Na Zadvericach jest jedna z nielicznych barumowych atrakcji - agrafka na włoskim asfalcie z długim i głębokim rowem na wyjściu - dojazd łatwy 10 min spacerku od stacji bodajże Slovnaftu przy wiadukcie na drodze Zlin - Vizovice , zaraz przy zjezdzie na Slusivice - jest jeszcze jedno super miejsce o ktorym niewielu chyba wie - na Kudlovicach patelnie jechane dol w miejscowosci Milovice - prawie jak Walim ale na asfalcie - ludzi ilosc znikoma bo w informatorze infa o tym brak ( ktorys rok z rzedu podaja dupiata 90-tke jakies 800 m od tego miejsca ) - gdyby ktos chcial blizsze informacje to sluze
Moze trochę późno i nie na temat ale wrzuciłem właśnie na stronę filmik z Praskiego Rallysprintu. Jak komuś się nudzi to serdecznie zapraszam do ściągania i oglądania
Mam pytanie do yeblo gdzie dokladnie znajduje sie ta miejscowosc z ta patelnia a'la Walim bo jej nie moge znalezc na mapie a mam dosc dokladna Prosze o blizsze informacje
Janusz na zawsze pozostaniesz w naszej pamięci, kibicow!
Wybieram się pierwszy raz na Barum. W planie osy Slusovice i Kudlovice.
Czy możecie polecić ciekawe miejsca na tych próbach ??
Wiem, że są pobierane opłaty za wstęp, gdzie można nabyć wejściówki ??
nie takie złe te wurce stare - pech w topowej evo9 nie moze pogonic słabego drotara o octavce werce grzyb 3 walczy z gavlakiem - beres ma technickie problemy i chyba juz definitywnie odpadl - ale cisnal ostro przez ostatnie RZy
Jaroslav Stary w Clio R3 oraz uczestnik MŚ Molder dają ciała
Grzesiek Grzyb wygrał trzeci oes z rzędu w rajdzie ROŽŇAVA Do końca został jeszcze jedna próba. Wyniki po 9 oesach:
1.Pech
2.Grzyb +20s .
3.Drotar +26s.
no i grzyb 2 prawie pecha pogonił heh wygrac s1600 z wrcem to jednak robi wrazenie, tymbardziej ze drotar na poczatku ganiał pecha
jednak grzyb to najlepszy eksportowy kierownik w tym sezonie
no tak niektorzy powiedza, ze na słowacji tez 76 razy kazdy oes przejechal