Moderator: SebaSTI
wolny i wsciekly napisał(a):Skoro tak wam się hołek podoba, to tytułem przypomnienia (bo każdy to chyba zna, ale przyjemnie popatrzeć!):
holek ma peżota ;)
onboard z NQ RAC97
Smacznego! :D
WRX_STI napisał(a):Na rajdach prawie zawsze robie Punkty SOS i mogę częściowo potwierdzić twoje zdanie. Jednak w momęcie gdy jest wypadek załoga jest nieprzytoma to pierwsza załoga staje wyciąga z dokumentów SOS i zatrzymuje koejną załogę . Ta skolei dostaje informacje jaki jest stan i zapierdziela do SOS lub na mete zależy co jest bliżej ( przy czym niemoże jechać pod prad - Czasami widze policje jak jedzie pod prąd )
kowar1 napisał(a):A może masz przejazd Hołka pugiem 206 WRC pod Pałacem Kultury na Warszawskim 2001? Boki były niesamowite, po prostu pełna perfekcja...
Andrzej napisał(a):Pewnie przez wielu zostane zbluzgany ale uwazam ze Hołek zasługuje na miano najlepszego polskiego kierowcy rajdowego jesli nie w historii to przynajmniej ostatnich 20 lati.Nie stwierdzam tak po obejzeniu tych filmikow.Widzialem go w akcji nie raz i wiem co mowie.Szkoda ze teraz jezdzi tylko Rajd Polski
Andrzej napisał(a):Pewnie przez wielu zostane zbluzgany ale uwazam ze Hołek zasługuje na miano najlepszego polskiego kierowcy rajdowego jesli nie w historii to przynajmniej ostatnich 20 lati.Nie stwierdzam tak po obejzeniu tych filmikow.Widzialem go w akcji nie raz i wiem co mowie.Szkoda ze teraz jezdzi tylko Rajd Polski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości