Jedyne co mnie zaciekawiło to sprzęt jaki ma w pokoiku(jakoś tak ostatnio mam), Denon swoje kosztuje, widać więc dziewczyna z "dobrego domu"...(jak ja lubię to określenie...) Tylko pewnie dobrych rodziców w domu brak a to już znacznie gorsze ubóstwo niz brak kasy Ja takie dziewczyny(?) określam hasłem: Psycho Groupie Cocaine Crazy HO
Dobra może zmieńmy temat Może przydałby się wątek-przeciwwaga- Co mnie cieszy, rozwesela?
Jaki tam Hultay, po prostu Arni Kubeł turbo i LSD... ta zabawa po nocach się śni
No ba Co prawda piosenka dotyczy troche innego zjawiska-groupies, czyli fanatycznych fanek(delikatnie mówiąc) ale zawsze jakoś tak mi się kojarzy gdy widze jakąś dziewczyne majacą kiełbie we łbie. A najbardziej podoba mi się słowko "HO", usunięto z pewnego angielskiego słowa trzy litery (pierwszą i dwie ostatnie) chyba żeby tekst nie brzmiał zbyt wulgarnie
Jaki tam Hultay, po prostu Arni Kubeł turbo i LSD... ta zabawa po nocach się śni
o własnie polsat odgapił od Tvn-u ci tu tańcza tamci tam spiewaja jeszcze brakuje show typu rysowanie i inne bajery heh 5 edycja to dłuzej niż Big brother krócej niż moda na sukces ooo no to mnie wkurza jeszcze
A mnie wkurza to że już mam plan na Polski w czerwcu a dzisiaj sie dowiedziałem że istnieje przeszkoda, która może uniemożliwić mi ten wyjazd !!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No trochę mam jakieś 300 km, potem jazda tam i z powrotem między OSami, poza tym trudno u mnie o kompana podróży. Jeszcze się zobaczy, jak sie wkurzę to namiot do bagażnika, ktoś z forum na pilota i hajda. Trzeba będzie się po maturze odstresować.