Panowie i Panie Poszukuje filmików(które można sciagnać na dysk) i zdjecia Pawła Dytki. A najlepiej wszystko na jego temat Jeżeli ma ktoś swoje nagrania też był bym bardzo wdzieczny. Strone Pawła Dytki znam wiec z tamtąd wszystko już mam Licze na Was
Wszystko mnie interesuje A jeszcze mam takie pytanko można jakoś sciagnac filmiki youtube i videogoogle jak by mi to ktoś mógł dokładnie wytlumaczyc na gg lub pw
EDIT: Już wiem jak sciagac wielkie dzieki
Ostatnio edytowano niedziela, 15 lip 2007, 10:28 przez dwrc, łącznie edytowano 1 raz
[quote="dwrc"]Wszystko mnie interesuje A jeszcze mam takie pytanko można jakoś sciagnac filmiki youtube i videogoogle jak by mi to ktoś mógł dokładnie wytlumaczyc na gg lub pw [/
az tak dokladnie to nie wiem ale jest taki program youtube downloader czy jakos tak...
Gdyby ktoś wiedział gdzie mogę znaleźć film z 5.Rajd Nikon 2004 w którym na początku bodajże Czopik, Kuchar i Kuzaj robią sobie wygłupy i gadają tak na luzie to niech mnie naprowadzi To chyba był film z Rallypl.
Thanks from the mountain
watersplash- najefektowniejsza forma mycia rajdówki
Fan-club Szymona Ruty zwraca się do wszystkich Kibiców rajdów samochowych oraz do wszystkich osób kręcących nagrania oraz robiących zdjęcia na rajdach o pomoc . Poszukujemy nagrań z przejazdami Szymona Ruty (nawet z wcześniejszych sezonów) oraz zdjęc . Jesteśmy skłonni symbolicznie zapłacić . Pozdrawiam