Moderator: SebaSTI
np126p napisał(a):jak zwykle mają na wszystko czas. w poniedzialek napisze wam gdzie zbyszek cieslar bedzie miec testy subary impreza
Andrzej napisał(a):Bedzie w tym roku miejscowka z 57s tego filmu?? : http://www.autoklub.pl/forum/posting.ph ... 645ab779f8
Bylem tam w zeszlym roku i bylo fajnie.Jak w tym spadnie deszcz to bedzie jeszcze fajniej
I jeszcze to samo pytanie co do miejsca z 1:43 w tym filmie (w zeszlym roku wypadl tam Maciejewski)
daryush napisał(a):np126p napisał(a):jak zwykle mają na wszystko czas. w poniedzialek napisze wam gdzie zbyszek cieslar bedzie miec testy subary impreza
I jak... Wiesz juz coś na temat testów?? Bo nie wiem jak planować wizyty w placówce oświatowej![]()
BartekCieszyn jak narazie słyszałem dwie wersje co do tego, jak pójdzie prolog więc nie objeżdżałem całego, ale raczej na pewno będą dwa następujace po sobie nawroty na kostce do każdego dość długa prosta, więc może być na nich ciekawie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości