1,07 KJS Andrychowski 2007

Dla tych, którzy zaczynają i tych, którzy już wygrywają - dajcie sobie znać, gdzie się można poganiać!

Moderator: SebaSTI

Postprzez WRX_STI » czwartek, 5 lip 2007, 01:01

Dzięki ADI za pozdro ( dotrzymałeś słowa )

Jak dla mnie impreza mineła pod znakiem słoneczka , opalenizny i ucieczek przed autami które demolowały mi metę ;)

Jako człowiek który jezdzi na 90 % imprez na śląsku twierdze że imprezka była ok ,ale próby mogły być troszkę bardziej rozbudowane.
Kilka załóg mówiło że próby są za ciasne z czym się zgadzam. ( przykład : nawrót przed metą na odcinku 2 , 6, 10 )

Ogólnie imprezkę można zaliczyć in-plus . Dzięki wielkie za fajną imprezę i do zobaczenia na następnych imprezach.

Dla osób ktróre szukają czym kto z forum jechał :

ADI
Obrazek

MSG Racing
Obrazek

Sumo - na prawym
Obrazek
Obrazek
WRX_STI
A5

Postprzez MSG Racing » poniedziałek, 9 lip 2007, 00:03

rallyfan2 napisał(a):MSG Racing teraz kojarze , jechales kadetem :twisted: Stałem przy nieszczesnym krawezniku na ktorym złapałes kapcia. Mimo to ładnie sobie poradziłes z tą proba , ale autkiem troche nosiło

Ta wyprostowałem tam jeszcze bardziej i jednak sie nie opłaciło. Dobrze ze tylko jeden kapeć był :)
"Rally is not a crime" Polska - FB

"Żyję po to, by być najlepszym. Właśnie dlatego zrezygnowałem z prywatnego, osobistego życia" - Ayrton Senna czerwiec 1986

http://www.ganczarczykrally.com

Antyradio -"Liczą się nieliczni"
MSG Racing
S2000

Poprzednia strona

Powrót do KJS