z jakiej mieszanki jest zrobiona cywilna nie wiem ale jak dzwonilem
to powiedzieli mi ze z kompletnie innej niz te sportowe mieszanki
ale czy to prawda

ja kupilem cywilna w rozmiarze 165/65/13 do kjsow i jestem
bardzo zadowolony
Moderator: SebaSTI
barteq napisał(a):nie wiem jaki chcesz rozmiar ale w 15" potenza czyli RE720 jest do kupienia w serwisie ktorego adres podalem
jesli chodzi o szutrowki to na privie wyslalem Ci namiary na czlowieka od ktorego kupilem rewelacyjne (jak na ta cene) opony szutrowe.
Nie pamietam czy to sa nalewki czy nie ale nigdy mi sie z nimi nic nie dzialo.
Produkcja czeska, duże klocki, 2 rodzaje mieszanki, swietnie spisywaly mi sie na szutrze i na śniegu! nie chwaląc sie na pokrytym swierzym sniegiem/breja
torze objechalen na nich kilka 4x4 z mistrzami polski za kierownica.
Duza ich zaleta jest to ze maja drogowa homologacjie, co sie przydaje w kjs.
pozdrawiam
ja mam 4szt szutrówki 15cali pirelli za 1100zł opony prawie nówki mają może ze 20km przejechaneRobert Szulczyński napisał(a):Kupiłem Uniroyale RainSport i zobaczymy jak się spiszą. Z tego co wiem to tej słynnej Potenzy już nie produkują i ciężko ją dostać.
Szkoda że taka mała frekwencja jest na forum bo jest bardzo ciekawe ale dość długo trzeba czekać na odpowiedź
To zadam jeszcze jedno pytanie. Ponieważ chciałbym kupić opony również na szutry. Na typowe szutrówki nawet te tańsze markgum nie mam pieniędzy bo min 300zł kosztuje sztuka a zamiennikami są opony zimowe i czy ktoś mógłby podpowiedzieć jaka zimówka zdałaby egzamin?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości