Andrzej napisał(a):THIM czemu piszesz tu rzeczy ktore powinny byc w temacie ,,ciekawostki''??Jaki to ma zwiazek z kawalem??Moze tylko ja go nie widze....
Nie pomyliłem tematów. Dobra, masz mnie, to miało być śmieszne, a nie było

W ramach odkupienia winy:
Facet w przedziale dłuższą chwilę przygląda się intensywnie towarzyszowi podróży, wreszcie stwierdza:
- Wie pan, gdyby nie wąsy, wyglądałbyś pan wypisz wymaluj jak moja żona!
- Przecież ja nie mam wąsów!
- Ona ma.
Z pamiętnika żołnierza:
- Poniedziałek. Idziemy na ćwiczenia. Spotkaliśmy dziewczynę, to ją w krzaki! To był dobry dzień...
- Wtorek. Idziemy na ćwiczenia. Spotkaliśmy chłopaka, to go w krzaki! To był dobry dzień...
- Środa. Dostałem przepustkę, idę na piwo. Spotkali mnie żołnierze idący na ćwiczenia. To był zły dzień...
W szkole pani zadała zadanie domowe, by przygotować opowiadanie zawierające zdanie "matka jest tylko jedna".
Następnego dnia Jasiu opowiada:
-W domu była impreza, mama wysłała mnie do lodówki po dwie butelki wódki, a ja wołam z kuchni: "matka! jest tylko jedna!"
Wsiada napruty gość z półlitrówką w łapie do autobusu podmiejskiego. Przy wejściu kierowca go haltuje i mówi:
- Gdzie? A za bilet?
Gość podnosi flachę, przechyla większego łyka i mówi:
- Za bilet!!!
Adam i Ewa spacerują po raju
- Adam, kochasz mnie?
- A kogo mam kochać...
- Dziadku, nie widziałeś przypadkiem takiej małej białej pigułki?
- Nie, a ty widziałeś tego smoka co spaceruje w ogródku?
Wyścigi hartów. Mistrz ze złamaną nogą po treningu siedzi w swoim namiocie. Przychodzi do niego boxer: - mistrzu, czy mogę pobiec za Ciebie??
mistrz: - oszalałeś!!?? przecież boxery nie umieją biegać!!
boxer: - ale mistrzu bardzo Cię proszę, napewno wygram, wszystkie profity z nagród, sesje zdjęciowe, wszystko dla Ciebie, ja chcę tylko pobiec!!
mistrz: - no dobra, i tak nie mam nic do stracenia...
Harty i boxer ustawiły się w boxach, bomaba poszła w górę, strzał!! pobiegły...
Harty wszystkie zaczynają drugie okrążenie, boxer jest w połowie pierwszego! Harty zdublowały go po raz kolejny!! Wszystkie harty już na mecie, boxer ostatkiem sił na krótkich nóżkach z wiszącą śliną dobiega po 15 minutach na metę gdzie czeka na niego mistrz: -dlaczego nie wygrałeś???? co się stało??!!??!!
na to boxer, pełen zdziwienia: nie wiem.......