Uddeholm Swedish Rally

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Postprzez misiek_wrc » sobota, 10 lut 2007, 10:48

boss napisał(a):Z jakiej pozycji dziś startował Solberg... na mecie jeszcze go nie ma... czyżby miał jakieś przygody...? :roll:

Jeżeli wyniki nie kłamia to Solberg (niestety :cry: ) gdzieś wypakował albo ma awarie na OS-ie ..... Obym sie mylił ....

I wszystko jasne oficjalna informacja z www.wrc.com

..."SS10: Into a ditch
Subaru's Petter Solberg suffers an off, gets stuck in a ditch and drops well down the leaderboard"...
..:: !! QHR MAJCHER OGIEN NA TLOKI !! ::..
misiek_wrc
A5

Postprzez szeler » sobota, 10 lut 2007, 11:02

Mnie zastanawia, czemu Leszek nie wybrał Szwecji jako jednego z rajdów w których będzie startował w PCWRC. Czyzby względy logistyczne zadecydowałyby o takiej decycji. Martwił sie, że nie zdąrzy tydzien po magurce. Kurcze nie mam pojęcia, czemu w Szwecji nie startuje. A szkoda bo mógłby namieszać w czołówce PCWRC. Lechu lubi śnieg, więc pewnie nie stałby na straconej pozcyji :) kiedyś wygrał w belgii n-ką z wurcami :D
A co do samego rajdu, to super ciekawie jest :) walka i emocje będą do końca. Trzymam kciuki za Mikko żeby objechał Solberga i wskoczył na pudło.
Oooo kurcze teraz zobaczyłem ze Petter zanotował strate 13 minut na 10 oesie. Ech...szkoda
„Jeśli mężczyzna robic coś głupiego, to zawsze z powodów najszlachetniejszych”
O. Wilde
szeler
N3

Postprzez Miedziu » sobota, 10 lut 2007, 13:12

No rajd bardzo ciekawy :) Szkoda mi bardzo Pettera niestety głeboki rów i starta 13 minut. Gronholm jedzie swoje, widac ze Loeb na śniegu nie ma zabardzo do niego podejscia, ale Marcus lubi sniegi wiec nie ma sie czego dziwić.Solowow tez niezle sobie radzi ,z oesu na oes coraz lepiej.
Miedziu
A6

Postprzez Marmetal » sobota, 10 lut 2007, 14:06

No i marzenia Pettera o zwycięstwie poszły się paść :roll:. Kurde, zawsze coś nie po jego myśli. Loeb dostał lanie od Gronholma na ostatnim oesie i ma 20 sekund straty. Mam nadzieję, że taka sytuacja utrzyma się do końca zawodów. Hirvonen tnie się z Henningiem i Gardemeisterem. Będzie walka o podium. Sołowow radzi sobie naprawdę dobrze i sam nie wiem czemu Kuzaj nie nominował Szwecji w swoim programie startów PCWRC. Mógłby zdobyć tam trochę cennych punktów.
Marmetal
S2000

Postprzez Saruto » sobota, 10 lut 2007, 15:31

Marmetal napisał(a): Sołowow radzi sobie naprawdę dobrze i sam nie wiem czemu Kuzaj nie nominował Szwecji w swoim programie startów PCWRC. Mógłby zdobyć tam trochę cennych punktów.

Może bał się że z Sołkiem przegra ;) Wydaje mi się że Leszek lepiej sobie radzi na asfaltowych rajdach, pozatym kombinuje z wagą Subarki, więc możliwe że to też miało wpływ na nie nominowanie Szwecji.
Szkoda że Pug S2000 nic nie przejechał...
GO!!! Loeb & Latvala GO!!!
GO!!! Sandell & Kościuszko GO!!!
GO!!! Al-Attiyah & Hänninen GO!!!
Obrazek
http://batracer.com/-1FrontPage.htm?Buy/ Zapraszam do gry!
Saruto
A6

Postprzez Ice » sobota, 10 lut 2007, 16:05

No ładnie, liczy się teraz głównie Loeb oraz Marcus, ale jak Marcus będzie nadal dobrze jechał to wygra :)

Hirvonen na najniższym stopniu podium narazie i wyżej już raczej nie, ale niech utrzyma pozycję...

Gardemaister dobrze, myślałem, że Atkinson lepiej pojedzie...

Ciekawy rajd...
Ice
N1

Postprzez SebaSTI » sobota, 10 lut 2007, 18:15

Kurde tak dobrze jechał solberg mógłby być na pudle wpadka do rozwu skończyła strata 13 sek. Coś podobnie jak Kuzi na magurze:P
SebaSTI
A6

Postprzez !ADI! » sobota, 10 lut 2007, 18:54

SebaSTI napisał(a):Kurde tak dobrze jechał solberg mógłby być na pudle wpadka do rozwu skończyła strata 13 sek. Coś podobnie jak Kuzi na magurze:P

A nie przypadkiem minut?
!ADI!
S1600

Postprzez Marmetal » sobota, 10 lut 2007, 19:41

Po II etapie sytuacja się nieco ustabilizowała. Wielu miało pecha lub wypadło. Gronholm powiększył przewagę nad resztą i Loeb ma już małe szanse na doścignięcie go w normalnych warunkach. Hirvonen ma pewne trzecie miejsce, Henning Solberg czwarte. Carlsson jest ścigany przez Atkinsona, Stohl przez pechowca Gardemeistera. Dziesiątkę zamyka Latvala i Ostberg. W PCWRC Hanninen walczy z Sohlbergiem, za nimi z dużą stratą Svedlund, Alen i Baldacci. Sołowow jedzie świetnie, jest 26 w generalce i dziewiąty w N4. Jutro nic w czubie nie powinno się zmienić, ale w dalszej części stawki może być walka. Zobaczymy.
Marmetal
S2000

Postprzez Picias » sobota, 10 lut 2007, 20:52

No wiecie na Szwecji Marcus był zawsze szybki, więc ja sie nie dziwię, że jest jak jest. Loeb oczywiście wiele nie ustępuje bo jeśli na prawie 40 kilometrach ci goście jadą na różnice 0.6s to ja nie wiem. Szaleńcy i tyle, ich tempo trudno utrzymać i to widać ile tracą inni. Sołowow widać coraz szybciej, ładnie brawa dla niego bo wymiataczy w N4 to tam nie brakuje.
Rajdy to moja pasja.
Picias
N2

Postprzez Kuchar_KRT » sobota, 10 lut 2007, 22:22

:( Tak liczyłem na Solberga :? ale mam nadzieje, że w Norwegii nie tylko dojedzie ale i wygra! :D
Rzeczywiście Gronholm zawsze dawał rady w szwecji i zawsze był faworytem :wink: ciekaw jestem co wyczyni w Norwegi :shock: ta sama nawierzchnia, Peter będzie zmotywowany :) jak Galli pociśnie?
Już czekam na Norwegie :D, a jutro spokojnie przesledze ostatni etap.
Kuchar_KRT

Postprzez RallyMAN » niedziela, 11 lut 2007, 01:13

Loeb chyba wypadł już z rytmu samych zwycięstw... po 1 dniu bylo widać, że 'Ce-czwórce' mogą bez problemu zagrozić inne marki. Oby tak dalej! zapowiada się ciekawa walka do konca sezonu...
RallyMAN
A5

Postprzez !ADI! » niedziela, 11 lut 2007, 02:47

RallyMAN napisał(a):Loeb chyba wypadł już z rytmu samych zwycięstw... po 1 dniu bylo widać, że 'Ce-czwórce' mogą bez problemu zagrozić inne marki. Oby tak dalej! zapowiada się ciekawa walka do konca sezonu...

Obawiam się, że to może być efekt specyfiki tej imprezy, podobnie Norwegia. A dalej... sie zobaczy.
!ADI!
S1600

Postprzez Saruto » niedziela, 11 lut 2007, 11:03

killer wrc napisał(a):Marcus wymiata:-)Może w końcu bedzie ostra walka z Loebem w MŚ.

Taki rajd, Loeb nigdy na śniegu mistrzem nie był.
Henning jeszcze będzie gonił i napewno trzeciego miejsca łatwo nie odda.
Loeb już jedzie spokojnie, jeśli Marcus nie wypadnie to zwycięstwo ma pewne.
GO!!! Loeb & Latvala GO!!!
GO!!! Sandell & Kościuszko GO!!!
GO!!! Al-Attiyah & Hänninen GO!!!
Obrazek
http://batracer.com/-1FrontPage.htm?Buy/ Zapraszam do gry!
Saruto
A6

Postprzez killer wrc » niedziela, 11 lut 2007, 11:17

Coś mi się zdaje ze C4 jest ciut wolniejsze od Xsary.Słuchałem słów Loeba które sugerował taką opcję.Ja jednak jestem podłamany(który to już raz) brakiem Solbiego

PS A podobno BP ULTIMATE HULA DO - 30STOPNI afoki Stobartu padły na - 23:-)
Hoło Go!Kajto Go!
killer wrc
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata