednak przeci??enia zrobi?y swoje, jest ca?y obola?y i ledwo sie rusza ale podobnie jak Asia - ?yje, i to my?le jest najwa?niejsze. kolejna spraw? jest jej jazda, która rzeczywi?cie by?a jak na "K" do?? szybka... t?umacze sobie to jednak tym, ?e ka?dy z nas pewnie by przyciska?...Nast?pn? spraw? jest nagranie z jej wypadku o którego usuni?cie poprosi?a, uszanujmy to i przynajmniej narazie niech sie nie pojawia, w tym miejscu prosze tak?e o napisanie na forum autoklubu takiego posta poniewa? widzia?em tam pro?by umieszczenia go na youtube, ja niestety nie mam tam konta, z góry dzi?kuje. Kolejna sprawa to komentarze, chce podzi?kowa? w imieniu Asi za wszystkie ?yczenia powrotu do zdrowia i dodaj?ce otuchy, chce tak?e powiedzie? ?eby nie wierzy? cho?by w takie bzdury jak to ?e nie mia?a pasów, bo sam j? z niech wypina?em. Nast?pnie chce podziekowac za wszystkie telefony i oferty odwiedzin, poczekajmy z tym narazie, a? A?ka b?dzie si? na tyle dobrze czu?a. zapomnia?em doda? ?e podczas wypadku wyrwany z karoserii zosta? lewy górny pas, a tak?e kto? zabra? sobie pami?tke w postaci wyci?tego krzy?a z drzwi... co zostawiam bez komentarza...

Napisał to Adam Chmielarz, brat Aśki, mój pilot. Po tym jak opublikowano ten film.
!ADI!
S1600

Postprzez kropek » środa, 19 wrz 2007, 21:55

Dla mnie rajd nie udany chodź dawno nie widziałem takiej rywalizacji w klasie RWD-1 my z Jurkiem śliśmy w łeb w łeb naprawdę walczyliśmy o setne sekundy i tu nagle miałem takiego pecha skrzynia mi padła na ostatnim odcinku nie miałem żadnych biegów Gratulacje wielkie dla Jurka za zwycięstwo ma ktoś może fotki załogi GRONDAL/KWIECIEŃ nr 75 Prawie Jak Subaru e-mail: gronpiek@wp.pl
kropek
N2

Postprzez Ziggy » środa, 19 wrz 2007, 22:20

kropek napisał(a):Dla mnie rajd nie udany chodź dawno nie widziałem takiej rywalizacji w klasie RWD-1 my z Jurkiem śliśmy w łeb w łeb naprawdę walczyliśmy o setne sekundy i tu nagle miałem takiego pecha skrzynia mi padła na ostatnim odcinku nie miałem żadnych biegów Gratulacje wielkie dla Jurka za zwycięstwo ma ktoś może fotki załogi GRONDAL/KWIECIEŃ nr 75 Prawie Jak Subaru e-mail: gronpiek@wp.pl

deja vu :roll: :?
Ziggy
A5

Postprzez Shaker » czwartek, 20 wrz 2007, 19:55

Dajcie juz spokoj z szyderą na temat błędów ort :roll: Jak chcecie kogos resocjalizowac to trzeba zaczac od siebie samego...
www.sand-spec.pl
Shaker
N2

Postprzez subaru_girl_bc_90 » czwartek, 20 wrz 2007, 20:07

kropek napisał(a):Dla mnie rajd nie udany chodź dawno nie widziałem takiej rywalizacji w klasie RWD-1 my z Jurkiem śliśmy w łeb w łeb naprawdę walczyliśmy o setne sekundy i tu nagle miałem takiego pecha skrzynia mi padła na ostatnim odcinku nie miałem żadnych biegów Gratulacje wielkie dla Jurka za zwycięstwo ma ktoś może fotki załogi GRONDAL/KWIECIEŃ nr 75 Prawie Jak Subaru e-mail: gronpiek@wp.pl

Kropek nie dubluj :evil:
subaru_girl_bc_90
N3

Postprzez Anonymous » czwartek, 20 wrz 2007, 20:19

Ojej no katastrofa sie stała że Kropek drugi raz napisał :roll:

Do zawodników :D:
Chce ktoś nagrania :lol: :?:
Anonymous

Postprzez Ziggy » czwartek, 20 wrz 2007, 22:15

Shaker napisał(a):Dajcie juz spokoj z szyderą na temat błędów ort :roll: Jak chcecie kogos resocjalizowac to trzeba zaczac od siebie samego...

nikt nikogo nie resocjalizuje, pomyliłeś pojęcia :roll: :lol:
Ziggy
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Puchar PZM