Rajd Krakowski

Puchar Polskiego Związku Motorowego

Moderator: SebaSTI

Postprzez mateuszkz » sobota, 1 wrz 2007, 17:13

Nowaczewski kozak:] ja go podziwiam, jako pilot zajdzie wysoko ale i tak jako kierowca byl by lepszy :P pozdr!!!!!!!
mateuszkz
N3

Postprzez kowar1 » sobota, 1 wrz 2007, 17:22

Gratulacje dla Arka Urbanowicza, niespodziewany ten sukces :D , fajnie! Karkonosze górą :!:
"Jeździł koncertowo!" - Sobiesław Zasada o Januszu Kuligu

Życie bez rajdów powoduje raka i choroby serca
kowar1
N3

Postprzez Ziggy » sobota, 1 wrz 2007, 17:38

Brawo Daniel i Patrycja !!! Szacun takim autem
Ziggy
A5

Postprzez Świder » sobota, 1 wrz 2007, 17:41

tito, daj link do tej galerii, na której będą zdj. tego peugeota od Włodka i Balcerak.
Świder
N3

Postprzez mortonrally » sobota, 1 wrz 2007, 18:44

POGANUS przechodzi do "czlowiek legenda" 3 raz za rok tam bedzie banda
POGANUS ; WALDEK ; ADAŚ -- GOOO !!!!!!!!!!!!
Obrazek
mortonrally
N3

Postprzez krzysiek » sobota, 1 wrz 2007, 18:45

brawo jurek tomaszczyk i mateusz martynek nareszcie jest poruszenie w rwd 1 bez obrazy dla pozostalych ale jurek to wirtuoz malana
krzysiek
N1

Postprzez misiek_wrc » sobota, 1 wrz 2007, 18:47

krzysiek napisał(a):brawo jurek tomaszczyk i mateusz martynek nareszcie jest poruszenie w rwd 1 bez obrazy dla pozostalych ale jurek to wirtuoz malana

Jakby ktoś posiadał filmiki z przejazdów RWD to wrzućcie na forum.
..:: !! QHR MAJCHER OGIEN NA TLOKI !! ::..
misiek_wrc
A5

Postprzez Zajcev » sobota, 1 wrz 2007, 19:18

Bardzo liczylem ze "rodzima" runda PPZM bedzie udana, ludzilem sie ze po masakrycznym Subaru, bedzie dobrze, jednak zawiodlem sie...Mialem okazje buszowac po os 3/6/8 z kamera i niestety to co zobaczylem bylo hmm chore? W zadnym miejscu nie zobaczylem Safeciarza, ktory by znal sie na rzeczy i wiedzial co robi. Hmm Chyba Kropek poczul to tez na wlasnej skorze? nie wiem jak to wygladalo z wewnatrz, ale z zewnatrz myslalem ze skonczy sie to nieciekawie, zaloga przed Kropkiem wypakowala po serii zakretow i tyl wystaje na droge (zaraz na wyjsciu) do okola pelno kibicow, staraja sie wyciagnac samochod, a Panowie z Safety co robia? stoja i sie patrza... nadjezdza Kropek i tutaj respect dla Ciebie ze nie przyj.... w tamten samochodzik, oczywiscie Panowie z Safety mieli w du... to ze pasowaloby zhamowac zaloge, lub jakos ostrzec.. zirytowany tym zachowanie zaczalem konwersacje z Panem Safeciarzem i mowie mu ze moze by zajeli sie zabezpieczeniem, a nie ogladara, bo moze sie to skonczyc tragicznie i ze od czegos oni tu sa, a tym bardziej powinni ostrzegac nadjezdzajace zalogi o utrudnieniach na odcinku (zwlaszcza na wyjsciu za zakretu) Pan Safeciarz odpowiedzial ze on nie jest od hamowania zalog, to zapytalem od czego jest, bo nawet gwizdka widze ze nie potrafi uzywac, hmm popatrzyl na mnie i po prostu sobie poszedl ogladac dalej samochodziki...

Co do samej rywalizacji to hmm tyle samochodow na awaryjnych to daaawno nie widzialem...
Zajcev
N4

Postprzez Anonymous » sobota, 1 wrz 2007, 19:21

Brawa dla Daniela i Patrycji ! Piękna walka z Marcinem Kwaśnym myślę że na Wiśle też ładnie powalczą .

Jestem bardzo ciekaw jazd maluszków Brawa dla Jerzego Tomaszczyka !
Anonymous

Postprzez kicia_pl1 » sobota, 1 wrz 2007, 19:36

A co to za zaloga przed kropkiem wyleciała malaczem moze ??
------------------SoGa Motorsport-----------------
kicia_pl1
N3

Postprzez Zajcev » sobota, 1 wrz 2007, 19:42

nie nie, przed Kropkiem wylecial chyba Sej, albo CC, nie pamietam dokladnie .
Zajcev
N4

Postprzez Robert Szulczyński » sobota, 1 wrz 2007, 20:20

Arek gratulacje za zwycięstwo!!! Dobrze że mój zapas się nie przydał ;)
Oby tak dalej. Szklarska Poręba rulezzz :D
Robert Szulczyński

Postprzez rallykage » sobota, 1 wrz 2007, 21:15

brawo jurek tomaszczyk i mateusz martynek nareszcie jest poruszenie w rwd 1 bez obrazy dla pozostalych ale jurek to wirtuoz malana

Bez przesady znowu najpierw popatrz na czasy odcinków w RWD1
Jurek w duzej mierze swoja pozycje zawdziecza pechowi rywali.
Nie chciałbym nikomu ujmować bo Jurek to naprawde ktos kto wie jak sie jeździ maluchem ale tym razem jechał z różnym rezultatem na OS-ach po OS5 na 2 pętli zajmował 2 miejsce w klasie ze stratą 48 sekund do 1 zawodnika. Szkoda mi Mrozka bo zapowiadalo sie na 2 wygrana w RWD1 i niestety z powodu awarii musiał sie wycofać.

PS: na tych trudnych oesach doskonale było widać kto jak czuje samochód

Generalnie dziekuje wszystkim z RWD1 oraz RWD2 za to ze warto jest czekać do końca OS a nawet olać oglądanie czołówki i przyjeżdzać tylko dla nich :)
Ostatnio edytowano sobota, 1 wrz 2007, 21:22 przez rallykage, łącznie edytowano 1 raz
VFTS
rallykage
N2

Postprzez comar » sobota, 1 wrz 2007, 21:21

rallykage napisał(a):

Bez przesady znowu najpierw popatrz na czasy odcinków w RWD1
Jurek w duzej mierze swoja pozycje zawdziecza pechowi rywali.
Nie chciałbym nikomu ujmować bo Jurek to naprawde ktos kto wie jak sie jeździ maluchem ale tym razem jechał z różnym rezultatem na OS-ach po 2 pętli zajmował 2 miejsce w klasie ze stratą 48 sekund do 1 zawodnika. Szkoda mi Mrozka bo zapowiadalo sie na 2 wygrana w RWD1 i niestety z powodu awarii musiał sie wycofać.

PS: na tych trudnych oesach doskonale było widać kto jak czuje samochód

Generalnie dziekuje wszystkim z RWD1 oraz RWD2 za to ze warto jest czekać do końca OS a nawet olać oglądanie czołówki i przyjeżdzać tylko dla nich :)

wyjąłeś mi to z ust :)

kto w końcu dachował w tych maluchach?? Soga? załoga OK ?
comar

Postprzez Darno » sobota, 1 wrz 2007, 22:36

Witam, jeśli ktoś ma fotki załogi nr 67 to bardzo proszę o przesłanie na maila cmr@alpha.net.pl - z góry dzięki:)
Darno
N1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Puchar PZM