przez marcinhc » piątek, 3 sie 2007, 18:49
Cóz, ja mam wrazenie, ze wladze tvn turbo tworza ta stacje bez zadnych konkretnych celow. Ciagle dodaja jakies nowe programy, odejmuja stare. W pewnym momencie tam nie moznabylo obejrzec grama dobrej mototryzacji. Jakis brytyjski szmel "vroom vroom", testosteron, prowadzony przez trzech nudziarzy ktorzy nie maja pojecia o autach, 3 programy o policji, o strazakach, zalota raczka, ktora jest zalosnym zmaganiem w zalosnych warunkach z zalosnymi nagrodami (tool box byl programem dosc interesujacym), "ale dziura" - tu mam mieszane uczucia, program o dziwnej tematyce, ale ludziom sie podobal wiec czemu zdjeli? Kiedys byly dwa programy off-roadowe, podobaly mi sie, teraz nie ma zadnego. Byl jednoslad, tez fajny i nie ma. Byl normalny program o tuningu dla jego milosnikow, zamiast tego dali podrobke murzyna i "operacje tuning". Poza kilkoma fajnymi programami tam nie ma co ogladac. Pozdejmowali wiekszosc programow ktore faktycznie traktowaly o mototryzacji pod roznymi postaciami. Nie wierze, ze taka operacja tuning czy zlota raczka ma wieksza ogladalnosc niz jednoslad. Ta telewizja sie stacza. Powinny byc obszerne relacje z wyscigow, rajdow, zawodow, a tam tylko wzmianki w jednym jedynym godnym programi "sporrrt".