WRX_STI napisał(a):Ja natomiast obstawiam że wystartuje Subaru N12 bo WRC S12 albo s11 To tylko pobożne życzenie.
O! - i to byloby najbardziej wiarygodne. Może co najwyżej jakaś Corolla albo Focus o ile w Zlinie takowe się jeszcze ostały.
Ludzie, wy chyba nie wiecie ile wynajęcie WRC kosztuje, Orlen na pewno nie wywali takiej kasy na coś czego nie pokażą w TV! C4 to tak jak pisałem wczesniej - nie dostał jeszcze NIKT poza Loebem i Sordo, włącznie z kolesiami którzy jeżdżą w mistrzostwach świata w zespole Kronosa, no i pewne dostanie go Hołek tylko dlatego że zna Fortina a Fortin ma wejścia do Kronosa. Po pierwsze jak Kronos może wynajać coś czym nie dysponuje? Po drugie nawet jeśli miałaby być to Xsara to i tak nikt nie da sprzętu którym sa jeżdżone mistrzostwa świata kolesiowi który jest jedną nogą na rajdowej emeryturze (z całym szacukiem do Hołka, ale niestety prawdy nic nie zmieni - bardzo długo nie jeździł w rajdach płaskich, a samochodem WRC to już bardzo dawno i przy całej mojej sympatii do Hołka raczej nie liczę na jego wysoką formę). No, chyba że to będzie taki układ jak z Pugiem w pamiętnym sezonie 2001, jakaś denna wczesna specyfikacja, można i tak...