chciałbym sie odnieść do tych trzech punktów:
1.Suzuki przegrało tytuł właśnie z clio. takim dopracowanym sprawdzonym. fakt że fabryka to fabryka ale...
2.michał startuje już drugi sezon. widział już to i wie czego może się spodziewać. moim zdaniem jest on kierowcą jeżdzącym z głową. realizuje założenia taktyczne. jest pewny.
3.całkowicie się nie zgadzam. powiem tak o wiele łatwiej z szybkiego drivera zrobić skutecznego niż na odwrót. nie sztuka jest dojechać na punktowanym miejscu korzystając z niefarta konkurencji. bardziej zauważalny jest występ nawet kończąc rajd dzwonem niż wieść się do mety i nie ponosić nadmiernego ryzyka. Michał jest bardzo szybki po tym co sie stało na pierwszych oesach tego rajdu chyba nikt nie ma wątpliwości prawda? wszelkie gadanie kim nie jest jego tata i wogóle jest nieistotne.
kiedy michał powiedzial mi że zmienia auto na clio baaaardzo sie zdziwiłem. uważałem tą decyzje za nietrafioną. teraz dostrzegam że ta decyzja była najlepszym wyjściem.
pozdrawiam
1. no własnie chodzi o to że fabryka to fabryka, 90% fabryk to są wozy lepsze od jakichkolwiek odpowiedników niefabrycznych.
2. To ciągle mniej niż PGA, Aava i spółka
3. nie mówię o tym że nie będzie z niego dobry driver. Nie wiem czy łatwiej z szybkiego dzwoniarza zrobić topowego kierowcę czy ze slimaka, ale jeżdżącego czysto, bywały i takie i takie przypadki. Mówię jednak o tym co się dzieje obecnie, ale nie wykluczyłem że to można jeszcze zmienić.
Co do talentu - na pewno ma, ale wynik w tym sporcie zależy od wielu rzeczy, sam talent pomaga tylko zaistnieć, później trszeba dużo pracy, dobrego sprzętu (kasy) i jeszcze szczęścia.