Krzysztof Hołowczyc

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez żółtodziób » środa, 16 maja 2007, 14:41

Oni mają w dupie stanowisko kibiców. Patrzcie jak ładnie FiFA nagtrodział PZPN za te łapówy, FIA to jest organizacja o podobnej inteligencji i sposobie działania jak FIFA. A na to czy dostaną organizację rundy czy nie to i tak nie wpłynie ilosć WRC tylko poziom organizacji. A gwiazdy to się mogą pokazać w N4 albo w S2000, tylko trzeba je jakoś ściągnąć i trzeba było o tym pomyśleć jak się wymóżdżało ten idiotyczny kalendarz, gdzie RP sąsiaduje z Akropolem. Wcale bym się też nie zdziwił gdyby taka dytektywa wyszła z FIA że mają się nie wygłupiać i nie ściągać wurców bo jak by nie patrzeć to jest na razie runda ME i nie wolno takimi rzeczami jeździć.

A teraz jeszcze powiedzcie chłopaki który z was pierwszy powiedział o tym że na RP będzie WRC... Nie jest mi wcale wesoło, ale jedyna konkluzja jaka mi się nasuwa to taka, że tym się własnie kończy zapominanie w jakim kraju się żyje...
żółtodziób
A8

Postprzez Kostek » środa, 16 maja 2007, 15:55

skrendi napisał(a):
matt napisał(a):Ludziee, Kuzaj ma tylko 7 punktów... Dla niego każdy punkt jest teraz na wagę złota a tym bardziej 2...

Ale co Ty wogóle gadasz Matt!!!!!
Jakie punkty odbierze Holo Kuzajowi skoro WURCE jadą poza konkurencją zarówno RSME jak i RSMP!!!!!???????

Tylko że wtedy nie będzie mógł sie pochwalić w mediach że wygrał Polski.....ale to bardziej szefostwo Subaru miałoby w tym interes.....zeby nie bylo to jestem kibicem Leszka...
"Życie jest piękne, tylko ludzie skur****ny"
Kostek
N3

Postprzez misiek_wrc » środa, 16 maja 2007, 17:23

Ja myślę że może juz czas na to żeby podjechać pod siedzibę PZM-tu i wygłosić swoja opinie na temat działalności obecnych władz tak jak to robią górnicy, lekarze i inne profesje.... :evil:
Zjechać sie autami, rajdówkami i skandować
CO WY DO CHOLERY ROBICIE!!!! poprostu zrobić manifestację !!!!

Może ktoś to wtedy zauważy
:?
..:: !! QHR MAJCHER OGIEN NA TLOKI !! ::..
misiek_wrc
A5

Postprzez kirloy » środa, 16 maja 2007, 18:47

Ja tam nie widze sensu zeby robic wyjatek dla 1 zawodnika i puszczac to WRC na zwyklych zasadach.
Jesli juz to nie powinno sie ono liczyc w wynikach - tylko osobna klasyfikacja A8.

Jedno a8 rajdow nam nie zbawi, jedynie ze Holek sobie reklame zrobi i znow sponsorow do poronionych rajdow terenowych przeciagnie.

Inna sprawa ze chyba boi sie w n4 powalczyc. Mysle ze mialby ciezko bo dawno nie jezdzil a miejsce poza podium to dla niego chyba nie akceptowalne - bo dla wielu on wciaz jest the one and only.
kirloy
N3

Postprzez darekH » środa, 16 maja 2007, 19:12

Kirloy
A dla Ciebie widzę że Holek jest jest za to zawsze beee...
Można go lubić lub nie, ale sam zobacz jakie poruszenie wywołał news o tym że startuje Xara WRC w Polskim ??
Boli Cie widzę też że ma sponsorów na starty w Dakarze, czy płacisz ze swoich że masz mu to za złe...

Nawet gdyby wygrał Polski w WRC to nie sądze aby się tym przechwalał, a myślę że gdyby podczas rajdu miałby przewagę, to byśmy niezłe show zobaczyli ... a tak N4 to będzie walka na centymetry, z jednej strony fajnie, ale nie rozumiem ludzi nielubiących/nienawidzących (niepotrzebne skreślić) Holka, bo dla nich nawet jak będzie miał 60lat to powinien zawsze Wam coś udawadniać...

Wyluzujcie, pojedzie WRC czy N4 to będzie fajnie... i tyle... najchętniej to bym go zobaczył w starym A8 czyli Imprezie 555 tego gangu w podolsztynskich lasach się nie zapomina :)
gg:3048339
darekH
N2

Postprzez ciapulek » środa, 16 maja 2007, 19:57

darekH napisał(a):Kirloy
Można go lubić lub nie, ale sam zobacz jakie poruszenie wywołał news o tym że startuje Xara WRC w Polskim ??

"Poruszenie" może i jest, ale raczej dlatego, że samochód WRC miałby pojawić się w 2007 roku w Polsce na szutrowym rajdzie.

darekH napisał(a):Boli Cie widzę też że ma sponsorów na starty w Dakarze, czy płacisz ze swoich że masz mu to za złe...

Proces umysłowy ci nie wyszedł. Sponsoring to forma reklamy. Reklamują się firmy, które coś sprzedają. Społeczeństwo konsumuje. Być może Kirloy kupuje od firmy, którą Hołek być może wciągnie w reklamę w rajdach terenowych. Tak więc zmniejszy się liczba firm, które mogłyby reklamować się przez rajdy płaskie. O to Kirloy'owi chodziło.

darekH napisał(a):ale nie rozumiem ludzi nielubiących/nienawidzących (niepotrzebne skreślić) Holka, bo dla nich nawet jak będzie miał 60lat to powinien zawsze Wam coś udawadniać...

Przecież to Hołek ma mentalność "udowadniacza". Przecież wywiad dla "Sporrrtu" jest dowodem. Mimo wieku dorównuje dwudziestolatkom jeśli chodzi o wydolność organizmu. Ma naj motocykl, naj skuter wodny, naj Subaru Imprezę. On taki jest. Ludzie wiedzą o tym, więc mogą nawet stawiać przed nim nowe wyzwania.

Przepisy są takie, jakie są i zmienianie ich dlatego, że jeden człowiek chce, by zostały zmienione nie wygląda ciekawie.
ciapulek
N2

Postprzez skrendi » środa, 16 maja 2007, 20:12

darekH napisał(a):Kirloy
Boli Cie widzę też że ma sponsorów na starty w Dakarze, czy płacisz ze swoich że masz mu to za złe...

Nawet gdyby wygrał Polski w WRC to nie sądze aby się tym przechwalał, a myślę że gdyby podczas rajdu miałby przewagę, to byśmy niezłe show zobaczyli ... a tak N4 to będzie walka na centymetry, z jednej strony fajnie, ale nie rozumiem ludzi nielubiących/nienawidzących (niepotrzebne skreślić) Holka, bo dla nich nawet jak będzie miał 60lat to powinien zawsze Wam coś udawadniać...

Wyluzujcie, pojedzie WRC czy N4 to będzie fajnie... i tyle... najchętniej to
bym go zobaczył w starym A8 czyli Imprezie 555 tego gangu w podolsztynskich lasach się nie zapomina :)

darekH w pełni się z Tobą zgadzam!!!!!
Dla mnie Holo może jechać nawet rowerem!!
Chodzi tylko o postrzeganie nas poza Polską (raz WRC mogą jechać za chwilę nie!!!! O CO TUTAJ CHODZI!!!!!!)

Jeśli chodzi o wypowiedź Kirloy'a.
Skąd Ty możesz wiedzieć ile jeździ Holo???!!!!
A nawet jak nie jeździ to kierowca tej klasy nie zapomina jak się jeździ rajdówską. Uwierz mi.
Aha jeszcze coś. Jeżeli nikt nie będzie miał kłopotów to i tak wygra.
I żeby nie było jestem fanem Hołka i tyle!!
Ostatnio edytowano środa, 16 maja 2007, 20:58 przez skrendi, łącznie edytowano 1 raz
skrendi
N2

Postprzez Hultay WRC » środa, 16 maja 2007, 20:34

Ryba napisał(a):
Darno napisał(a):Natomiast na polskim na 95% nie będzie ani jednego wurca bo pzm utrzymał swoje stanowisko w sprawie przepisów.

Buahahahaha dobre stwierdzenie: "utrzymal stanowisko" tylko ku.... jego mac na czyja prosbe. Ja wiem a wy sie domyslcie :evil:
Mistrzostwa Swiata to my bedziemy mieli ale w kapsle w piaskownicy..... Posrany kraj..... :evil:

No właśnie, na czyją?
killer wrc napisał(a):Corolla którą Hołek leci Agapit jest od Ptaka.

PS.Gratuluję Kucharowi akcji z tym by Hołęk w A8 jechał na końcu.I tak panie Tomku dostanie pan od Hołą wiec po co te zagrywki?

Możesz to przybliżyć, serio nie wiem o co chodzi, chyba coś przeoczyłem... Jak czytam ten wątek to czuję się jakoś niedoinformowany, ostatnio mam troszkę mniej czasu to pewnie coś mnie ominęło. :oops:
Jaki tam Hultay, po prostu Arni :)
Kubeł turbo i LSD... ta zabawa po nocach się śni :)
Hultay WRC
A6

Postprzez Gucio » środa, 16 maja 2007, 20:47

Hultay z tego co czytam i czytam to nic ciekawego cię nie omineło oprócz kilku postów skrendiego, ciapulka i DarekH.
Reszta to jakas propaganda, którą można się podetrzeć(killer ect)
Killer może ja jestem jakiś "nietutejszy" ale wydawało mi się, że prawdziwy kibic to taki, który nie szuka jakiejś sensacji, żeby nie powiedzieć taniej.
Prawdziwy to taki, który stoi przy oesie i kibicuje każdemu nawet temu z pucharówek, albo i niższemu...
Ale znając polską mentalność(bez urazy tym porządnym) i tak staniesz przy oesie i będziesz lał pod siebie widząc zapierdalającego Kuchara czy też innego, którego mniej lubisz...a po rajdze wrócisz tutaj i obsmarujesz kogo i jak trzeba... taka chorągiewka...trzepocze sobie tak jak jej wiaterek zawieje...to z lewa to z prawa...
Z pozdrowieniami dla tych prawdziwych kibiców :)
ps. Co by nie było Rajd Polski i tak pojedzie, a Hołek i bez wurca dostarczy wam wrażeń :)
Jednak wielu z nas i tak jest spragnionych WRC.
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez majkos » środa, 16 maja 2007, 21:43

Karol napisał(a):A niby to czemu FIA miałaby zabronić klasy A8 na Polskim? Na Barum jakoś była, leciały WRC po za klasyfikacją.

Karol jak pamiętam to gdy wycofano wurce z ME również zlikwidowano możliwość startu takimi autami w Barumce. Aż wynikła afera z czeskimi zawodnikami, którzy chcieli podać organizatora do sądu. Ale w końcu tego nie zrobili.

Odwrócę Twoją myśl i zapytam dlaczego akurat w rajdzie do ME FIA mialaby zrobić odstępstwa od ogólnego regulaminu Mistrzostw?? I macie rację, że PMłOT wygłupił się, ale tym, że dopuścił do do startu klasę A8 w Rajdzie Polski. Więć co ponniektórzy podchwycili, że mogą pojechać autem WRC. Tylko, że dopuszczenie klasy A8 nie oznacza automatycznie, że można w rajdzie pojechać autem WRC. Bo to przecież całkiem inna kategoria samochodów, choć mieści się w definicji klasy A8. Jeśli się mylę to niech ktoś wyprostuje moją wypowiedź.
I poczekajmy na oficjalne stanowisko organizatora rajdu.

Pozdrawiam
Zostań fanem MAJKOS RTP na facebook'u
majkos
A5

Postprzez Gucio » środa, 16 maja 2007, 21:47

Lancer Tommiego Makkinnnena tez był w A8, a mimo to nie był wurcem, tylko A grupą :) No i nawet łoił takich matadorów w wurcach.
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez chodek » środa, 16 maja 2007, 22:07

Jezuu nie odrwacajcie kota ogonem, raczej organizatorzy RP nie kierowali się myślą, że pojawi się ktoś w A-grupowym Lancerze, tylko klasa pojawiła się z myślą o WRC i na pewno Hołowczyc i cały Orlen sporo kombinowali, zeby ta klasa ruszyła.
Pytanie co teraz, co dalej będzie z RP? Szerze powiedziawszy ja już się zgubiłem i nie wiem o co w tym wszystkim chodzi.
C20XE
chodek
A6

Postprzez majkos » środa, 16 maja 2007, 22:23

Więc chyba przekombinowali..... A ten "duży zespół z Krakowa" być może zwrócił uwagę, że klasa A8 nie oznacza autoamtycznie mozliwości startu wurcem... Chodek - rzuć okiem na mój post w w topicu o Rajdzie Polski w grupie tematów "Polacy w ME". Tam cytowałem wycinek regulaminu zgłoszeń.
Pozdrawiam
Zostań fanem MAJKOS RTP na facebook'u
majkos
A5

Postprzez Buncol » środa, 16 maja 2007, 22:34

gdzie ten krzykacz, co tak jape piłował na początku? :lol:

Jeżeli PZM faktycznie zabroni startu WRC, to po raz kolejny będzie mi się zbierało na odruch wymiotny gdy usłysze te 3 litery. Nie rozumiem, co może przeszkadzać full wypas rajdówka z full wypas drajwerem poza klasyfikacją. I znowu wyjdzie polski piekiełko....
Obrazek
Buncol
A6

Postprzez kremer » środa, 16 maja 2007, 22:37

dwa topiki o tym samym
Panowie przeciez FIA musiala sie zgodzic na dopuszczenie A8 co za tym idzie aut WRC przed opublikowaniem takich rzeczy (i tak dziw bierze, bo oni gnebia wrce na rundach me - jak w czechach) a nie nagle 3 tyg przed rajdem dowiaduja sie, ze nie mozna i nie mam mowy tu o pomylce organizatora
ale poczekajmy na komunikat organizatora

spytajmy killera wrc on jest prawą reka holka zna wszystko i wszystkich pewnie wie
kremer
S2000

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP