Konkurs na oklejenie rajdówki !!

Jak sama nazwa wskazuje, dyskusje na ogólne tematy.

Moderator: SebaSTI

Postprzez BartekRally » wtorek, 23 sty 2007, 09:03

skateman napisał(a):O to chodzi. To ma być przede wszystkim zabawa! Marcin Bełtowski chcę okleić sobie jakoś fajnie rajdówkę. Podpowiedziałem więc, że na forach internetowych siedzą utalentowani ludzie którzy z chęcią coś zaprojektują, dla swojej przyjemności, na to Marcin zaproponował nagrodę. Myślę, że atrakcyjną. I nie jest to kasa, bo nie o to tu chodzi. Nagrodą jest przygoda, którą mogą przeżyć nieliczni...

Regulaminu nie ma... Bo po co? Jest to konkurs, bez żadnego rozgłosu w mediach itp. Poprostu chcieliśmy, żeby utalentowani ludzie pokazali co potrafią.. z początku bez interesownie, lecz po dyskusji Marcin zaproponował nagrodę.

Organizatorem jest Marcin Bełtowski, ja jestem tylko pośrednikiem który załatwia sprawy formalne. To Marcin wybierze projekt, i to on skontaktuje się osobiście ze zwycięzcą...

Myślę, że jest to ciekawsza forma rozwiązania malowania auta. Wydaje mi się, że oddanie projektowania w ręce ludzi na codzień nie zajmujących się projektowaniem jest ciekawszą opcją niż płacenie profesjonalistą. Macie mnóstwo pomysłów które z chęcią obejrzymy. A jaką satysfakcję będzie miała osoba której projekt oklejenia znajdzie się na rajdówce... a w dodatku otrzyma za to nagrodę.

Mam nadzieje, że wyraziłem się jasno. Zapraszam do projektowania. WARTO !!

No jeśli to przejażdzka jest nagrodą to dobrze Skateman powiedziałes :lol: 'mogą przeżyc nieliczny' 8)

Skateman a ten olej to w projekcie już trzeba wklejic czy nie? Moze bys powiedział jaki to olej bo tak na oko ciężko zostawic 15%.
BartekRally
A5

Postprzez Kubus » wtorek, 23 sty 2007, 09:15

No i widzisz i o takie informacje mi chodziło.Teraz sprawa jest przynajmniej jasna.

Niektórzy traktują to jako zabawe, i robią projekt z przyjemności... nie każdy jest materialistą...

Grzesiu ile masz latek? chyba z 5. Jak podrośniesz to życie Cie nauczy żę trzeba być lekko upierdliwym i dopytać się o szczegóły żeby Cie ktoś nie oszukał.W pierwszym poście zabrakło tych informacji a gdyby się tam znalazły to bym się nie czepiał. Teraz zostało wszystko wyjaśnione i kto ma chęci i talent może spokojnie zabrać się do pracy... pozdrawiam
www.facebook.pl/rajdomaniacy/
Kubus
A5

Postprzez Raven » wtorek, 23 sty 2007, 10:47

Kubus ma racje, brak jasnych regul to mozliwosci do kombinacji. Ma tez racje mowiac, ze kazdy ma prawo do wynagrodzenia za prace. Marcin Beltowski nie wydaje pieniedzy na projekt, a wiec je zarabia. Troche mnie dziwi ta tajemniczosc, ale poniewaz znam troszeczke pana skatemana to moze cos skrobne, choc pierwsze przymiarki wskazuja, ze nie bedzie lekko ;)
http://www.rallymadness.prv.pl - i wszystko jasne!
Raven
A6

Postprzez skateman » wtorek, 23 sty 2007, 20:49

Miejsce na reklame oleju pozostawcie na oko... Marcin jeszcze nie jest zdecydowany ktory olej wybierze. Konkurs zostal wymyslony dosyc spontanicznie, wiec nie dopisalem szczegolow... teraz jest wysztko jasne wiec w moim i Marcina imieniu zapraszam do projektowania.

Dodam, że konkurs jest rozpropagowany na innych forach tez, ale wszystkie prace beda tu umieszczone.
skateman
A6

Postprzez misiek_wrc » środa, 24 sty 2007, 01:20

Fajnie by było jakbyście po zakończeniu konkursu gdzieś opublikowali prace.. Tak dla porównania :) Sorrki mój błąd

:oops:
Ostatnio edytowano środa, 24 sty 2007, 12:36 przez misiek_wrc, łącznie edytowano 1 raz
..:: !! QHR MAJCHER OGIEN NA TLOKI !! ::..
misiek_wrc
A5

Postprzez padre-mk3 » środa, 24 sty 2007, 11:32

misiek wrc jak co to czytaj ze zrozumieniem!
zobacz na to!
Dodam, że konkurs jest rozpropagowany na innych forach tez, ale wszystkie prace beda tu umieszczone.
padre-mk3
A5

Postprzez SZUMI » piątek, 26 sty 2007, 23:21

A i czy każdy może wykonać tylko jeden projekt czy np 2-3??
FOTOGRAFIA Z RAJDÓW ITP.

r.szumny@wp.pl

http://motorecords.pl/galerie_autor,111,0,Ryszard_Szumny.html
SZUMI
A5

Postprzez skateman » sobota, 27 sty 2007, 02:58

SZUMI napisał(a):A i czy każdy może wykonać tylko jeden projekt czy np 2-3??

Ile chcesz.
skateman
A6

Postprzez nowicjusz00 » wtorek, 30 sty 2007, 18:52

Witam

Zaczne od tego, że nie znam sie zabardzo na projektowaniu czy grafice, jednakże chciałbym podzielić się swoją twórczością - może kogoś zainspiruje :D

Obrazek

(prosze nie rozpatrywać tej pracy w ramach konkursu ;) )

pozdrawiam
nowicjusz00
nowicjusz00

Postprzez KMart » czwartek, 1 lut 2007, 15:21

Rzuci mi ktoś tymi reklamami na maila? Bardzo bym prosił... mail na dole :arrow:
watersplash- najefektowniejsza forma mycia rajdówki
KMart
A5

Postprzez SZUMI » czwartek, 1 lut 2007, 23:34

ja też przyłączam się do prośby kamila. rychu455@wp.pl
FOTOGRAFIA Z RAJDÓW ITP.

r.szumny@wp.pl

http://motorecords.pl/galerie_autor,111,0,Ryszard_Szumny.html
SZUMI
A5

Postprzez skateman » piątek, 2 lut 2007, 01:05

Dostarcze wam loga jak wroce z rajdu. sorki za opoznienie !!
skateman
A6

Postprzez skateman » piątek, 9 lut 2007, 17:33

Co do wymagań Marcin napisał mi dzisiaj ; Chce biale auto, jeden jakis gadzet i same napisy.
skateman
A6

Postprzez szeler » poniedziałek, 12 lut 2007, 15:21

skateman napisał(a):Co do wymagań Marcin napisał mi dzisiaj ; Chce biale auto, jeden jakis gadzet i same napisy.

Eeee to zmienia postac rzeczy :P czyli zabieramy się od nowa do projektowania :)
„Jeśli mężczyzna robic coś głupiego, to zawsze z powodów najszlachetniejszych”
O. Wilde
szeler
N3

Postprzez skateman » poniedziałek, 12 lut 2007, 18:35

Szeler - jeśli masz jakiś projekt wyslij.
skateman
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Forum ogólne