Witam serdecznie,mam na imię Bartek,nadaję z południowego Gdańska.
Pasjonuję się rajdami, oraz podróżami za kierownicą.Ulubiona impreza: zdecydowanie Dakar.
Pozdrawiam wszystkich
Tak będę jeździł starą quattróweczką tak upragnioną.
Silnik jest zbudowany do podstaw (jest w trakcie docierania), a auto generalnie czeka aż kierowca nabierze odpowiedniej wprawy aby zaprezentować je szerszej publiczności...
przez Marcus_wrc » poniedziałek, 11 cze 2007, 05:06
Witam. Już jestem troszkę zarejestrowany, ale małe piszę (brak czasu). Kocham rajdy, formułe 1 i różne sporty samochodowe. Interesuje się troszkę tuningiem. W tym roku udało mi się włączyć w organizację rajdów (KJSów) w Skierniewicach. Zapraszam wyszystkich na KJSy. Zajołem się w tym roku także fotografowaniem imprez spotrowych. W najbliższym czasie dędą fotki z rajdu Skierniewickiego. Zajrzyjcie do KJS - tam będzie napisane.
Witam, mam na imię Agnieszka, ale mówią na mnie Agniess. Jestem z okolic Poznania. Od roku interesuję się sportami motoryzacyjnymi: rajdy, kjsy, wyścigi. Także uwielbiam fotografię oraz dziennikarstwo. Czasem jakąś relację czy artykulik napiszę.
Zainteresowanie do motoryzacji wczepił we mnie brat, bardzo mu za to dziękuje.. bo teraz tylko tym żyję.. to kocham! Pozdrawiam.