Kto na Deutschland

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Postprzez +RAFAŁ+ » niedziela, 6 lip 2003, 20:22

Ja brzydko powiem, że mi to wisi gdzie będziemy spać. Decydujcie sami :)
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez TommiCrazy » niedziela, 6 lip 2003, 22:56

a jaki jest koszt kampingu? bo przeciez to nei chodzi o to czy bedziemy sie hotelowa namaxa czy co tylko o to bysmy na rajdzi jak najwiecej skorzystali , zeby pogoda dopisala :/ sa na necie jakies satelityarne orientacyje dlugoterminowe pogody?
Obrazek
Mitsubishi Starion Turbo EX2000
TommiCrazy
A6

Postprzez czarekusa » poniedziałek, 7 lip 2003, 19:04

Niestety nie wiem jaki jest koszt kampingu ale przypuszczam ze bedzie gdzies kolo 8-10 euro. Na kampingi na razie nie dzwonilem bo mi ta kobieta ze schroniska mlodziezowego nie odpisala. Jak chcecie to mozemy dzwonic albo sie dowiedziec na miejscu w biurze rajdu albo bedziemy szukac jakiegos gospodarza ktory by nam ogrod udostepnil bo trzeba pamietac ze dla nich rajd to tez jest biznes i moga sie na takie rzeczy nawet godzic za jakas przyblizana do kampingu cene. Ja i tak biore namiot niezaleznie od tego gdzie bedziemy.
Pozdrawiam wszystkich ktorzy kochaja rajdy.

http://www.mcpimage.com
http://www.amkpwa.com
czarekusa
A5

Postprzez TommiCrazy » wtorek, 8 lip 2003, 03:05

ja tez biore namiot mimowszystko, jesli bedzie dostep do lazienek to niemusze miec zadnej hacjendy, ale starac sie bede ograniczyc ilosc bagazu, jade wkoncu na rajd , nie na wypoczynek, pozatym jak na oesie zostawimy pelne bagazu auto lub caly dobytek na kampingu to moze kogos kusic! wiec lepiej by auto nieygladalo na zaladowane na maxa, zielona karta jest w pakiecie ubezpieczneia tego auta, to silnik 1.8 i koles mowil ze pali tak srednio 8-9 litrow, mowil ze to jeden z bardziej oszczednych wozow jakie maja, trza sie modlic by pogoda dopisala i zeby na porajdzie filmow nienaswietlilo :)
Obrazek
TommiCrazy
A6

Postprzez czarekusa » środa, 9 lip 2003, 11:30

W tym schronisku mamy zarezerwowane 4 miejsca na dwie noce Czwartek i Piatek na trzecia bedziemy sobie musieli szukac kampingu ale nie powinno chyba byc problemow, a jak nie to u jakiegos gospodarza, w koncu to bedzie tyko jedna noc. Karnety odbieramy na miejscu w Trierze.
Rafal: Dzieki za kase.!!!
Pozdrawiam wszystkich ktorzy kochaja rajdy.

http://www.mcpimage.com
http://www.amkpwa.com
czarekusa
A5

Postprzez TommiCrazy » czwartek, 10 lip 2003, 09:39

dobra to cos bedziemy kombinowac na miejscu, jak beda te noclegi to dobrze, tylko jesli ta moja dziewczyna pojedzie z nami ( kwestia przyznania nowego paszporu) to jakos na miejscu rozwiazemy problem z 5tym noclegiem, by the way, jak planowanie wyjazdu bedzie sie odbywac jesli chodzi i spotkanie i wypozyczenie auta? wyjezdzamy wszyscy ze skawiny? kto z was bierze jakis aparat? macie jakies sprzety? ja cos kombinuje pozyczyc fajnego, trza by czasnac jakas wlasna galerie , co by nam nawet kalamus zazdroscil :)
Obrazek
TommiCrazy
A6

Postprzez +RAFAŁ+ » czwartek, 10 lip 2003, 10:03

Ja nie wiem jak to zrobić bo przyjadę pociągiem. Problm może być jeszcze taki, że nie wiem czy będzie train bo mają być jakieś protesty w tych dniach. Postaram się jednak dotrzeć na miejsce. Jaka jest odległość do Skawiny z Krakowa? Jak na razie biorę swój super małpiasty sprzęt. Może jeszcze coś wykombinuję lepszego 8)
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez TommiCrazy » czwartek, 10 lip 2003, 19:16

Do skawiny spod dworca Glownego w krakowie ida busy co chwila !! najlepiej podejsc kawalek dalej pod poczte Gl , ( bardzo blisko) ustawic sie na pasie chodnika przy jezdni jadac od dworca i czekac na busy( tam jedzie ich najwiecej z róznych stron)!! jada do skawiny okolo 30 minut , i przejezdzaja nawet kolo TopCaru, jak bys dojechal na ostatni przystanek to do mnie na nogach jest jakies 4 minuty spaceru!!! koszt busa 3 zl to okolo 19 km drogi!! oczywsice mozna tez z dworca glownego pociagami na zakopane !! zatrzymuja sie w skawinie ( niewszystkie) koszt podobny ale zadziej ida , no i potem wiecej na nogach!! ale jakby cos odbiore cie :)

co do rzeczy jakie biore !to ogranicze do minium!! sweter , zapasowe spodnie ( wmiare sporowe lub wojskowe by nieograniczaly) jedna kurtka z kapturem, no i podkoszulki ,glany(jakby mialo byc mokro) konserwy z tunczykiem i zolty ser :D, z 10 filmow do aparatu
Obrazek
TommiCrazy
A6

Postprzez +RAFAŁ+ » czwartek, 10 lip 2003, 23:17

OK Tommi, jeszcze jakoś się zgadamy. Ja też staram się ograniczyć z bagazem do minimum. Żarcie też trzeba jakieś wziaść:)

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez TommiCrazy » piątek, 11 lip 2003, 02:23

no i oczywiscie odwiedze jakies sklepy krawieckie i zakupie pare metrow jakiegos bialego i czerwonego materialu !!! trza by jakas flage z napisem KULIG & HOLO zrobic :)
Obrazek
TommiCrazy
A6

Postprzez +RAFAŁ+ » piątek, 11 lip 2003, 08:54

Zapomniałeś, że jeszcze Sołowow jedzie?:)

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez TommiCrazy » piątek, 11 lip 2003, 11:42

niewidzialem go na liscie zgloszen , musialem przegapic bo sam sie zdziwilem , albo podana jest niepelna lista, bedzie dolozony na fladze
Obrazek
TommiCrazy
A6

Postprzez kakao » piątek, 11 lip 2003, 14:40

Tommi: Sołowow jest z nr 117

oj oczka już zawodzą :lol:
kakao
N3

Postprzez +RAFAŁ+ » piątek, 11 lip 2003, 23:41

Rozwiązał sięproblem z moim transportem do Krakowa. Słyszałem w radiu, że po długich rozmowach z rządem nie będzie protestu kolejarzy. Ciekawe jekich kitów nawciskali nasi wspaniali rządzący PKP?

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez LIPciu » sobota, 12 lip 2003, 02:42

mam pytanie na które odpowiedz jest prosta ale...
czy może mi ktos wytłumaczyć dlaczego solberg w tym sezonie jeżdzi z numerem "7" (przecież jest wicemistrzem świata :shock: ) dlaczego jako druga ekipa jedzie ford??
dzieki za odpowiedz :)
LIPciu
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata