przez Szczypek_WRC » poniedziałek, 12 lut 2007, 17:00
Zapraszamy wszystkich z okolic Jeleniej Góry 13 Lutego o godzinie 20 na parking koło TESCO (Matex) skąd udamy się na nawrót do płoszczynki, gdzie jest krzyż upamiętniający Janusza. ZAPRASZAMY!
przez ElMatador » poniedziałek, 12 lut 2007, 20:31
Takie mam głupie pytanie, które jednak nie daje mi spokoju - czy ktos wiec skad-dokad jechal Janusz w chwili wypadku - jadac w nocy samotnie na rajd Magurski stwierdzilem ze jak juz jestem w poblizu to musze zobaczyc miejsce w ktorym zginal Janusz. Wtedy sobie uswiadomilem ze jest to dosc boczna droga i nie jest ona na trasie Łapanów-Kraków. Wczesniej myslalem ze jechal np do rodzicow do domu. Jakby mial ktos taka informacje to pls podzielcie sie - zawsze to jedno pytanie z wielu zwiazanych z Januszem na ktore bede znal odpowiedz. pozdrawiam
do dzis nierozumiem dlaczego, lata gdy scigal sie na oesach z kuzajem uwazam za najciekawsze czasy mojego zycia w sferze rajdow - JANUSZ - PAMIĘTAMY [*]
['] ... zawsze bylem za Kuzajem, ale Janusza podziwialem za to co wyprawial na OSach ......... szkoda ze tej pasjonujacej walki juz nie ma .... ['] ['] ['] ...
KUZI..........wierzymy w Ciebie !!!!
Kulig, Colin, Burns ..... WTF ??