Krzysztof Hołowczyc

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Miedziu » sobota, 16 cze 2007, 22:04

Dla mnie zarówno Leszek jak i Holo są wielkimi kierowcami! Wg mnie nie ma gorszych i lepszych. Wszyscy którzy uprawiają ten sport (RAJDY) są wielcy! To oni dostarczają nam tyle emocji których nie zapomnimy do końca życia! Kibice rajdowi to brać i nie wypada nam sie klocic o sport który jest w naszych sercach! :)
pozdro
Miedziu
A6

Postprzez Buncol » niedziela, 17 cze 2007, 07:25

killer wrc napisał(a):Buncol,powinieneś być posłem PIS.Oni też wprowadzają cenzurę i uważają że "nie muszą tłumaczyć dlaczego".
To ze nie zgadzam się z Tobą nie obliguje cię do takich tekstów.

nie wprowadzam żadnej cenzury, tylko reaguje na notoryczny brak kultury i szacunku do innych osób. Poza tym zobacz jaki burdel robisz na forum. Walisz ironicznie w dwóch tematach zapytanie o dzwona Kuzaja po to żeby się dowartościować. Sam nie przepadam za Kuzajem, ale staram się oceniać wszystko obiektywnie, a Ty wolisz każdego po kolei wyzwać.
Obrazek
Buncol
A6

Postprzez killer wrc » niedziela, 17 cze 2007, 08:10

nogdy nikogo nie obrazam
Hoło Go!Kajto Go!
killer wrc
A5

Postprzez Buncol » niedziela, 17 cze 2007, 08:46

skoro tak uważasz...

Proponuje skonczyć kłótnie na lini Kuzaj - Hołowczyc. Wydaje mi się, że problem rozdmuchali kibice, a obaj panowie są sobie obojętni. Nie roztrzegajmy już kto jest najlepszym driverem w PL bo i tak nie dojdziemy do porozumienia. Każdy ma swoją niezależną skalę i jak widać takie dyskusje prowadzą do głupkowatych waśni. Skupmy się teraz na Rajdzie Subaru, który zbliża się coraz większymi krokami.
Obrazek
Buncol
A6

Postprzez Andrzej » niedziela, 17 cze 2007, 14:30

Buncol napisał(a):nie no co ty Mroowa. Hołowczyc to keirowca nr1 w Polsce a za nim nie ma długo długo nic. Jakiś Kuzaj gdzieś się plącze, tylko kto o nim słyszał?

Ja bardzo cenie tego kierowce za jego dokonania,ale chcialbym zeby udowodnil swoja ,,wielkosc'' podczas calego sezonu.Kiedys powiedzial ze nie bedzie sie scigal na oesach,po ktorych jedzie sie grubo ponad 100km/h,po nierownym asfalcie,miedzy drzewami (mial na mysli np Elmot,Rzeszowski).Jak czytam takie wypowiedzi ,to zastanawiam sie czy pan Hołowczyc pamieta jeszcze na czym polegaja rajdy samochodowe.
www.msg-rally.pl
Andrzej
A6

Postprzez Buncol » niedziela, 17 cze 2007, 14:53

dlatego cały czas ja i par osób próbuje przekonać reszte, że na chwile obecną nie można okrzyknąć Hołka najlepszym kierowcą na podstawie jednego rajdu.

No ale niech będzie tak jak każdy sobie sam uważa i nie rozprawiajmy nad tym :wink:
Obrazek
Buncol
A6

Postprzez Gucio » niedziela, 17 cze 2007, 15:02

Znalazłem taki fajny artykuł jak to Hołek jechał po tytuł mistrza Europy :)
http://subaru.acn.waw.pl/holek/holek.htm
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez Banan » niedziela, 17 cze 2007, 15:24

Gucio napisał(a):Znalazłem taki fajny artykuł jak to Hołek jechał po tytuł mistrza Europy :)
http://subaru.acn.waw.pl/holek/holek.htm

Po szaleńczym pościgu za rywalami ("Hołek" wygrał 16 "oesów" z 24, Patrick Snijers na Fordzie Escorcie WRC - 7 i Robert Gryczyński na Toyocie Celica - 1) udało się zdobyć trzecie miejsce, za Snijersem (strata 3 min 34 s) i rewelacyjnie jadącym Jerzym Kuligiem na Renault Megane Maxi (strata 2:19 do zwycięzcy).

:?
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez Gucio » niedziela, 17 cze 2007, 15:26

Co banan kwasisz? Każdemu się zdaża przejęzyczenie.
Obrazek
Obrazek
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez d-z rallyfans » niedziela, 17 cze 2007, 17:46

Andrzej napisał(a):
Buncol napisał(a):nie no co ty Mroowa. Hołowczyc to keirowca nr1 w Polsce a za nim nie ma długo długo nic. Jakiś Kuzaj gdzieś się plącze, tylko kto o nim słyszał?

Ja bardzo cenie tego kierowce za jego dokonania,ale chcialbym zeby udowodnil swoja ,,wielkosc'' podczas calego sezonu.Kiedys powiedzial ze nie bedzie sie scigal na oesach,po ktorych jedzie sie grubo ponad 100km/h,po nierownym asfalcie,miedzy drzewami (mial na mysli np Elmot,Rzeszowski).Jak czytam takie wypowiedzi ,to zastanawiam sie czy pan Hołowczyc pamieta jeszcze na czym polegaja rajdy samochodowe.

Właśnie zapomniał wół jak cielęciem był, jakoś wcześniej Panu Krzysiowi nie przeszkadzały te asfalty i smigał po nich wurcem i było wporzo, teraz nagle wszystkie są niebezpieczne i tylko na mazurach są normalne trasy,pozdrawiam :wink:
d-z rallyfans
A5

Postprzez Gucio » niedziela, 17 cze 2007, 18:30

Krzychu tak powiedział po tym jak na Michałkowej przegrał rajd...
Czy w tym kraju trzeba człowieka oceniać po tym jakie słowa rzucił np. w nagłym przypływie nerwów?
Żałosne.
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez bietka » poniedziałek, 18 cze 2007, 15:57

hmmm...kiedys byłam wielką fanką Krzysztofa...ale od kiedy zawsze ktoś mu robi bubę a nie on sam to mi przeszło... nie potrafi przyznac sie do bledu za diabła... wystarczy popatrzec na ostatni Rajd Polski...w relacji w TV podczas wywiadu...po zakonczeniu rajdu, powiedzial panu redaktorowi, ze tego kapcia ktorego zlapal na ostatnim OSie nie bedzie komentowac...ale powiedzial to takim tonem że wyglądało na to że kibice mu go załatwili...niby sie uśmiechał przy tym ale wyczułam że znów ktoś Mu przeszkodzil...a nie on sam sobie tego papcia złapal...
Czy tylko ja mam takie dziwne wrażenie?????
Kulig, to był gość!!
bietka
N1

Postprzez Philippe » poniedziałek, 18 cze 2007, 16:05

Polski wyszedł trochę sprawiedliwie, minute którą odzyskał na posiedzeniu zss stracił na kapciu i wyszło na zero. nawet nie poruszając tematu kary, jesli chodzi o czasy na poszczególnych oesach to takie są rajdy i wygrał Svedlund, bo był szybszy i nie ma co gdybać.

Start Hołka w Polskim to budowanie PR i tworzenie mitu najszybszego nadal polskiego kierowcy. gdyby stanął tym subaru na Elmocie, Nikonie, Wawelskim czy w Rzeszowie istnieje szansa, ze dostałby baty od młodszych kolegów ;-)

Kilka niefortunnych wypowiedzi i zachowań Pana Krzysztofa sprawilo, ze nie jestem jego najwierniejszym kibicem, choć nigdy nie uważałem go za słabego kierowce.
Philippe
A5

Postprzez kremer » poniedziałek, 18 cze 2007, 17:49

moze hołek sie zaraził od pewnego Pana z tymi niezidentyfikowanymi obiektami na drodze - bo tak mi sie skojrzylo przez chwile - przeciez, ze nikt z tego afery nie robi ? kapcia nie komentowal, bo co tu komentowac jak sie przegrywa rajd na 10km przed meta
lepiej spojrzcie jaka fair walka byla na osach po miedzy nim i svedlundem i wypowiedzi tych zawodnikow o sobie nawzajem - praktycznie nie do pomyslenia jesli walczylby Polak z Polakiem
kremer
S2000

Postprzez _mrc_ » poniedziałek, 18 cze 2007, 23:43

Kuzj fakt wjezdony jest i to niezle, czasami nawet calkiem mu to wychodzi choc nie raz widzialem go na oesach poza oficjalnym zapoznaniem klepiacego trase. Jego osobowosc pozostawia wiele do zyczenia i nie mowie tu o opiniach lecz o wlasnych doswiadczeniach!
Holek to dla mnie legeda i wg mojej opini na neutralnym gruncie najlepszy kierowca a napewno wielka osobowosc, nawet jesli nie ma czasu na szybka fotke, spieszac sie poogladac przejazdy kolegow pozostawia po sobie dobre odczucia.
_mrc_
N2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP