35. Rajd ELMOT - REMY

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Banan » sobota, 28 kwi 2007, 23:16

killer wrc napisał(a):PS Macie moz einfo jakpo Elmocie wyglada klasyfikacja RSMP?

www.RallyFoto.pl ;)
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez chodek » niedziela, 29 kwi 2007, 00:28

C20XE
chodek
A6

Postprzez LIPciu » niedziela, 29 kwi 2007, 02:46

Sergiey napisał(a):Do kiboli, którzy po drugim przejeździe Walimia siedzieli w tej ceglanej ruderze na górze, a potem uskuteczniali bójki: jeżeli to czytacie - prezentujecie poziom poniżej krytyki. Wszystkim takim mówie: wypierdlajcie z oesów.

Tylu pijanych i zadymiarzy na oesach jeszcze nie widziałem - odechciewa się jeździć.

Pozdrawiam,

stary zapewniam cię że jeden z nich długo popamięta ten dzień :)

szkoda że było nas tylko 4 ale to co widziałem przeraziło mnie. ludzie wracający z patelni losowo dostawali strzały. paranoja. najśmieszniejsze jest że to my przez półtorej godziny musieliśmy sie tłumaczyć policji za pobicie!! na dojezdzie do następnego oesu. to była jakaś paranoja.
LIPciu
A5

Postprzez killer wrc » niedziela, 29 kwi 2007, 08:36

Niestety teren na którym leci Elmot(zwłaszcza te zapuszczone wiochy)to siedlisko ścierwa i zwykłych skurwysynów,którzy po wypiciu kilku piw z Biedronki "dostają wiatr w żagle".Uwazam że należy takim syfiarzom nie odpuszczać ,lać w mordę bo taka szmata nie rozumie argumentów.Jedyne co może pocieszyć to fakt że ta POLSKA B,tam zgnije.
Hoło Go!Kajto Go!
killer wrc
A5

Postprzez Cogonieznajom » niedziela, 29 kwi 2007, 10:22

LIPciu napisał(a):
Sergiey napisał(a):Do kiboli, którzy po drugim przejeździe Walimia siedzieli w tej ceglanej ruderze na górze, a potem uskuteczniali bójki: jeżeli to czytacie - prezentujecie poziom poniżej krytyki. Wszystkim takim mówie: wypierdlajcie z oesów.

Tylu pijanych i zadymiarzy na oesach jeszcze nie widziałem - odechciewa się jeździć.

Pozdrawiam,

szkoda że było nas tylko 4 ale to co widziałem przeraziło mnie. ludzie wracający z patelni losowo dostawali strzały. paranoja. najśmieszniejsze jest że to my przez półtorej godziny musieliśmy sie tłumaczyć policji za pobicie!! na dojezdzie do następnego oesu. to była jakaś paranoja.

mam nadzieje,ze to co piszesz jest prawdą i za to WIELKIE GRATULACJE!~Niestety też miałem nieszczęście spotkać tych gnoji (szedłem na ostatni przejazd patelni walimskich) - byłem z dziewczyną i młodszym bratem-ale jakimś fartem coś tam tylko p@pierd@lili i poszli dalej. Niestety byłem sam i zdziałać coś z tymi palantami było nie możliwe-a żałuje jak....wrrrrr. Gratulacje więc LIPciu i pozdrowienia! ps.na szczęście to był jeden (chyba) incydent na tym rajdzie z udziałem takich pajaców).
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Postprzez rallyfahrer » niedziela, 29 kwi 2007, 11:16

http://www.rallyfahrer.info - zdjęcia z Rajdu Elmot !!!
Zapraszam do oglądania !!!

P.S. A co to była za akcja z kibicami rzucającymi kamieniami z jadące auta ??? Wie ktoś coś na ten temat ???
Będąc w serwisie i śledząc wyniki w newsach było napisane: "Problemy z kibicami - klika aut obrzuconych kamieniami". Później w serwisie widziałem astra z rozbitą przednią szybą. Zdjęcie szyby jest na stronie.
rallyfahrer
N2

Postprzez SuN » niedziela, 29 kwi 2007, 11:20

ja rowniez chetnie sie dowiem o co chodzilo z tymi kamieniami :?
Wałbrzyska Grupa Rajdowa!
GG: 2459573
E-mail: ma4c1n@go2.pl
Moja fotografia - https://www.facebook.com/mjagiellicz
SuN
A6

Postprzez Ice » niedziela, 29 kwi 2007, 11:23

Zachowanie kibiców poniżej krytyki. Nie widziałem tego, ale z tego co piszecie to okropnie.

P.S. Uchwycił ktoś może Opla Kadetta?
Ice
N1

Postprzez Miko » niedziela, 29 kwi 2007, 11:38

Miko
N3

Postprzez Sergiey » niedziela, 29 kwi 2007, 11:39

LIPciu napisał(a):

Pozdrawiam,

No i gitara.

Aha - jakby miało się to skończyć sądem to chętnie poświadczę...

Pozdrawiam,
gg://1569993 Gadu-Gadu
---
Auto racing, bull fighting, and mountain climbing are the only real sports ... all others are games.
Ernest Hemingway
Sergiey
A5

Postprzez luks » niedziela, 29 kwi 2007, 11:44

LIPciu napisał(a):

Pozdrawiam,

szacunek za to, bo buractwo na rajdach coraz gorsze.. co policji to powiem tak, jeśli policja nie potrafi cię chronić, to co taka policja może ci zrobić...

inna sprawa że teren, gdzie rozgrywany jest elmot to region, który generalnie jest martwy i taki elmot to dla tej bandy bezrobotnych frustratów to drugie dożynki
rajdy
rajdy
rajdy
luks
N3

Postprzez Gustaw » niedziela, 29 kwi 2007, 11:52

klatka po klatce małe dachowanie Siekluckiego
http://www.rajdy.v10.pl/galeria/rajd,el ... 2,jpg.html
na tym lewym szybkim tyl poszedl po syfie, postawilo go strasznie bokiem, zapodal pozegnalna kontre i bardzo blisko przeszedl tylem od drzewa a nastepnie lekko sie przeturlal przez dach na kola

dzwon Radka Typy
http://www.rajdy.v10.pl/galeria/rajd,el ... 6,jpg.html

Tomasz Kramarczyk mial potwornie szybko opisay ten zakret na ktorym wypadl bo jako "piątkowy" i juz na pierwszym przejezdzie go lekko tam wywiozlo wiec... postanowil na nastepnej petli to przejsc jeszcze szybciej i nie wydalo
tyl poszedl po rowie i zatrzymal ich mostek
Colin, simply the best
Gustaw
A5

Postprzez Cogonieznajom » niedziela, 29 kwi 2007, 12:16

..ale wiecie co, ta ekipa pijana (pościągane koszulki i okupacja rejonów tej zburzonej fabryki w Walimiu) prawdopodobnie nie była wogóle z Walimia, ani z tych rejonów :!: Ja znam większość ludzi mieszkających w Walimiu, a juz z twarzy na pewno ich bym skojarzył i mijając się z nimi nie wydaje mi się, żeby oni byli miejscowi :roll:

Inna kwestia z tymi co rzucali kamieniami-zastanawiam się dlaczego zawsze w tych samych miejscach są problemy z tymi samymi debilami?! Z roku na rok trzeba wyciągać wnioski i organizator powinien ustawiać właśnie w takich miejscach większą liczbę policji i safety (ale nie dzieciaków i dziewczyn, tylko rosłych facetów!). Brawo za to za ustawienie większej ilości "zabezpieczenia" na walimskiej patelni - tutaj zaprocentowało doświadczenie z ubiegłych lat i kostka walimska była w tym roku wyjątkowo spokojna i obeszło się bez incydentów z pijanymi agresywnymi gn@jami~! Klimat za to, niesamowity :D
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Postprzez Kostek » niedziela, 29 kwi 2007, 12:34

Ukłony dla Kajtka :!: :!: :!: Tam gdzie stałem to szedł 10% szybciej od całej reszty :!:

A co do zadym to stałem na zakręcie przed przełęczą Walimską gdzie jest zjazd na Glinno to jacyś pijani kolesie zaczęli sie bić pomiędzy sobą....a policjant tylko ich upomniał :roll:

A wracając do rajdu to naprawdę mamy zmianę warty w RSMP. Teraz tylko ciekawe co pokaże Witas na Polskim. Tylko te kapcie....widziałem chyba z 8 aut na kapciu...

I jeszcze o bokach na walimiu...widać ze kierowcy bali się tych dwóch dziur bo szli maksymalnie szeroko a jak ktoś zapinal już boka to na pierwszej patelni dawał czadu a na drugiej już slabiej, teraz się tylko obawiam czy tej kostki nie zaasfaltują skoro zaczyna się sypać....
"Życie jest piękne, tylko ludzie skur****ny"
Kostek
N3

Postprzez luks » niedziela, 29 kwi 2007, 12:38

Cogonieznajom napisał(a):..ale wiecie co, ta ekipa pijana (pościągane koszulki i okupacja rejonów tej zburzonej fabryki w Walimiu) prawdopodobnie nie była wogóle z Walimia, ani z tych rejonów :!: Ja znam większość ludzi mieszkających w Walimiu..

to wciąż nie koliduje z relację Lipcia heh
rajdy
rajdy
rajdy
luks
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP