Głosowanie

Jak sama nazwa wskazuje, dyskusje na ogólne tematy.

Moderator: SebaSTI

Postprzez chodek » niedziela, 18 mar 2007, 22:40

Napiszę krótko-podoba mi sie taki pomysł, sam nie za wiele wiem o F1, a to niezła okazja zeby dowiedzieć sie czegoś ciekawego.
C20XE
chodek
A6

Postprzez SebaSTI » niedziela, 18 mar 2007, 22:44

Ja jestem zdecydowanie za jest to bardzo dobry pomysł z racji tego że mamy w F1 Roberta Kubicę a na drugiego polaka w F1 raczej nie mamy co liczyć 8)
SebaSTI
A6

Postprzez Gucio » niedziela, 18 mar 2007, 22:45

No i właśnie z takimi intencjami ma powstac ten temat chodek.
A co do działu wyścigi i f1 w jednym to tam i tak jest juz sajgon!
Chyba sie wezme tam za porządeczki :)
Takie tam niedzielne sprzątanie :!:
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez nick555 » poniedziałek, 19 mar 2007, 00:09

Ja tam jestem za tylko po to aby uporządkować. A Guciu co chcesz sprzątać w Wyscigach? Tam jest wszystko ok ...
Skupuję stare radzieckie zegarki. Jak coś masz niepotrzebnego, zapraszam, może się dogadamy.
nick555
A6

Postprzez mototom » poniedziałek, 19 mar 2007, 00:48

Jestem za. Po kilku miesiącach, jak nie było by większego zainteresowania, zawsze można skasować.
mototom
A6

Postprzez Marmetal » poniedziałek, 19 mar 2007, 12:30

Gucio napisał(a):Marmetal w toku jest wiele prac także twoja prośba została poruszona zanim to napisałeś :)

Cieszę się 8). Jak napisałem wcześniej, jestem za. Stworzy się tematy o każdym wyścigu, będzie ład i porządek :wink:. Mam tam nawet jakieś koncepcje, ale zostawię je na później ;).
Marmetal
S2000

Postprzez Karol » poniedziałek, 19 mar 2007, 15:26

Nie martwcie się - jeżeli wychodzimy do was z propozycją to napewno ktoś będzie miał czas moderaowac i się tym zajmować. Jakbyście nie zauważyli ostatnio przybyło kilku nowych modów.

Oczywiście każde GP będzie miało osobny temat i każda edycja bedzie omawiany w tym samym temacie.
https://www.facebook.com/10tonsband?fref=ts
Karol
A6

Postprzez kolo115 » poniedziałek, 19 mar 2007, 17:48

Jestem na nie. A to dlatego, ze na naszym forum niema az takiego zainteresowania Formula 1... W dziale wyscigi jest jeden temat o F1, tloku tam niema. Wiec moim zdaniem to wystarczy. Dobrym przykladem jest dzial Rallycross... Rzadko ktos sie tam odzywa, ruch prawie znikomy. Oczywiscie osobna sprawa jest to, ze F1 ogladam jednym okiem i interesuje mnie przede wszystkim Robert. Ale to tak na marginesie.. :wink:
Niech zadecyduje większość!
Obrazek
"Nigdy nie bądz pewny siebie i swoich sukcesów, nigdy nie mów, że wygrasz..."
Janusz Kulig
kolo115
N3

Postprzez MisiekClio » poniedziałek, 19 mar 2007, 18:00

Chyba nikomu nie bedzie przeszkadzac, jesli bedzie nowy dzial?? Jak kogos nie interesuje (np. mnie :) ) to moze przeciez po prostu tam nie wchodzic...
Jestem za.
Choc nie bede korzystal :)

Jedyne co mnie martwi, to ze nie sadze, zeby ktokolwiek z nas naprawde sie na F1 znal... Nie sadze, zeby KTOKOLWIEK oprocz Kubicy, w tym kraju naprawde sie na tym znal :)
Wiec efekt takich dyskusji moze byc rozny...
To ze ogladamy skoki narciarskie w tv, nie znaczy ze mamy o nich pojecie, prawda??

A jesli ktos zna sie na pilce noznej, nie znaczy, ze ogarnia tez temat np: pilki recznej (choc pilka i tu i tam wystepuje, tak jak silnik w RSMP i F1)
Zmierzam do tego, ze w kazdym dziale sa ludzie ktorzy MŚ, RSMP, WSMP, Rallycross, czy tez wyczynowa mechanike znaja od srodka, lepiej niz przecietny Kowalski i mozna sie od nich czegos dowiedziec. A czasem po prostu sprowadza jakiegos "mlodego gniewnego" na ziemie :)

Reasumujac: Rownie dobrze moglby tu powstac dzial "skoki narciarskie" :)
MisiekClio
N3

Postprzez mototom » poniedziałek, 19 mar 2007, 18:04

MisiekClio napisał(a):Reasumujac: Rownie dobrze moglby tu powstac dzial "skoki narciarskie" :)

Jeśli o mnie chodzi to jestem za. :D
mototom
A6

Postprzez MSG Racing » poniedziałek, 19 mar 2007, 18:26

jestem za działem o Formule 1. To jest zupełnie inny świat który rządzi się swoimi prawami które nie zawsze można spotkać w innych seriach wyścigowych. Technika i technologia jest o kilka ładnych lat do przodu niż gdzie kolwiek indziej - absolutny kosmos.
Tak tutaj może wielu ludzi znających sie naprawdę na niej będzie niewielu w porównaniu z tym co można spotkać na stronach związanych z F1.
Ja napewno będę tam pisał.
Misiek z kąd ta pewność że w Polsce jest mało ludzi znających na F1 tak jak inni na rajdach. "Niestety" jest masa siedzących w Formule Jeden od nawet 30-40 lat znających jej historię na wylot i oni tak naprawdę leją na rajdy bo to np: nie jest szczyt technologiczno-techniczny. A w samej F1 i tu najwyraźniej cię zaskoczę oprócz Kubicy mamy jeszcze kilku polaków i nie mówię o dziennikarzach.
Dział o F1 jest potrzebny, nowi będą przychodzić szukając info o F-1 a nie o rajdach a komu sie nie widzi, nie podoba to już jego problem. Nie, to dowidzenia.
"Rally is not a crime" Polska - FB

"Żyję po to, by być najlepszym. Właśnie dlatego zrezygnowałem z prywatnego, osobistego życia" - Ayrton Senna czerwiec 1986

http://www.ganczarczykrally.com

Antyradio -"Liczą się nieliczni"
MSG Racing
S2000

Postprzez Marmetal » poniedziałek, 19 mar 2007, 18:36

mototom napisał(a):
MisiekClio napisał(a):Reasumujac: Rownie dobrze moglby tu powstac dzial "skoki narciarskie" :)

Jeśli o mnie chodzi to jestem za. :D

Z tym że to forum o sportach motorowych :P.
Marmetal
S2000

Postprzez Miedziu » poniedziałek, 19 mar 2007, 19:04

Jako ze bardzo lubię formułe 1 jestem jak najbardziej za! Udzielałem się bardzo dużo w temacie F1 2007 więc będe uradowany gdyby taki dział powstał:) Pozatym można zrobić duuuuzo ciekawych tematów np Historia F1, O Robercie Kubicy,najpiękniejsze bolidy f1, legendarni kierowcy mógłbym tak wymieniać bez końca. Mam nadzieje ze ten wątek powstanie jak cos to ja się pisze na Moda z Marmetalem :lol: :D taki mały Joke :wink:
Miedziu
A6

Postprzez FanGrzyb » poniedziałek, 19 mar 2007, 19:17

To zróbmy ankietę i sie przekonamy ile jest za a ile przeciw. Ja jestem "za" takim działem. Powinien być porządek, wkońcu zbliżająca sie pora roku tego wymaga :D
FanGrzyb
A5

Postprzez SebaSTI » poniedziałek, 19 mar 2007, 19:19

Zainteresowanie F1 wzrasta z roku na rok jeśli będzie nowy temat o F1 być może więcej będzie osób zainteresowane formuła :)
SebaSTI
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Forum ogólne