(RSMP) 11 Rajd Rzeszowski

Archiwum

Moderator: SebaSTI

(RSMP) 11 Rajd Rzeszowski

Postprzez +RAFAŁ+ » piątek, 4 lip 2003, 08:33

Dnia 8-9 sierpnia 203 odbędzie się Rajd Rzeszowski. Będzie składał się z 14 OS-ów.

W tamtym roku jak wszyscy pamiętają rajd wygrał Sebastian Frycz w Oplu Corsie. Kto zwycięży w tym roku? Jeśli problemy będzie miał Kuzaj to możliwe, że znowu pierwsze miejsce zajmie ośka. Wiadomo z kim za kierownicą ;).
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez !ADI! » piątek, 4 lip 2003, 10:13

Tak offtopic, upchają trzy rajdy razem w ciągu półtorej miesiąca i to w czasie egzaminów i matur, potem tyle czekania. Czy PZM nie zauważył, że gdyby więcej rajdów było w wakacje to by się oglądalność zwiększyła.

A ja bym chciał, żeby wygrał Czopik.
!ADI!
S1600

Postprzez kakao » piątek, 4 lip 2003, 10:19

+RAFAL+ : piękny scenariusz, ale będzie trudno go zrealizować, ale za lokalny patriotyzm masz dużego + (ja też pierwszych 20 lat swego życia mieszkałem w rzeszowie), osobiście wydaje mi się że kuzi będzie w tym roku bardzo uważał - wszyscy pamiętają zeszłoroczny popis na 2 km 1 os . ale trasy rzeszowskiego są bardzo techniczne i przy tym szybkie, więc jak Frytka lub Czopik (który może się w końcu wjeździł) zaczną cisnąć to może panujący na mistrz popełni błąd i zrobi się ciekawie, ale patrząc realnie to przewaga sprzętowa, zwłaszcza przy takim typie osów jest ogromna i nie liczę na wielkie niespodzianki.

może zobaczymy się na trasie...
ja na pewno będę się kręcił w okolicach Lubeni
kakao
N3

Postprzez +RAFAŁ+ » piątek, 4 lip 2003, 10:54

jeszcze coś odnośnie Krakowskiego. Rajd Rzeszowski stracił swojego sponsora głównego którym był FUCHS. Potrafili jednak znaleźć firmy które zgodziły się na wyłożenie pieniędzy. W tym momencie jestem DUMNY bo sponsorują go 3 firmy z mojego miasta. Jedną jest paczkarnia BAFRA, drugą WIDAMID(właścicielem jest mojego kumpla ojciec. Brawo Heniek :lol: ), a trzecią Polmos Łańcut(polecam Złotą Damę-z opiłkami złota w środku :wink: )
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez tomas » piątek, 4 lip 2003, 11:13

nie chcę być niemiły w stosunku do panów z automobilklubu krakowskiego, ale gdyby chcieli to znaleźliby pianiądze, których zabrakło. jak widać, znaleść sponsorów może nie jest łatwo, ale jest to możliwe. szkoda, że przez głupotę tych ludzi cierpimy my, kibice jak i zawodnicy :evil:
brawura to nie odwaga - (c) extreme.pl | gg:6662113
tomas
A5

Postprzez Glitol » piątek, 4 lip 2003, 11:40

Złota Dama - pił się kiedyś oj piło.
Glitol
A5

Postprzez Kris_WRC » sobota, 5 lip 2003, 09:26

A ja bpojawie się na rzeszowskim bo mi krakowski wywaliło, ale mówiąc poważnie sa to najlepsze w polsce trasy "pod ośkę" i powiem Wam że n - ki mogą mieć tam poważne problemy, a jezeli wykruszy sie ktoś z wrc faktycznie grzyb może wejść na pudło
Kris_WRC
A6

Postprzez ZOWA » niedziela, 6 lip 2003, 09:02

NA RZESZOWSKI MUSZE PRZYJECHAC,KRAKOWSKI ODPADL TO NA RZESZOWSKI POJADE.WYDAJE MI SIE ZE CZOPIK MOZE JUZ COS ZAWALCZYC Z KUZAJEM NA ASFALCIE.OSKA TO GRZYB A N-KI WIELKI???
ZOWA
A6

Postprzez rav » niedziela, 6 lip 2003, 09:42

Czopik nigdy nie zawalczy z Kuzajem. Jest o klasę gorszym kierowcą i ma o klasę gorszy sprzęt.
rav
A6

Postprzez Glitol » poniedziałek, 7 lip 2003, 08:11

Macie może jakieś mapki rajdu. W WRC są ale bardzo kiepskie
Glitol
A5

Postprzez +RAFAŁ+ » poniedziałek, 7 lip 2003, 10:55

Niestety nie. Strona rajdu nie została zmieniona od zeszłego roku. Ja zawsze patrzę na atlas i wtedy lepiej widać trasy.

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez LIPciu » poniedziałek, 7 lip 2003, 13:19

+RAFAŁ+: gdzie jest baza rajdu?? daleko od rzeszowa???
LIPciu
A5

Postprzez +RAFAŁ+ » poniedziałek, 7 lip 2003, 16:00

Baza rajdu jest prawdopodobnie albo w Urzędzie Wojewódzkim albo na stadionie Stali(ulica Hetmańska). Może być jeszcze na ulcy Żeglarskiej gdzie będzie serwis. Jak spotkam sąsiada z Automobilklubu to dowiem się od niego gdzie jest i napiszę. Tu jest link do mapy miasta:http://www.rzeszow.pl/. Z prawej strony będzie link do map. Wybierzcie link i automatycznie przeniesie was do mapy.

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez GregHGT » poniedziałek, 7 lip 2003, 22:23

rav napisał(a):Czopik nigdy nie zawalczy z Kuzajem. Jest o klasę gorszym kierowcą i ma o klasę gorszy sprzęt.

Ryzykowne stwierdzenie...co do klasy auta oczywiscie sie zgadzam, ale co do klasy kierowcy?
GregHGT
N2

Postprzez Wilu » poniedziałek, 7 lip 2003, 22:58

Sorki ale co do klasy kierowcy to Czopik nie jest kierowca, który rokuje jakiekolwiek nadzieje. facet fajnie wizualnie jeździ za co mu chwała ale tempa to trzymać nie potrafi. trzeba mieć psychikę do szybkiej jazdy wrc, a nie odpuszczać. cóż możesz polemizować. pozdro.

aha a co do sprzętu to po co mu lepszy jak on nawet się tego wykorzystać nie nauczy. a autko spoko się prezentuje.
Wilu
N4

Następna strona

Powrót do Archiwum