Moderator: SebaSTI
rallyfan2 napisał(a):Wypadek wygladał masakrycznie mam nadzieje ze wyjdzie z tego. Przed oczami mialem wypadek Senny , predkosc bardzo duża.NAjgorsze było to walniecie o bariere.
THIM napisał(a):Zejdźcie z Trullego, po pierwsze nie wiadomo, czy to jego wina, po drugie na pewno nie zrobił tego celowo
nick555 napisał(a):dobrze że nie spadł do góry kołami tylko rolkę zaliczył pełną bo mógłby HANS nie pomóc...
żółtodziób napisał(a):Ja jeśli spotkam kiedykolwiek gościa który skonstruował monoque do tej BM-ki to kupuę mu dużą flachę najlepszej na świecei polskiej wódki... Dzwon mkabrytczny, nos poszedł w beton, fakt że ludzie wychodzili już z takich dzwonów, ale ja przed oczami również miałem wypadek Senny, który z zewnątrz nie wyglądał nawet tak źle, a jednak jeden drobny szczegół zadecydował, że nie przeżył...
żółtodziób napisał(a):Ja jeśli spotkam kiedykolwiek gościa który skonstruował monoque do tej BM-ki to kupuę mu dużą flachę najlepszej na świecei polskiej wódki... Dzwon mkabrytczny, nos poszedł w beton, fakt że ludzie wychodzili już z takich dzwonów, ale ja przed oczami również miałem wypadek Senny, który z zewnątrz nie wyglądał nawet tak źle, a jednak jeden drobny szczegół zadecydował, że nie przeżył...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości