Moderator: SebaSTI
WRCfan napisał(a):Jak patrzę na te wyniki końcowe z NZ to coraz bardziej żałuję, że nie mamy teraz reprezentanta startującego w MŚ samochodem WRC. Np taki Kuchar myślę, że spokojnie punktowałby w większości rajdów, szkoda, że jego czas w WRC już minął...
SebaSTI napisał(a):Szkoda mi Solberga on zawsze ma jakieś problemy z tym samochodem mam nadzieje ze nastepna wersja imprezy będzie lepsza i powalczy o najlepsze lokaty.
Marmetal napisał(a):
Z kolei gdyby taki Kuchar wystartował w Rajdzie Wielkiej Brytanii, Finlandii czy Niemiec to szanse na punkty diametralnie zmalałyby. To zależy od rajdu i obsady.
Pałka napisał(a):a szłyszałeś o systemie SuperRally ??
Pałka napisał(a):a szłyszałeś o systemie SuperRally ??
szeler napisał(a):Ej a powiedzcie mi jak to jest z Kuzajem, bo ja już nie wiem. Na autoklubie napisali, że zajął 7 miejsce w PCWRC, a w tv powiedzieli ze odpadł podczas trzeciego dnia
szeler napisał(a):Ej a powiedzcie mi jak to jest z Kuzajem, bo ja już nie wiem. Na autoklubie napisali, że zajął 7 miejsce w PCWRC, a w tv powiedzieli ze odpadł podczas trzeciego dniajesli odpadł to jaka była przyczyna.
Kolejne lokaty w końcowej punktacji zajęli Fumio Nutahara, Mirco Baldacci, Jari-Matti Latvala, Aki Teiskonen, Toshi Arai i siódmy - Leszek Kuzaj.
Banan napisał(a):No i dupa, bylo 2 miejsce i nadzieje na podium w koncowej klasyfikacji, a jest 7
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 10 gości