Moderator: SebaSTI
Matador napisał(a):Pierwsze co przychodzi na myśl to oczywiście stare lotnisko w Czyżynach. Wczoraj z kolegą tam trenowaliśmy między oponami, było ślisko bo po deszczu, na dodatek na jednym końcu zrobił się mega watersplash - dla niektórych dodatkowe urozmaicenie. Z tym że w czasie dobrej pogody w godzinach wieczornych natrafisz tam na spacerowiczów itp, wczoraj było z tym ok bo mokro i padało...
Tak więc tam możesz popróbować, nie wiem co innego jeszcze można w tym mieście polecić...
Pozdrawiam
!ADI! napisał(a):Qrcze nie wiem jak to dokładnie jest, ale od pewnego czasu moją uwagę przyciąga taka szutrowa droga w centrum Krakowa.
Jadąc al. Pokoju w kierunku M1 od centrum, mijamy zjazd do Plazy i za chwilę pojawia się taki szutrowy odcinek drogi. Jeszcze przed parkiem. Musze obczaić tą drogę, może to coś ciekawego.
Może Zowa będzie wiedział coś na ten temat.
cotic napisał(a):
Moze uda sie was nakłonić na jakiś kurs szybkiej jazdy u p.Andrzeja Leńczowskiego (niedawno prowadził SJS, a teraz otworzył własną firmę)
i jechac w któryś weekend do Częstochowy na tor.
Koszt około 200-300zł, moze sie uda cos wytargować.
MaxxxymalnyTEAM napisał(a):Słynny Rakowiec w rajbrocie (Gmina Lipnica Murowana) koło Żegociny, Bochni. Odcinek bardziej techniczny niż szybki, ale ciekawy, UWAGA !! bardzo łatwo pozbyć się zawiasu, ale mimo to polecam, bo jest fajnie:):)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości