przez Konrad » sobota, 13 sty 2007, 05:26
Gucio - regulamin wypadł z automatu - był przylepiony i ponad rok nie komentowany! Mój bład...
Generalnie starajcie się robić porządek - nie chodzi o wpierniczanie się w tematy (jak nie łamią ogólnych zasad kultury), ale o to, żebym nie musiał przekopywać się przez sto przyklejonych bzdur, żeby obejrzeć o czym ludzie gadają.
Przy okazji = pewne tematy nie nadają się do kosza - kto wie, co się komu przyda. Stwórzcie więc dział "archiwum" i wszelkie merytoryczne (o rajdach, technice itd, a nie o dupach) dyskusje przewalajcie tam. Jak będzie brakowało miejsca, to z bólem serca coś wywalę.
Przy okazji szukam kogoś, kto jest w stanie zahamować (albo osobiście wypierniczać) napływ reklamowych pseudo-użytkowników. Nie jestem informatycznie uzdolniony, ale pewnie jakoś da się temu zaradzić! Może tak, że jak się ktoś zalogował i przez 48 godzin nie napisał niczego - to out! To już do Was pytanie - mnie przerasta programowanie...
A generalnie odklej ten temat najdalej za tydzień. Jak ktoś ma pytania - to proszę mailem. Prywatne wiadomości na forum mnie przerastają:)