Odcinek Specjalny w Radiu LUZ

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Gucio » sobota, 5 maja 2007, 22:20

Z racji tego, że niedługo Rajd Polski proponuje kolejną rozmowę z Krzyśkiem Hołowczycem.
Może dowiemy się co nieco o rajdzie, który ma niedługo pojechać oraz o tym w jakim aucie pojedzie Hołek itd.
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez Kafe » niedziela, 6 maja 2007, 10:56

ciapulek napisał(a):Ostatnie moje słowa w tym temacie:

Jeśli prowadzący tę audycję nie chce się rozwijać w dziennikarstwie radiowym, to faktycznie, nie ma powodu, by krytykować, jego obecną pracę.

Oglądacie Teleekspress :?: Jest tam Maciej Orłoś i jest Beata Chmielowska. Cenicie pana Orłosia za żartobliwe podsumowania, komentarze w programie :?: A cenicie za to samo panią Chmielowską :?:

Nagroda od PZM jest zasłużona. Jeśli się orientuję, jest to jedyny cykliczny program o rajdowej tematyce na falach radiowych. Gdyby jednak pojawiła się konkurencyjna audycja, to nagroda zmieniłaby właściciela.

Jeśli chcecie, by autor Odcinka specjalnego "pozostał panią Chmielowską", to na pytanie "i jak się Wam słuchało programu?" zawsze odpowiadajcie "rewela :!: ".

Jak najbardziej jestem za krytyką, ale konstruktywną. Nie lubię za to pieniactwa i wymądrzania się po to tylko, by komuś coś uprzykrzyć. Moim zdaniem ciapa ma chyba problemy z zawiścią i zazdrością, a to uderza tak naprawdę w niego. Gdyby ciapa chciał coś sensownego przekazać, zrobił by to na priva, a tak chce pokazać jakiś dziwaczny obraz programu i swoją "mądrość".

Niestety powyższa wypowiedź ciapy do mądrych nie należy, bo porównywanie piętnastominutowego Teleekspressu do godzinnej niszowej audycji radiowej jest... delikatnie mówiąc mało mądre i rozsądne. Świadczy to też o poziomie Twojej krytyki i znajomości dziennikarstwa w ogóle.
Oglądaj dalej Teleekspress, pisz posty, a zimą będziesz w trampkach chodził.

Jeżeli sądzisz, że program otrzymał wyróżnienie od PZM za to, że jest jedyny na rynku to jest to po prostu czysta złośliwość z Twojej strony i nie zamierzam tego komentować.

Zgadzam się z "KuziFanMyslenice" - krytyka sie przydaje, ale pamiętajcie, że "Mądra krytyka oświeca, głupia gasi"...

Dziękuję zatem tym wszystkim, dla których warto jest robić ten program i którzy chcą, by się rozwijał.
Kafe
A5

Postprzez Kafe » piątek, 11 maja 2007, 12:37

W najbliższym programie Odcinek Specjalny porozmawiamy o zbliżających się rajdach szutrowych Rajdzie Agapit i Rajdzie Polski.

Moimi gośćmi będą Krzysztof Hołowczyc i Paweł Dytko. Usłyszycie także niezwykle interesującą rozmowę ze Zbigniewem Stecem i Witoldem Rogalskim. Postaram się Wam także przekazać specjalny apel Kajetana Kajetanowicza do jego kibiców.

Serdecznie zapraszam do uważnego słuchania programu w piątek (11 maja) o godzinie 18.00.

Polecam słuchanie stacji w winampie, a także na 91.3 FM na terenie Wrocławia
http://www.radioluz.pwr.wroc.pl/listen.pls

Liczymy na Waszą obecność i czynny udział w programie.
Zachęcam do pisania maili i zadawania pytań na adres: rajd@radioluz.pwr.wroc.pl

Zapraszam również do pisania na radiowe GG 8704567 i do telefonicznej dyskusji (071) 320 44 55

Do usłyszenia

Karol Ferenc
Kafe
A5

Postprzez Superleggera » piątek, 11 maja 2007, 16:35

a ja bym prosił o nagranie, bo nie będę mógl niestety słuchać :?
SZYMON OGNIA!!!
Obrazek Zapraszam na swój fanpage: https://www.facebook.com/pages/SnopkowskiArt/190517284345841
Superleggera
A5

Postprzez FanGrzyb » piątek, 11 maja 2007, 16:47

Ja też nie będe znowu mógł... Jestem za tym aby były powtórki, dla mnie może być i o 23 ale w weekend :)
FanGrzyb
A5

Postprzez Masters » piątek, 11 maja 2007, 19:00

Bardzo ciekawa audycja!!!!Słuchałem pierwszy raz i jestem bardzo miło zaskoczony, świetny program czekam na następny odcinek.No i Hołek w Xsarze WRC po prostu super
"Jesteśmy na każdym rajdzie uzależniemi strasznie z tym sportem powiązani od zawsze z rajdami"
Masters

Postprzez Gucio » piątek, 11 maja 2007, 19:41

Audycja jak zwykle super!
najlepsze to ta wstawka ze Stecem :)
karolu mniej przypomnien kto był gościem i co było mówione, a więcej pozdrowień, które na gg leciały, bo wydaje mi się, że ani jednego nie przeczytałeś mimo natłoku :)
(to nie była ironia)
Pozdrawiam :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez Kafe » piątek, 11 maja 2007, 19:48

Gucio napisał(a):Audycja jak zwykle super!
najlepsze to ta wstawka ze Stecem :)
karolu mniej przypomnien kto był gościem i co było mówione, a więcej pozdrowień, które na gg leciały, bo wydaje mi się, że ani jednego nie przeczytałeś mimo natłoku :)
(to nie była ironia)
Pozdrawiam :)

Sam byłem mocno podekscytowany tą wiadomością, ale obiecuje się poprawić w przyszłości najbliższej:)

Bardzo się cieszę, że udało nam się o tym dzisiaj w programie powiedzieć:)

GG ledwo co dzisiaj wyrabiało, ale właśnie o to chodzi! Wielkie dzięki za obecność i za dobre słowa:)

pozdrawiam

Karol
Kafe
A5

Postprzez Gucio » sobota, 12 maja 2007, 10:05

Acha i bym był zapomniał...
Podczas programu zwróciłem uwagę na dykcję prowadzącego i muszę stwierdzić, że te niemiłe słowa pod adresem Karola były niesłuszne.
Karol jest dobrze i byle do przodu.
karol a może kiedyś audycja z kibicami ? :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez Booogi » sobota, 12 maja 2007, 10:11

a co powiedział Stec? niestety końcówka mnie ominęła:)
Janusz na zawsze w naszej pamięci...[ ' ]
Booogi
A5

Postprzez misiek_wrc » sobota, 12 maja 2007, 10:15

Opowiadał o swoich planach, komu bedzie wypożyczał rajdówki w tym sezonie, o tym kto może pojedzie jego autem w Krakowskim i Polskim że to będą duże niespodzianki... Z bardziej humorystycznej strony było o przekomażaniu które auto jest lepsze EVO czy Subaru.. Niestety wstyd :oops: ale nie moge skojarzyć z kim się Zibi przekomarzał :?
..:: !! QHR MAJCHER OGIEN NA TLOKI !! ::..
misiek_wrc
A5

Postprzez Kafe » sobota, 12 maja 2007, 10:25

misiek_wrc napisał(a):Opowiadał o swoich planach, komu bedzie wypożyczał rajdówki w tym sezonie, o tym kto może pojedzie jego autem w Krakowskim i Polskim że to będą duże niespodzianki... Z bardziej humorystycznej strony było o przekomażaniu które auto jest lepsze EVO czy Subaru.. Niestety wstyd :oops: ale nie moge skojarzyć z kim się Zibi przekomarzał :?

z Witoldem Rogalskim :)

pozdrawiam
Kafe
A5

Postprzez Hultay WRC » sobota, 12 maja 2007, 21:07

A co powiedział Kajtek do kibiców?
Jaki tam Hultay, po prostu Arni :)
Kubeł turbo i LSD... ta zabawa po nocach się śni :)
Hultay WRC
A6

Postprzez Gucio » niedziela, 13 maja 2007, 10:50

Poszukuje tych kibiców co mieli koszulki z literkami
"K" "A" "J" "T" "O"
Każdy z osobna. Pewnie ktoś z Was ich widział i wie o kim mowa. Kajto ich poszukuje, bo pewnie chce im podziękować za to co powiedzieli w wywiadzie Karolowi :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez FanGrzyb » poniedziałek, 14 maja 2007, 15:29

Gucio napisał(a):Poszukuje tych kibiców co mieli koszulki z literkami
"K" "A" "J" "T" "O"
Każdy z osobna. Pewnie ktoś z Was ich widział i wie o kim mowa. Kajto ich poszukuje, bo pewnie chce im podziękować za to co powiedzieli w wywiadzie Karolowi :)

A co powiedzieli?
FanGrzyb
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP