Moderator: SebaSTI
type_r napisał(a):te info odnosnie ptaszka i holka w xsarze jak najbardziej prawdziwe !
z pewnego zespolu dostalem info, iz start w tegorocznym polskim rozwaza mistrz oski z dawnych lat, oczywiscie za kierownica C2 !!
to narazie tyle nowosci
boss napisał(a):Ja mam takie zdanie... jak jest możliwość kandytowania do MŚ to czemu nie... jak się nie uda to następny krok może być IRC...
Banan napisał(a):Czwarte. Ale A8 beda jechaly poza klasyfikacje MP i ME, wiec to zwyciestwo nie byloby chyba liczone do statystyk.
kremer napisał(a):xsara ja tez to slyszalem od ptaszka - pewna wiadomosc panowie w 100% - holek ma wejscie w kronosie i sponsorow od de meviusa paru oraz fortina co ich zna
a co do ptaszka to jesli przedluzy licencje M to pojedzie tą Xsara WRC - nawiązał kontakt z Citorenem i mają mu przywiesc pod koniec miesiaca dwie C4 rallycrossowe zbudowane przez Hansen Motorsport
co do tych dwoch innych WRC w zespole to chca zaprosic jakich znanych dawnych rajdowcow slyszalem ze ma byc przybylski i ktos jeszcze - i maja startowac Corollami ptaszka, bo to rajdowki - wystarczy zwezke zmienic
pozdro
maciek_nysa napisał(a):Banan napisał(a):Czwarte. Ale A8 beda jechaly poza klasyfikacje MP i ME, wiec to zwyciestwo nie byloby chyba liczone do statystyk.
regulamin RSMP 2007 pkt. 4.4. "GKSS może, na pisemny wniosek zainteresowanych zawodników, utworzyć inną - nową klasę w trakcie sezonu."
jeśli znalazłoby się kilku zawodników chętnych do startu wurcem to może utworzyliby wtedy klasę A8 i pojechali normalnie w MP.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 0 gości